Po pierwszych kilku przesłuchaniach też miałem. Daj tej płycie trochę czasu.
Trochę szkoda, że nie znalazłaś "The Moon & Antarctica", bo to by był najlepszy początek.
I tak właśnie zrobię. Też żałuję, że nie zaczęłam od "TM&A" (mnóstwo osób zachwala tę płytę) jednak nadal będę jej wytrwale poszukiwać ; )
A wracając do tematu:
Pink Floyd - "Wish You Were Here"
Pink Floyd -"A Saucerful Of Secrets"
Zakupione w Empiku bo bardzo atrakcyjnej cenie (39,99 zł za sztukę ;D)
Czekam na przesyłke z Rock Serwisu:
Rush - "2112"
Rush - "Moving Pictures"
High Tide - "Sea Shanties"
... i już drugi tydzień idzie

KubusPuchatek napisał(a):... i już drugi tydzień idzie 
Eee tam, luzik

. Ja już drugi miesiac na KBB czekam

.
No a ja pozatym oczekuję jeszcze na dotarcie do mnie winylka z Anthem - "Gypsy Ways".
KubusPuchatek napisał(a):Czekam na przesyłke z Rock Serwisu:
Rush - "2112"
Rush - "Moving Pictures"
High Tide - "Sea Shanties"
... i już drugi tydzień idzie 
ja czekam trzeci tydzien na moje Killing Joke i chuj, jak jutro nie przyjdzie to rezygnuje bo już drugi raz mnie w chuja nie zrobią-ogólnie odradzam na kupowanie w tym chłamie.
A tam, mnie jeszcze Rock Serwis nigdy nie zawiódł. Jeśli już musiałem dłużej czekać na jakąś przesyłkę, to tylko dlatego, że premiera płyty była przesuwana.
Teraz listy i paczki idą dłużej, bo jest zakaz poruszania sie dla tirów w dzień, i "na pierwszy ogień" idą paczki żywnościowe i tego typu stuff. wiem to z pewnego źródła.
nt. Abraxas - live in memoriam. Wreszcie

Ja niedawno zamawiałam na Rock Serwisie i przesyłka przyszła po 3-4 dniach...
Ścianka - Białe Wakacje - 19,99 zł
A jeszcze kilka miesięcy temu widziałem ten krążek za prawie 50 zł ; ). Dobrze, że trochę odczekałem.
Kamael napisał(a):Ścianka - Białe Wakacje - 19,99 zł
A jeszcze kilka miesięcy temu widziałem ten krążek za prawie 50 zł ; ). Dobrze, że trochę odczekałem.
skąd to masz:>??

znaczy się za taką cenę, bo Ścianka z reguły dużo kosztuje

Znalazłem dzisiaj jeden egzemplarz w Empiku w Katowicach. Też mnie cena zdziwiła, ale bynajmniej nie zasmuciła ; ). Wreszcie mogłem kupić.
Anthem jeszcze nie przylazł a już EZO ("Fire Fire") w kolejce czeka na odebranie

. Coś mi mówi, że to będzie największe oblężenie mojego gramofonu w jego krótkiej historii

.
DVD Dream Theater - Live At Budokan
Rozmach tego koncertu powala...
Podczas wizyty w komisie płytowym w Krakowie znalazłem płytę "Anal War" - zespołu "Funeral sex". Nie mogłem sie powstrzymać i zakupiłem za samą nazwę. Oprócz tego jeszcze KVLTowa składanka Lords od Chaos.