Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Behemoth
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
A jeszcze więcej ludzi się dziwi, że rozrózniam słowa w takiej muzyce Big Grin
hehehe
....hmmm...z odróznieniem slów to był na poczatku problem ale teraz takiego nie ma....

..pamiętam jak sie męczyłem żeby samemu spisać caly tekst do Grom.... Laughing
nowy napisał(a):wiele osob sie dziwi gdy mowie ze przy takiej muzyce moge usnac Big Grin 8)
To tak samo jak jaSmile( moge usnac oczywiscie Big Grin )
hehe

a na po za tym to wiele osob zastnawaia sie jak ja moge ego sluchac

ale to juz zostawiam bez komentarza Laughing
Extra.. spiszcie mi ze sluchu liryci Scatman Johna i wtedy mozecie sie pochwalic.. =P

Temat jest o Behemothcie.. przypominam..
to Scatman jeszcze zyje? hehehe

a wracając do tematu to może wpiszcie swoje wrażenia z obecnej trasy koncertowej Behemotha

ja byłem w Poznaniu w Eskulapie, udało mi się wywalczyć miejsce przy samej barierce na środku przed Nergalem ... to było coś, zaczęli standardowo od "antichristian phenomenon", szczególnie miło wpominam "from the pagan vastlands" (cała sala krzycząca "dzieci svantevitha nienawidzą chrystusa!" Smile ), "chant for eschaton 2000" w której to Nergal wbiegł na scene w swym nowym stroju Smile , oraz oczywiście "conquer all"

jedyne nieciekawe przyżycie to przeszukiwania przez dresowych ochroniarzy przed wejściem (wcześniej tego nie było, może to przez tę akcję w której zginął Dime...)

no nie zapominam oczywiście o dobrym występie Pandemonium Tongue i o wiele lepszym Frontside z nowym wokalistą, panowie stworzyli niezły młyn pod sceną 8) 8)
Dechri napisał(a):ja byłem w Poznaniu w Eskulapie, udało mi się wywalczyć miejsce przy samej barierce na środku przed Nergalem ... to było coś,
HAHHAHAHAHHAHAH
Cytat:w której to Nergal wbiegł na scene w swym nowym stroju Smile
mieli przerwy na wizazystke?
Cytat:jedyne nieciekawe przyżycie to przeszukiwania przez dresowych ochroniarzy przed wejściem (wcześniej tego nie było, może to przez tę akcję w której zginął Dime...)
o tak. swiat chroni nergala bo kocha nergala
jakiś problemik gayzerq? Laughing

tak tak to było naprawdę coś, bo było to najlepsze miejsce do podziwiania występu

małą przerwe miał żeby sie przebrać

a czy świat kocha Nergala ... jak widać znajdują się takie pajace jak ty, którzy nie doceniają jego sztuki, i wolą pławić się w jakimś badziewiu Angry
O kurwa rotfl, to zes dowalil. Sztuki? Czy ty cos cpales? Gdzie w behegownie masz sztuke? Nergal nawet do piet nie dosiega badziewiu, w ktorym sie plawie. Zbyt pedalski jestes (w koncu i pedala sluchasz), aby to pojac, zdychaj wiec, a przynajmniej zamilcz.
amorku ze zlotego ryja, nie uzylem wobec ciebie epitetow, wiec prosze mi tu bez pajacow i badziewii
LCF no słyszałem że kończysz już z tym forum, tak więc do budy

tak to jest sztuka, i zlewać opinie takich jak ty

a - ok no dobra, może mnie poniosło bo wyczułem w twej wypowiedzi podobną niechęć do Behemotha jak u LCF
JA tez bylemw POZNANIUBig Grinbylo zarabiscie jakie pogo masakraBig Grin Big Grin
no pogo to ja pamiętam tylko z występu Frontside, bo przy Behemoth to przyprasowało mnie do barierki jakieś 6 warstw luda 8) widziałem tylko jak sporo osób "pływało"
no ja tez najpier bylem przy barierce ale kurde ciagle ludzie tam sie ruszali jak by jakas fala Big GrinBig Grin zaczelo mnei to nudzic wogole sie nioe moglem ruszyc czasem sie wydarlem reke podnioslem bo tylka ja dalrem rqde wiec wycofalem sie i w pogo wbilemBig Grin
Dechri napisał(a):jedyne nieciekawe przyżycie to przeszukiwania przez dresowych ochroniarzy przed wejściem (wcześniej tego nie było, może to przez tę akcję w której zginął Dime...)

...no to tu mnie rozwaliliście...w Extreme nie byla nawet sprawdzanie czy ktoś coś wnosi...masa ldzi wtargala własne browary...

...a jeśli chodzi o moją relację to napisalem w dziale Koncerty... Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36