Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
to chyba o Mrocznym Marcinie opowieść:
http://kinderhunt.bravehost.com/osob_mroczny_chuj.htm

o, nawet znalazlem jego fotkę, ponoć ze Szwecji:

[Obrazek: Mroczny%20Chuj%20w%20Szwecji.jpg]
KelThuz napisał(a):to chyba o Mrocznym Marcinie opowieść:

Valhalla napisał(a):dodam ze rowniez mial na imie Marcin ^^ btw nie slyszales nigdy o Mrocznym z Gaju?

Hmmm, nie wiem, czy to faktycznie o nim jest owa stronka, ale zdaje się, że coś mi się obiło o uszy.
KelThuz napisał(a):to chyba o Mrocznym Marcinie opowieść:

o, nawet znalazlem jego fotkę, ponoć ze Szwecji:

[Obrazek: Mroczny%20Chuj%20w%20Szwecji.jpg]
Znam zrodlo tej Twojej informacji, tez to widzialam jak i reszte tych fagasow i ich cudownych kapel tudziez gąb co na stronie byli ^^
a to dokladnie TEN Mroczny Big Grin
Ale o co tu wogole chodzi ... jaki mroczny..? skad wyscie go wytrzasneli ...? Rolleyes Rolleyes
goofi napisał(a):Ale o co tu wogole chodzi ... jaki mroczny..? skad wyscie go wytrzasneli ...? Rolleyes Rolleyes
jak to skad? od nas (czyt, ode mnie od hethell, elvisa i seelenleiba z miasta Big Grin) byl moim i hethell jarlem (czyt. wodzem) w druzynie wikingow, zesmy z prawie cala druzyna powiedzieli mu papa i teraz mamy inna druzyne, ale OT Big Grin
edit skoryguje tylko jego nazwisko: Balczunas
wycielam co napisalam, bo znowu oskarzy mnie o pomowienia ^^
Valhalla napisał(a):
goofi napisał(a):Ale o co tu wogole chodzi ... jaki mroczny..? skad wyscie go wytrzasneli ...? Rolleyes Rolleyes
jak to skad? od nas (czyt, ode mnie od hethell, elvisa i seelenleiba z miasta Big Grin) byl moim i hethell jarlam (czyt. wodzem) w druzynie wikingow, zesmy z prawie cala druzyna powiedzieli mu papa i teraz mamy inna druzyne, ale OT Big Grin
wycielam co napisalam, bo znowu oskrarzy mnie o pomowienia ^^

a to takie kamasze...
www.zaremba.prv.pl <--- ta stronka przez kilka dni całkiem skutecznie poprawiała mi humor Laughing polecam działy : portret, wiersze, o mnie Surprised Laughing Laughing
^ a co, facet Ci kiedyś naszywki powyrywał? Angry
Nie, ale studiując zdjęcia autora tej stronki, nieraz poradziłem sobie z problemem zdrowotnym jakim jest zatwardzenie Laughing Starczy kuknąć na jego pysk kilka razy, lub poczytać pseudopoezje i od razu ciśnie Laughing

Na kaca też jest niezły, jak nie idzie się wyrzygać Laughing

Także, jakby ktoś miał z tym problemy to polecam, tylko trzeba uważać z dawkowaniem bo grozi biegunką Laughing
nie no, tfurczość jego faktycznie mało elokwentna jest i przypomina nieco wiersze Ghosta 82, które w zaparte umieszcza w swoim mrocznym podpisie Wink
No, najdelikatniej rzecz ujmując, a wiersze ghosta też już miałem przyjemność poczytać Laughing Laughing a on nie ma może jakieś stronki..? Laughing
Vomitor napisał(a):www.zaremba.prv.pl <--- ta stronka przez kilka dni całkiem skutecznie poprawiała mi humor Laughing polecam działy : portret, wiersze, o mnie Surprised Laughing Laughing
Laughing o w morde Laughing nie,no na pewno będę często odwiedzał ta stronke,skutecznie mnie wyleczyła z :
1.kompleksów- rzut oka na taką gębę i wiem juz ze nie jestem az taki brzydal Big Grin a poza tym literacko tez chyba jestem bardziej uzdolniony Big Grin
2.z zatwardzenia - moj szanowny przedmówco,imć vomitorze ,miales racje Laughing
Stronka warta polecenia
8)
Valhalla napisał(a):
jak to skad? od nas (czyt, ode mnie od hethell, elvisa i seelenleiba z miasta Big Grin) byl moim i hethell jarlem (czyt. wodzem) w druzynie wikingow, zesmy z prawie cala druzyna powiedzieli mu papa i teraz mamy inna druzyne, ale OT Big Grin
wycielam co napisalam, bo znowu oskarzy mnie o pomowienia ^^

ale loool wszyscy znaja mrocznego Laughing dobrze ze na szczescie druzyna sie podzielila coraz ciekawsze rzeczy o nim slysze Laughing
O kurde, dobra ta stronka o mrocznym, może by zrobić podobną o panu z., którego stronke domową podałem wyżej Big Grin

...i oba zjeby mają na imię marcin Laughing Laughing Może połączyć siły i zrobić stronkę o marcinach dwóch Laughing Laughing Laughing Laughing
Hethell napisał(a):ale loool wszyscy znaja mrocznego

Moze i tak ale jak wiadomo ja nie jestem z Wroclawia Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing