Nawiązałem do poprzedniej wypowiedzi.
przeczytaj zanim sie wypowiesz...
A ja słucham Behemotha i mam w dupie jakieś ideologiczne pierdolenie, panowie fajnie grają i oby tak dalej, a podziemie może i im i mi skoknąc na pędzel.
Przepraszam, a ktos CI broni go słuchać, to jest forum i post w którym wymieniamy pogady na temat tego zespołu, wiec każdy z nas ma prawo do wlasnego zdania - nie jesteśmy identyczni.
Mi najbardziej do gustu przypadla Zos kia cultus od Behemotha i zdecydowanie bardziej podoba mi sie behemoth w kierunku w jakim teraz zmierza niz kiedys

panowie grają coraz lepiej, a Demigod położy wszystko na kolana na jakiś czas, mają zagwarantowaną światową kariere, odkąd przeszli na tematykę thelemiczną poczęła porawiać się i muzyka i teksty, szkoda tylko że skład nie jest zbytnio stabilny, mam nadzieje że Inferno się nie wykruszy bo gdzie Nergal znalazłby lepszego perkusiste
Jak dla mnie to Behemoth jest juz produktem wiadomo jakiej firmy Troche boli mnie fakt, ze Nergal na lamach ostatniego 7 Gates niezbyt powaznie podchodzi do polskich fanow i nad ich opinie stawia zdanie ludzi spoza granicy naszego chorego kraju Poza tym mysle, ze Behemoth zaczal zjadac wlasny ogon A najgorsze jest to, ze Nergal wyglada jak koles z Dimmu Borgir Troche to niepowazne i matrixowe niestety... A szkoda, bo cenilem sobie ten zespol
bardzo lubię Behemoth, grają dobry black/death i to mi odpowiada...
Muszę zwrócić honor Behemothowi, bo to co usłyszałem na Demigod to kawał porządnego metalu Zaskoczyli mnie panowie pozytywnie i bardzo dobrze Więc...zwracam honor!

A ja wolę Behemoth z pierwszego okresu. Death metal średniawo im wychodzi. To jest kapela blackowa :?
"Grom" rullez...
"...laaaasyyyyy
pomoooooorzaaa"
a mi sie nic w tym zespole niepodoba , muzyka , wokal do bani...
psychosis napisał(a):wokal do bani...
i w tym momęcie muszę wrzucić swoje 2,5 grosza, ponieważ Nergal to nie zły wokal, gdy wydaje z siebie ten spiew mam wrażenie, że to nie człowiek tylko jakiś moloch, demon lub coś w tym stylu, ale każdy ma inny gust.
Nie ma to jak:
JEBAC NERGALA
BEHEMOTH TO HUJ
BEHEMOTH TO PEŁNA KOMERHA
To wszedzie działa. Ja n9ie jestem taki. Mi się ich muzyka podoba. A jak ktos chce przypodobać się komuś nie mówi swojego zdania tylko te wymienione 4 linijki wcześniej
Clip fajny, a "matrixowe" ciuchy wyszly calkiem spoko...a co? Mial wygladac jak kazdy inny lider black/deathmetalowej kapeli? Jest oki. Demigod to wspaniala plyta, tak jak prawie wszystkie poprzednie. I pierd*** to, czy graja jeszcze black, czy juz death, czy ktos im grozil, czy graja dla kasy/whatever - GRAJA DALEJ GENIALNIE. I to jest dla mnie najwazniejsze. no.
Słuchając Demigod to sie zastanawiałem czy to żart czy faktycznie to poważna kapela nagrała