Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Behemoth
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
nergal z samego charakteru jest okropny! rozmawialiście z nim kiedyś?
Piorun napisał(a):nergal z samego charakteru jest okropny! rozmawialiście z nim kiedyś?
no nie, a czym sie objawia jego okropnosc? dlubie w nosie podczas rozmowy? Big Grin nie moglem sie powstrzymac chociaz czasem behemoth slucham ^^
Piorun napisał(a):nergal z samego charakteru jest okropny! rozmawialiście z nim kiedyś?

Mi to akurat koło dupy lata czy jest okropny czy nie, ważne że muzyka mi się podoba. Jakoś nie palę się do rozmowy z nim Laughing
koleś jest nadęty iz zadufany w sobie nie wiem jak ludzie z behemotha z nim wytrzymują
takie metalowy michał wiśniewskie Big Grin
Też się czepiacie... nadęty nie nadęty, ma do tego prawo Smile. Ważne że muzykę robi wyjebaną Big Grin
fetus napisał(a):no własnie tym się róznimy że ja wolę cięższe klimaty od zabawy w chowanego po lasach.. wczesne dzieje tej formacji mnie nie leżą, teraz gdy krają komere jest ciekawiej... jak dla mnie.

Popieram.
Daenghewar napisał(a):Też się czepiacie... nadęty nie nadęty, ma do tego prawo Smile. Ważne że muzykę robi wyjebaną Big Grin

Się zgadzam jak najbardziej Big Grin
Angry Angry Angry
dziadostwo nie wyjebaną! takie były tylko piesrwsze płyty!
Mam płyty "Satanica" i "Zos Kia Cvltvs". Jak dla mnie nie jest to nic wybitnego, ale źle też nie jest. Czasem miło posłuchać. Smile
Heh... każdy ma prawo do swojego zdania...inni behemotha nie trawią-ja uwielbiam Smile

Rzecz gustu... Laughing
Satanica napisał(a):Heh... każdy ma prawo do swojego zdania...inni behemotha nie trawią-ja uwielbiam Smile

Rzecz gustu... Laughing

Cóż za szarmanckość Wink
statekx napisał(a):
Satanica napisał(a):Heh... każdy ma prawo do swojego zdania...inni behemotha nie trawią-ja uwielbiam Smile

Rzecz gustu... Laughing

Cóż za szarmanckość Wink

No cożSmile taka jest prawda-nikogo sie nie przekona na siłę i każdy ma swoje zdanieTongue
Aktualnie to co wyczynia Behemoth to mistrzostwo. Ich "Demigod" to istne cudo ekstremy. Mocne, potężne, spójne, ale nie przekombinowane, zwałkowate czy nieczytelne.
Z kolei ich występ na Mystic Festival zmiażdżył mnie. POPROSTU ZABIŁ!!! Jeszcze nigdy nie rozbolał mnie łeb od metalu. Im się udało wywołać u mnie ból skroni i chwała im za to!!!
Nergalowi, Orionowi, Infernowi i Sethowi życzę długiej kariery i jeszcze większych laurów zbieranych na zachodnich scenach. Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36