Najlepsze we wkładce jest to wprowadzenie, nie mam teraz płyty przy sobie, więc nie zacytuję, ale są tam słowa w ich stylu - o ogromnej rzeszy fanów, licznych sukcesach i koncertach, a później o muzycznych autorytetach i wzorach...
"Cóż takiego w nich jest? Czuję, że głębia i prawda dźwiękow, ich naturalny,
rozbudzający rytm ludzkich serc" - Mrs. Mitch
;D
Primus "Sailing The Seas Of Cheese" CD
Iron Maiden "Live After Death: Video VHS
Przemek87 napisał(a):Primus "Sailing The Seas Of Cheese" CD
Iron Maiden "Live After Death: Video VHS
Najlepszy Primus, najlepszy (jeśli chodzi o dobór utworów) koncertowy Iron... Tyle... dobry zakup...
Z cierkazwszych ostatnich zakupów to Vortex- Metal Bats i Dezperados- LatT no mi dwa pierwsze Agent Steel'e + Dopełniające kolekcję 2 ostatnie Sacred Steel'e, nic ciekawszego ponad to raczej nie.
A wszystko z fan.pl
Może potem kupię jeszcze "Legacy" Testamentu
Kreator - Renewal
\m/
Cytat:Primus "Sailing The Seas Of Cheese" CD
O żesz w morde ale zajebisty zakup. Claypool to geniusz !!!. Szczególnie pokochałem kawałki Sgt Baker i American Life
Pain of Salvation -
The Perfect Element, part II - "he" 
Dzisiaj kupione:
The Good The Bad & The Queen - s/t
Niestety wersja bez dvd.
Wczoraj zamówione:
Isis - Clearing The Eye
Clap Your Hands Say Yeah! - Some Loud Thunder
Afghan Whigs - 1965
![[Obrazek: d34796x11pn.jpg]](http://www.artistdirect.com/Images/Sources/AMGCOVERS/music/cover200/drd300/d347/d34796x11pn.jpg)
Uuu, najs, najs. Daj znac jak obejrzysz dvd Isis. Ciekaw jestem czy sie spodoba tak jak mnie ;D
Ja wlasnie sie przymierzam do zakupu czegos nowego, ale na oku mam jeszcze jedna aukcje na allegro, wiec kto wie co z tego wyjdzie (nie piszac juz o tym, ze chcialem nabyc Verbal Abuse, tylko dla numeru "I Hate You", hehe).
Narazie nie wiem kiedy to do mnie dotrze, bo premiera CYHSY chyba dopiero na początku lutego i to pewnie trochę wstrzyma wysyłkę, ale stawiam, że spodoba mi się co najmniej tak samo jak Tobie ;D. Przynajmniej jeśli sprawdzi się, że to tak świetne wydawnictwo, jak wszyscy piszą. Jeszcze nie oglądałem żadnego ich nagrania live, więc tym bardziej ciekawi mnie jak się prezentują.
W każdym razie po obejrzeniu na pewno się odezwę ; ).
Cholera, przez te zakupy, ja - biedny student, pewnie nie będę miał co jeść przez dwa tygodnie ;D.
Saltus - Słowiańska Duma - wersja pierwsza
FAUST AGAIN "Hope Against Hope"
ALIENACJA "Blades Shall Speak"
NEUROPATHIA "Bubba Luciferi"
NECROPHIL "Cannibal Sex"
Acrid napisał(a):Bubba Luciferi
Jestem na tak
Buubbi