Wreszcie!
Wieczorem poslucham

\m/
Ugh

panie, daj pan spokój płyta za dwa tygodnie a pan kupujesz singla.
To nie singiel, to Slayer!
Mam nadzieję ze na LP też macie kasę.
nt.wciąż kurwa czekam na mój Killing Joke od tych kurw z rockserwisu(od miesiąca konkretnie).Nie polecam u nich kupowac bo to szmaty, lewaki, oszuści i wspakulturowcy.
Nevermore napisał(a):nt.wciąż kurwa czekam na mój Killing Joke od tych kurw z rockserwisu(od miesiąca konkretnie).Nie polecam u nich kupowac bo to szmaty, lewaki, oszuści i wspakulturowcy.
Gdy ja zamawialem u nich nie mialem zadnych problemow,..
nt.
W koncu :)
Wczoraj dostałem:
Bon Scott w damskich ciuchach zabija

Obyzwei Communic'y* i nie ma bata! 8)
(* znaczy się "CiM" oraz "WoVD" ;])
Communic - "Waves of Visual Decay" (limited edition)
Rush - "Counterparts"
hail!
Monster Magnet-Dopes to Infinity
Killing Joke- Hosannas from the Basements of Hell
The Cult-Sonic Temple
Yogurt napisał(a):Communic - "Waves of Visual Decay" (limited edition)
Miażdzy suty i zgniata cyce! Te dwie demówki są bardzo ciekawe - interesujące, alternatywne (w stosunkudo do tych na oryginalnej wersji) wokale.
MaFFej napisał(a):Yogurt napisał(a):Communic - "Waves of Visual Decay" (limited edition)
Miażdzy suty i zgniata cyce!
Miażdżyłby jeszcze bardziej gdyby mi go wieża odtwarzała

... Dobrze, że chociaż DVD player czyta tą płyte...
Po ponad 2 tygodniach oczekiwan, dostalem:
Killing Joke - "Pandemonium" [8.7/10] (zapewne z nastepnymi przesluchaniami ocena podniesie sie)
Emerson, Lake & Palmer - "Brain Salad Surgery" [9.6/10]
.... oraz darmowy singiel grupy Coheed & Camria.
Hood - Outside Closer (przecena z 70 zł na 32 zł)
![[Obrazek: hood_outside_closer.jpg]](http://singersong.homestead.com/files/hood_outside_closer.jpg)
KubusPuchatek napisał(a):Emerson, Lake & Palmer - "Brain Salad Surgery" [9.6/10]
![[Obrazek: brainab6.jpg]](http://img157.imageshack.us/img157/6879/brainab6.jpg)
.... oraz darmowy singiel grupy Coheed & Camria.
Heh, kilka dni temu też dostałam ten album ELP (po 2 miesiącach czekania) oraz wspomniany singiel Coheed & Cambria (imo słaby) Zgaduję, że zamawiałeś na rockserwisie ;D