nergal z samego charakteru jest okropny! rozmawialiście z nim kiedyś?
Piorun napisał(a):nergal z samego charakteru jest okropny! rozmawialiście z nim kiedyś?
no nie, a czym sie objawia jego okropnosc? dlubie w nosie podczas rozmowy?

nie moglem sie powstrzymac chociaz czasem behemoth slucham ^^
Piorun napisał(a):nergal z samego charakteru jest okropny! rozmawialiście z nim kiedyś?
Mi to akurat koło dupy lata czy jest okropny czy nie, ważne że muzyka mi się podoba. Jakoś nie palę się do rozmowy z nim

koleś jest nadęty iz zadufany w sobie nie wiem jak ludzie z behemotha z nim wytrzymują
takie metalowy michał wiśniewskie

Też się czepiacie... nadęty nie nadęty, ma do tego prawo

. Ważne że muzykę robi wyjebaną

dziadostwo nie wyjebaną! takie były tylko piesrwsze płyty!
Mam płyty "Satanica" i "Zos Kia Cvltvs". Jak dla mnie nie jest to nic wybitnego, ale źle też nie jest. Czasem miło posłuchać.

Heh... każdy ma prawo do swojego zdania...inni behemotha nie trawią-ja uwielbiam
Rzecz gustu...

Aktualnie to co wyczynia Behemoth to mistrzostwo. Ich "Demigod" to istne cudo ekstremy. Mocne, potężne, spójne, ale nie przekombinowane, zwałkowate czy nieczytelne.
Z kolei ich występ na Mystic Festival zmiażdżył mnie. POPROSTU ZABIŁ!!! Jeszcze nigdy nie rozbolał mnie łeb od metalu. Im się udało wywołać u mnie ból skroni i chwała im za to!!!
Nergalowi, Orionowi, Infernowi i Sethowi życzę długiej kariery i jeszcze większych laurów zbieranych na zachodnich scenach.