Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Behemoth
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
teraz ma w chuj kasy i luksusowe i ciekawsze z pewnościa od ciebie życie, i powiadam to kolejny raz ma cię w dupie. I chwała mu za to.
Wybitniejsi ludzie cenią jego muzykę, czemu więc ma zwracać uwage na takie opryskiliwe komenty jakiegoś gówniarza??

A dlaczego pragną mu wrąbać?? Bo to zgraja warcholstwa, niezdolna niczego stworzyć i zainteresować szerszego gremium swoja muzyką. Czysta zawiść ot co.

SML

Robienie z ze swojego mózgu i ideologi szmaty nazywasz zawiscią? Twoja sprawa. Dla mnie przynajmniej to nie do przyjacia. Robienie muzyki dla kasy jeszcze jeszcze... ale takie cos... nie to sprowadza na dno cały zespół....
Krolik napisał(a):teraz ma w chuj kasy i luksusowe i ciekawsze z pewnościa od ciebie życie, i powiadam to kolejny raz ma cię w dupie. I chwała mu za to.
Wybitniejsi ludzie cenią jego muzykę, czemu więc ma zwracać uwage na takie opryskiliwe komenty jakiegoś gówniarza??

A dlaczego pragną mu wrąbać?? Bo to zgraja warcholstwa, niezdolna niczego stworzyć i zainteresować szerszego gremium swoja muzyką. Czysta zawiść ot co.

Jestes idiotą. Nic wiecej.
ahahahaha
Jaka ideologia. Nergal był gówniarzem kiedy opowiadał pierdy o leśnych ludkach, dorósł, dojrzał i odezwała się w nim natura biznesmana, tyle.

A ty wielce genialny vermicostamusie, posil się w mądrzejszy argument, chyba cie stac??
Krolik napisał(a):ahahahaha
Jaka ideologia. Nergal był gówniarzem kiedy opowiadał pierdy o leśnych ludkach, dorósł, dojrzał i odezwała się w nim natura biznesmana, tyle.

A ty wielce genialny vermicostamusie, posil się w mądrzejszy argument, chyba cie stac??

pierdolisz glupoty - oto co mam ci do powiedzenia. Argumenty podalem, jest tchorzem i niech spierdala na szczaw. Black Metal nie jest muzyka dla lalusiow pokroju adasia d. a tym bardziej dla biznesmanow.
Black metal jest własnie dla lalusiów, mocnych w gebie a wąskich w barach...

SML

Wiec może jeszcze nam powiesz, ze słuchasz HH?:-d bo skoro Black Metal jest dla lalusiów, i jest Twoim zdaniem komercyjny to co powiesz, o techno, HH i wszystkich tych gównarzach, rozbiajacych sie swiecacymi BMW? Moze mi kurwa powiesz, ze oni nie robia muzyki dla kasy, i ze to trudno zaspierwać o jak mi ciezko pod blokiem. Wymysl porzadnych tekst Black i pogadamy... nawet robienie tego dla kasy jest ciezkie....
Krolik napisał(a):Black metal jest własnie dla lalusiów, mocnych w gebie a wąskich w barach...

daj mi twoj adres to sie przekonamy kto jest lalusiem.
...

SML

Dla ludzi którzy wiedza czego chcą od muzyki... nie dla półgłówków, rzadnych nawalanki i pomachania łbem pod sceną...
Nie dla półgłówków??
To dlaczego 3/4 fanów tej muzyki właśnie takowymi półgłówkami jest właśnie??

SML

Pozerzy? którzy i tak za rok umrą, i zostaną prawdziwi metale... chociaż takowych już coraz mniej...
no i wracamy do pktu wyjścia. Kto to niby jest ten ów "PRAWDZIWY METAL"??
Czy to może jest gnojek, który oczytał się jakiś zinów i myśli iż ma zajebista wiedzę merytoryczna bezkrytycznie przy tym kopiując zachowania swoich idoli, zaznaczajac w ten sposób swój wątpliwy indywidualizm??
Krolik napisał(a):no i wracamy do pktu wyjścia. Kto to niby jest ten ów "PRAWDZIWY METAL"??
Czy to może jest gnojek, który oczytał się jakiś zinów i myśli iż ma zajebista wiedzę merytoryczna bezkrytycznie przy tym kopiując zachowania swoich idoli, zaznaczajac w ten sposób swój wątpliwy indywidualizm??

ktos kto jest szczery sam ze soba i potrafi zrozumiec ideologie black metalu - to jest prawdziwy black metalowiec.
Krolik napisał(a):Lokajskiego 6 m 4 Warszawa, Ursynów jako wskazówka. czekam

ok...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36