Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
planujesz zmiane avatara? Surprised
no na innych forumach od jakiegoś czasu używam tego:

[Obrazek: bobby-farrell.jpg]

Big Grin

ale narazie nie zmienie Big Grin
rozpierdolił mnie dzisiaj cytat z basha:

<jonah> jadę sobie dzisiaj autobusem, takim z tyłem bez siedzeń i tam właśnie stoję
<jonah> autobus zjezdza na przystanek i widzę znajome twarze kanarów
<jonah> jeden z nich, grubas, wchodzi przez wejście przy kierowcy i wali "bileciki do kontroli", drugi jest przy wyjściu z tyłu, stoi przy autobusie i kontroluje tych, co wychodzą
<jonah> jakiś koleś stoi obok mnie i mówi "kurwa.." to myślę sobie ło facet kiepsko z tobą, a on podchodzi do jakiejś kobiety, która siedzi i mówi "bileciki do kontroli", ta mu daje bilet, on go bierze, mówi "momencik" i ładuje się przez drzwi z tyłu! kanar go sprawdził i facet się zmył..
<jonah> ćwierć autobusu wstawiało się potem za tą kobietą..

przehuj! Big Grin
jeśli chodzi o basha to to jest "najmiażdżywszy" teskt

<DiziXagi> na jakiejs mocno zakrapianej imprezie, ktos puscil plote ze pod wanna jest skarb, no jak zawsze w takich sytuacjach, ludzie sa bardzo podatni na sugestie i poszli tam z tluczkami do miesa z mlotkami ktos znalazl łom, przesuneli wanne zaczeli naparzac w podloge, juz po dluzszej chwili ladowania w podloge przebili sie do sasiada ... ktory czekal na nich tam zwabiony dziwnymi dzwiekami ... "pracujacy" popatrzyli na niego i wyskoczyli do niego z tekstem .. "
<DiziXagi> Oddawaj skarb Ku*wo
Laughing Laughing Laughing
choć wątpię raczej jakoby to prawda była
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo[/youtube]
Tunak Tunak?
Karakas, patrz co znaleźli
Crying or Very Sad
już nie lubisz?
Nie, po prostu się wzruszyłam. Ludzie, pod nic się tak dobrze nie piję, jak pod Tunaka, do tego taniec na stole i w kółeczku. Poezja.
He he. Fajne fajne.
not working