ja uzupełniam swoja dyskografie starociami teraz zakupiłem :
Slayer-God Hates us all(moze nie taki staroc ale płytka bardzo zacna)
Turbo-Awatar
^Zwaliłeś sobie na tą okolicznośc?
Nie,jeszcze nie mialem czasu

Niedawno kupiłem Testament - The Legacy ("co za starocie ty kupujesz", opierdolił mnie brat

) a kilka dni potem w prezencie dostałem nową płytkę Kata - Mind Cannibals
Beast King napisał(a):Niedawno kupiłem Testament - The Legacy ("co za starocie ty kupujesz", opierdolił mnie brat
)
Powiedz bratu, że się nie zna. Masz dobry gust, stary! 8)
własnie do mnie leca 2 płytki
Hunter-T.E.L.I.
Acid Drinkers-Acidofilia (czy jakos tak)
chciałem jeszcze Motorhead-1916 podajze ale za chuja nie było w tym sklepie juz ale moze i lepiej bo nigdy nie słuchałem tej płytki...
Fields of The Nephilim-Elizium
X MAL DEUTSCHLAND - fetisch
W temacie muzyki określanej kiedyś jako "new wave" a później "darkwave" i cholera wie jak jeszcze ,niewiele jest pozycji,które byłyby w stanie przebić ten album.Jeden wielki MROK,przy którym 99,99 % zespolików gotyckich ze swoimi pseudomrocznymi wypocinami i pseudowampirycznym image,moze po prostu wypierdalać na drzewo. Zwłaszcza utwór "Danthem" to apogeum MROKU (tak własnie,Mroku przez duze M!) Moim zdaniem to jedna z najlepszych pozycji które wyszły nakładem kultowej wytwórni 4AD.
I jeszcze jedno.Ten album mi osobiscie uświadomił,wiele lat temu ,że język germanski jednak może sie sprawdzać w muzyce rockowej.A było to na kilka lat przed tym zanim było mi dane poznać LAIBACH i lata swietlne przed Rammsteinem.
Pain Of Salvation - The Perfect Element Part1
Riverside - Out Of Myself
Horrorscope - Worship Game, a przy okazji (chodzilo głównie o to) przegrywana kasetka Genesis of Aggression - Disappointment.
ja ostatnio kupilam dla chlopaka Fin de Siecle Clostera

Wishbone Ash - "Wishbone Ash"
Wishbone Ash - "Pilgrimage"
Jethro Tull - "Songs From The Wood"
King Crimson - "Starless And Bible Black"
J.Page & The Black Crowes - "Live At Greek"
Riverside - singiel
Marillion - "Script For A Jester's Tear" (19.90)
Kraków miażdzy. Każda plyta 10/10, nie inaczej!