No to mnie przekonałeś, zamówiłam Leviathan, chociaż maksymalnie mnie konik na Remission intrygował, a "poznawanie od początku" było przykrywką

Ostatnio to ja kupilam Apetite for Destruction za...50 kr...czyli 25 zl. ...orginalna...i za ta sama cene live gunsow z tokyo 1992...wydanie dwo plytowe,DVD...
Taniocha...
"Stare" plyty sa w takich cenach...a te naj-naj nowsze to juz chyba 75 zl kosztuja...
P.S. Juz chyba nigdy w polsce plyt nie kupie...nie oplaca sie,no moze jakies polskie
P.S.2 Mam nadzieje,ze to nie jest wyprzedaz "tym-czasowa"

Soulfly "Dark Ages" digipack...
Virgin Snatch - The art oflying - dobre

Nowiutki, zafoliowany, pachnący WINYLOWY KONCERTOWY SPLIT Kreatora, Tankard, Sabbat i Coroner "Doomsday news 3 - Thrashing east live"

Ale ja jestem zajebisty

Bruce Dickinson - A Tyranny of Souls
Motörhead - All The Aces Part II - MC za 5 zl (;
Nie ma to jak isc kupic kurteczke, koles opuszcza Ci 5%, masz na kilka bronow i niezla tasme ;D
przyszło <:
Mastodon - Leviathan - (festival edition): po prostu oniemiałam, jak zobaczyłam staranność wydania tej płyty. Wszystko dopracowane do ostatniego szczegółu, perfekcyjna okładka oprawiona dodatkowo w tekturę, złota czcionka, tłoczenia na płycie tworzące rysunek z matowych pól, lśniących przestrzeni i złotych linii, a książeczka... dzieło sztuki. Cacko. Przepiękne, aż się boję za często ją eksploatować, żeby przypadkiem choć odrobinkę nie poniszczyć <;
Type O`Negative - October Rust: klasyk, który kwestią czasu musiał się u mnie znaleźć - znakomite brzmienie i nastrojowe zdjęcia, szkoda, ze październik już dawno minął...
no i dopchałam antologię Ronnie Jamesa Dio, również zaskoczyła mnie jakość (choć czasem żałuję, ze nie wzięłam Lao Che).
Scully napisał(a):przyszło <:
Mastodon - Leviathan - (festival edition): po prostu oniemiałam, jak zobaczyłam staranność wydania tej płyty. Wszystko dopracowane do ostatniego szczegółu, perfekcyjna okładka oprawiona dodatkowo w tekturę, złota czcionka, tłoczenia na płycie tworzące rysunek z matowych pól, lśniących przestrzeni i złotych linii, a książeczka... dzieło sztuki. Cacko. Przepiękne, aż się boję za często ją eksploatować, żeby przypadkiem choć odrobinkę nie poniszczyć <;
Ja płyty z gigipaków trzymam w osobnych pudełkach, a same opakowania stoją sobie w wiocznym miejscu na półce

Sciezka Dzwiekowa do Skazanego, CD+DVD ;)
ac/dc-dIRTY dEEDS dONE dIRT cHEAP \M/
Nevermore napisał(a):ac/dc-dIRTY dEEDS dONE dIRT cHEAP \M/
Ten kto dobierał utwory na europejską wersje tej płyty jest kretynem, ale i tak utwór tytułowy zabija! Gdyby znalazły się tam jeszcze Jailbreak i RIP, które są na australijskiej wersji album byłby dużo lepszy.
Ostatnio zakupiłem wspaniałą moim zdaniem płyte Riverside - " Second Life Syndrome " a takze Budgie - " In For The Kill" (takze wszechmocna plyta

)
Wczoraj zamówione:
The Mars Volta - Scab Dates
The Gathering - Mandylion (nowe, dwupłytowe wydanie)
Strachy Na Lachy - Piła Tango
Kult - Poligono Industrial
POE - Szum Rodzi Hałas
Już się tej paczki nie mogę doczekać, mam nadzieję, że tak jak mnie fan.pl poinformował przesyłka zostanie wysłana do mnie za ok. 2 tygodnie.
Jethro Tull - " Aqualung "
w oryginale wydaje sie , ze miazdzy jeszcze bardziej niz przegrywana