Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Behemoth
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hyh =D Raczej trudno slucha sie trzech zespolow na raz.. =) Wole jeden.. =P

SML

No cóż.... ja przynajmniej do swojego grona zespołu Behemoth'a nie właczam... Jakos nie napawam optymizmem do nich. Ostanio widziałem kolesia w koszulce wlasnie behemotha, ale jakos nie wygladal mi na człowieka który wiedzial czego chce, dośc przenikiliwe sie na mnie patrzyłBig Grin
nie wiem czy zauważyliście male dzieciaki chodzą w blizkach właśnie kapel metalowych choć nie wiedzą co to właściwie za zespół. Crying or Very Sad To jest poprostu smutne jak widzę takiego 10 latka jak idzie w bluzce Metallicy czy też Kredek i nie wie co to jest a w dodatku nawet słucha hip-hop'u lub czego tam innego :? normalnie niesmaczek
To ma nawet swoja nazwe.. kinder metal..

SML

POniekad tak, tylko kiedys była moda na Metallice (kurwa jak nie lube tego określenia moda), wiekszosć ludzi miała ich koszulki, a teraz jak im nie sa potrzebne oddają innym, i najczęsciej te dzieciaki w tym biegaja chociaz czasem nie wiedzą co to.
serio Kinder metal??!! :? ale lipa to ja nawet tego nie wiedziałam Evil or Very Mad ale te maluchy nie które to są nawet szajbnięte bo się chwalą i straszą młodsze od siebie Big Grin

SML

W takim wypadku to jednak Kinder Metal ... nic dodac nic ujać...
SML napisał(a):W takim wypadku to jednak Kinder Metal ... nic dodac nic ujać...
Ja to nazywam pozer metal.Żałosne zjawisko nawiasem mówiąc. :?

SML

Widocznie jednym sie podoba wizerunek metala tylko, to jak sie ubeira jest dla nich ważniejsze niz jakiej muzyki słucha, czy co wie o muzyce. Ja mam kilka takich przypadków w mieście iź HH (bo jak to inaczej mozna nazwać, które słuchają techno i hh) noszą na reku pieszczoche, pasek z cwiekami, jakaś tandetnia naszywka nirvany wyrwana chyba koledze z ławki, i oni uwazają, ze są metalami (tak mówią, ale do HH to szaleją, nie powiem jakie kluby odwiedzają). Najchetniej wybiłbym takich ludzi, to powinno byc karane.
SML napisał(a):Widocznie jednym sie podoba wizerunek metala tylko, to jak sie ubeira jest dla nich ważniejsze niz jakiej muzyki słucha, czy co wie o muzyce. Ja mam kilka takich przypadków w mieście iź HH (bo jak to inaczej mozna nazwać, które słuchają techno i hh) noszą na reku pieszczoche, pasek z cwiekami, jakaś tandetnia naszywka nirvany wyrwana chyba koledze z ławki, i oni uwazają, ze są metalami (tak mówią, ale do HH to szaleją, nie powiem jakie kluby odwiedzają). Najchetniej wybiłbym takich ludzi, to powinno byc karane.
Skoro przebieranie sie w koszulki kapel metalowych i strojenie ogólnie na "metalowca" ma być oznaką czyjejś autentyczności,lub odrębności to jestem z tobą . Dajcie mi siekierę !

SML

Ludziom poprostu sie cała ta otocvzka podoba, koncerty... zloty... zespoly.. granie... a sami nie wiedzą nawet w czym siedzą....:]
Careful with that axe Euge..ee.. Haggal.. =P
niektóre dzieciaki też nie wiedzą co robią jeszcze w jakąś sekte wejdą i co Big Grin taki nie wie czy to dobre czy nie :? i się głupio zastanawia
Pimpuś napisał(a):niektóre dzieciaki też nie wiedzą co robią jeszcze w jakąś sekte wejdą i co :D taki nie wie czy to dobre czy nie :? i się głupio zastanawia

Tylko który kretyn przyjąłby Kinder Metalowca do jakiejś sekty, chyba że byłby również Kinder Metal =P
możliwe ale nie zawsz Big Grin czasem się przecież się tak zdarza że sekty aby zaberać ludzi ściąga już od najmłodszych Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36