A ja od wczoraj jestem posiadaczem oryginalnej płyty KAT - ...Róże Miłości Najchętniej Przyjmują Się Na Grobach
I jestem pod wielkim wrażeniem "Płaszcza Skrytobójcy"

Kupiles digipak? Czy to starsza wersja? (; A moze exclusiv? (; Tez takie widzialem ^^" Nyom, a Wierze lepsze ^^
Ja obecnie szukam jakiejs okazji na allegro, ale nie ma nic czego chce, albo cena jest przegieta, ech.
Mozna powiedziec, ze *kupilem* ostatnio plyte dodawana do wejscia na Tyski Festiwal Ku Przestordze 2000 (; Wartosc czysto sentymentalna ^^
Zapomniałem wspomnieć! Jedna rzecz przykuła mój wzrok na dłużej, gdy byłem w galerii po tego KATA. Otóż za dokładnie 49.99 można było kupić 2 płyty VENOM: Cast In Stone i Ressurection :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Niestety miałem przy sobie tylko 30 złociszy.. ale jeśli jutro na zająca coś dostanę to pierwsze co robię, zapierdalam we wtorek do galerii i kupuję!
SPoCo napisał(a):Czarny Panie... jak to czytam to sie zastanawiam skad wy bierzecie kase na tyle plyt??? moze to ze mna cos nie tak, bo plyt nie kupuje tylko sciagam z neta [i mam nadzieje ze mnie za to nikt nie zapizga
] w zyciu kupilam tylko... 1? 2? bo mnie najnormalniej w swiecie nie stac...
a na kompa było stać?! nie twierdze że mam same oryginały(mp3 nie ściągam, płyty jak coś przegrywam od znajomych, chyba każdy tak robi), ale 1 czy dwie oryginalne płytki to ciut mało... najbardziej mnie śmieszą hasła typu "nie stać mnie" w ustach ludzi, którzy mają po 20 koszulek jakiejś kapeli(SPoCo to nie do Ciebie, tylko ogólnie), zresztą co ja gadam - znam ludzi, którzy się wożą własnymi autami, ale na płyty to ich nie stać

Macie problemy. Każdy ma jakąś swoją kasę i JEGO SPRAWA, na co ją wyda. Jeśli tak mu się podoba, to może ją przepuścić nawet na kondomy...
Byle nie były dziurawe

Wiecie, ale to temat o plytach, a nie o tym jak sie bawicie z forumowiczkami na priva ;D
MC Led Zeppelin II ;D Okazja byla 2zl ;D Uzywana =P
Acrid napisał(a):MC Led Zeppelin II ;D Okazja byla 2zl ;D Uzywana =P
ŻE CO?!
2 zł?

Buuuu...
deathless napisał(a):ŻE CO?!
2 zł?
Buuuu...
80% kaset ktore kupilem byly w cenie 2,3,5zl ((;
Raz widziałem Metkę za 8 złociszy oryginalną, ale jak potem poszedłem do MM z kasą, to już nie było