a slyszal juz ktos nowy album ?
Mówiąc "nowy" masz na mysli Demonice?
Przeca jej jeszcze w sklepach nie ma

Będzie w przyszłym tygodniu jakoś :?
na stornce jest napisane "out 06.06.06"
Kręgosłup napisał(a):a slyszal juz ktos nowy album ?
chyba "nowy", bo demonica tak nowa jak jasna cholera. no, ale zawsze to technika na wyciągnięcie kasy, wypuszczamy demka, nagrane na nowo kawałki ze starych płyt, ładujemy to na dvd i głośno krzyczymy, że to edyckja limitowana. wysoka sprzedaż gwarantowana.
dla mnie bedzie nowy bez "", bo do Behemotha dopiero niedawno sie przekonalem
Napisali bo tak ładnie wygląda. Rzeczywitość jest inna.
Behemoth, całkiem w cipke jest, ale nieraz Nergal tak ryczy, że ledwo co można zrozumieć.
Nergal będzie w tę niedzielę w "wojewódzkim". Może być niezła zwała...

KISIEL napisał(a):Nergal będzie w tę niedzielę w "wojewódzkim". Może być niezła zwała... 
Ojacieżpierniczesz,to trzeba będzie oglądać ;D.
Ciekawe czy zrobi z siebie idiote tak jak Romek jakiś czas temu, czy będzie trzymał poziom?
Chyba wyjatkowo obejrzę ten odcinek, z czystej ciekawości, chociaż nie przepadam za Behemothem.
PS. Wizyty Titusa u Powiatowego i tak nikt nie przebije

.
Z dobrej strony sie Nergal pokazał,spoko koles.
^Szkoda tylko, że ten kretyn co chwile przerywał mu jakimiś gópimi dowcipasami

.
Takie uroki tego pierdalniętgo tak jak jego autor programu. Dziś obejrzałem z ciekawości, gdyż ciekawość to pierwszy stopień do piekła...

a ja nie widzialam cholera calego, bo musialam isc na 'konsultacje' przed komp :?

hock: :?
S.E.S.J.A. - system eliminacji studentow jest aktywny
cos fajnego powiedzal? oprocz cotów ;] i ireny i zenka, czy jak im tam bylo

Valhalla napisał(a):cos fajnego powiedzal? oprocz cotów ;] i ireny i zenka, czy jak im tam bylo 
Potem mówił o Sataniźmie i o przesłaniu jakie niesie muzyką Behemotha..ale jak już Balzac napisał,za dużo nie powiedział bo naczelny błazen non stop chrzanił coś od rzecz,skutecznie mu przeszkadzając.