Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ano, manipulacja koślawymi produktami microsoftu jest nieco wkurzająca Big Grin
Flying Corpse napisał(a):Baaardzo kurrrrrwa śmieszne
czosnek o kulistych kształtach z treścią,bo mi to nie robi,ale ze zaczęło mi to kompa wiesząc i otwierac w nowych oknahc to już masakra ;C

Kurwa nędza dokładnie, musiałem restarta zrobić przez ten odnośnik do cholery.. zastanówcie się co wrzucacie.. już nie pierwszy raz mi się zdarza, ze po kliknięciu w link podany przez jakiegoś użytkownika zaczynają się dziać cuda niewidy na moim komputerze... Na drugi raz chyba poślę raporta na takiego "geniusza" bo zaczyna mnie to z leksza irytować :/
czosnek o kulistych kształtach z treścią,bo mi to nie robi,ale ze zaczęło mi to kompa wiesząc i otwierac w nowych oknahc to już masakra ;C

hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...

-> Tomash
zasadniczo masz racje, choc potepianie wszystkiego po wrzuceniu do jednego wielkiego wora rzadko jest sluszne.

edit:
sorry panowie i panie za ewent. komplikacje ale trudno przewidziec ze cos co na wlasnym kompie nie sprawia zadnych klopotow bedzie mieszac innym...
Cytat:hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...

No dobra... niech będzie.. :/
U mnie jedynie 120 okienek Outlooka Wink

Zapodajcie zakonnicę, bo nie miałam okazji się zapoznać.
seelenleib napisał(a):

hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...

-> Tomash
zasadniczo masz racje, choc potepianie wszystkiego po wrzuceniu do jednego wielkiego wora rzadko jest sluszne.

edit:
sorry panowie i panie za ewent. komplikacje ale trudno przewidziec ze cos co na wlasnym kompie nie sprawia zadnych klopotow bedzie mieszac innym...

hmm,moze masz po prostu włączone blokowanie wyskakujących okienek,reklam itp. ?
Flying Corpse napisał(a):hmm,moze masz po prostu włączone blokowanie wyskakujących okienek,reklam itp. ?

staram sie miec zawsze. u mnie bylo tak: otworzylo sie 1 nowe okno firefoxa i zaczelo "skakac" po pulpicie, po czym jak znudzilo mi sie patrzenie dalo sie bez przeszkod zamknac z paska. i tyle. pozniej tez nic sie nie mulilo bardziej niz zwykle Smile
Btw. skombinujcie sobie program SpywareBlaster - skutecznie zmniejsza ryzyko złapania hijackera czy innego takiego szpiega. Zdarza mi się szlajać po różnych stronach (key-generatory itd) na których roi się od trojanów, a jakoś mój komp jeszcze żyje... choć fakt, że jakoś pod koniec grudnia coś się przebiło przez zaporę programu i skutecznie zjebało mi komp; musiałem formatować.
Po co formatować ? Wystarczy Norton Ghost z imagem partycji systemowej na osobnej partycji. 5 minut i masz partycję C: odtworzoną z momentu robienia imagea. Odkąd to zrobilem to nie pamietam co to znaczy format Smile Polecam...
Vomitor napisał(a):Na drugi raz chyba poślę raporta na takiego "geniusza" bo zaczyna mnie to z leksza irytować :/
Wczoraj już jeden geniusz dostał ostrzeżenie za wątpliwej jakości linka (w odpowiednim temacie ostrzegałem słownie, skoro nie chciało się czytać, to trzeba cierpieć ; ), tak więc na przyszłość najlepiej wysyłajcie post reporty, a wtedy może w podobnych sytuacjach szybciej można będzie zadziałać.

EOT
http://www.jerzyki.republika.pl/ oświadzczam, że to nie moja strona Laughing
www.romantyk1989.blog.onet.pl

Wink koles to legenda, a szczególnie jego tekst jak sie przedstawial w liceum na poczatku pierwszej klasy-"no ja to sie interesuje literatura kobieca"

orajcie sobie chlopaki Wink
Idź pan w ciul z takimi linkami Mad to jest STRASZNE. Jak można być taką przegiętą ciotą :[ wprawdzie zapewne jest to prowokacja(mam nadzieje) ale i tak to jest straszne. TFU!
http://youtube.com/w/Young-Chuck-Norris-...k%20norris
pewnie już to widzieliście ale to jest genialne Big Grin