aaa nie wiedzialem ze sie tak zwie po prostu :] 99% moich winyli pochodzi właśnie z tego sklepu, ostatnio CD też tam nabywam.
Iron Butterfly - "In-A-Gadda-Da-Vida"
Dire Straits - "On The Night"
fajne płytki bardzo tanio zakupione...
Szczegolnie ta pierwsza. To juz poprostu legenda
King Crimson - "In The Wake of Poseidon"
King Crimson - "VROOM"
King Crimson - "Islands"
Van der Graaf Generator - "Pawn Hearts"
Yes - "Fragile"
LP ANCIENT RITES - "Dim Carcosa"
No to teraz mam winyl, digipacka, kasetę... teraz czas na polowanie na zwykłe płytowe wydanie
MC Metal Church - Human Factor
z wymiany
przyszla paczka z Beast Of Prey
jedna plyte zeby sie nie pokluc musialem obcegami otwierac...
a najbardziej to jestem zadowolony z
Maurizio Bianchi - A.M.B. Iehn Tale
i Allerseelen - Knospe 7''
jeszcze nie sluchalem, tak ze ciekawe czy spelnia oczekiwania...
No właśnie, powiedz coś o wydawnictwach Beast of Prey, słyszałem że to bardzo ciekawa sprawa (nie sama muzyka ale to jak są wydawane)
SuicideKaiten napisał(a):No właśnie, powiedz coś o wydawnictwach Beast of Prey, słyszałem że to bardzo ciekawa sprawa (nie sama muzyka ale to jak są wydawane)
Wejdz na
strone -> wydawnictwa i sam sie przekonaj.
Np. BRANDKOMMANDO "Time Of Violence" 2CDR 2006 /power electronics / harsh noise industrial/
Niekonwencjonalnie wydana płyta wykonana z paska zadrukowanej tektury, płyty umieszczone w dodatkowych zabezpieczających tekturach, całość oprawiona czerwona opaską, ręcznie numerowana do 200 sztuk.
Fajna sprawa (:
to Brandkommando tez przyszlo
dokladnie jak mowi Acrid, na stronie wszystko jest ladnie opisane i sfotografowane.
od siebie moge tylko dodac ze bardzo lubie tam zamawiac bo z wlascicielem (Infamis) swietnie mozna sie dogadac, wysylka jest gratis (od chyba 70zl) a przy wiekszych zamowieniach i jakis gratis sie trafi

Deep Purple - In Rock
Uriah Heep - The Best Of
winyle

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):winyle 
Super.
King Crimson - "Lizard"
Bardzo specyficzny krazek (w porównaniu np. do debiutu albo do "In The Wake of Poseidon") i wlasciwie ciezko po tych kilku przesluchaniach ogranac ten chaos panujacy w muzyce i cos wiecej o niej powiedziec. Czuc, ze ta plytka to dzielo napisane praktycznie tylko przez Frippa.
SuicideKaiten napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):winyle 
Super.
no nie?
Kilka dni temu...
Monster Magnet - "Powertrip" i "God Says No" MC's
Przyzwoite...przyzwoite

Dziś takie małe, zabłąkane pierwsze wydanie Megadeth-Rust in Peace na allegro za grosze, jako fan nie mogłem pozwolić aby nie zostało zakupione.