Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Idea tej strony jest słuszna. Ale to jest napisane językiem "kiedyś to był internet, dla wybranych, nie to co teraz, to wina Żydów i Masonów". Podobnie było z akcją "Bykom - stop". Czasem warto troszeczke wrzucić na luz Smile
Wiesz, myślę że trzeba coś w tym kierunku zrobić. Teraz wszystko takie tanie Tongue nawet 5 latek może teraz za kompem zasiąść. Ludzie niedorośli w sensie użytkowania zalewają internet w ilości podobnej do spamu. Przecież na każdym forum zdarza się po kilku trolków. Są na to dwa rozwiązania. Pierwsze to: banować, banować i jeszcze raz banować. Drugie to uświadamiać dzieciaka, podać mu tą stronke, niech se poczyta może zrobi mu sie glupio, jeśli nie: patrz rozwiązanie nr.1.
[Obrazek: wow.gif]

Laughing
buahahahaha ale gnicie Laughing Laughing
Tomash napisał(a):Idea tej strony jest słuszna. Ale to jest napisane językiem "kiedyś to był internet, dla wybranych, nie to co teraz, to wina Żydów i Masonów". Podobnie było z akcją "Bykom - stop". Czasem warto troszeczke wrzucić na luz Smile
Jak patrzę na gimnazjalistów wypisujących po forach, że szarpidrut z P.O.D. to bóg heavy metalu i wzór do naśladowania dla gitarzystów, to coraz bardziej się przekonuję, że net POWINIEN być dla wybranych :?
Ehhh powiem tyle: mam bohaterską sieć blokową, zakładaną pare ładnych lat temu("kiedy nikomu nie śniło się o neostradzie a internet BYŁ dla wybranych") przez prawdziwych pasionatów itp, itd., i działa tak... że w sumie chętnie bym się przesiadł na neostrade Laughing np. jutro znowu czeka mnmie przymusowa przerwa techniczna od 12.00 do chuj wie której(a mi akurat ten net naprawdę jest dosyć często potrzebny w celach nierozrywkowych). I tak średnio 2 - 3 razy na tydzień. I tak cud że raczyli o tym wcześniej poinformować Laughing
Ja nie mogę narzekać. Sieć osiedlowa, działa błyskawicznie i dosyć rzadko szlag ją trafia Smile
Cytat:Idea tej strony jest słuszna. Ale to jest napisane językiem "kiedyś to był internet, dla wybranych, nie to co teraz, to wina Żydów i Masonów". Podobnie było z akcją "Bykom - stop". Czasem warto troszeczke wrzucić na luz

Akcja Bykom Stop była zupełnie świetna, jak czasem czytałem niektóre wypowiedzi, bez przecinków, z bykami w stylu "który" to jednocześnie musiałem ślęczeć, by rozkminić o co chodzi i krew mnie zalewała...
http://www.youtube.com/watch?v=nuquIZsYV...p%20crying

To jest... Dziwne. Po prostu dziwne. O_o
Szyszak napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=nuquIZsYV...p%20crying

To jest... Dziwne. Po prostu dziwne. O_o
Bo zupa była za słona.
warsadal napisał(a):[Obrazek: wow.gif]

Laughing

Ja już przeżywałem podobnego typu potknięcia Laughing Niestety, takie równe boiska mamy :? A raz przez taki kiks, to moja noga omal w gipsie się nie znalazła Big Grin