Breakout - Blues, kup koniecznie jeśli nie znasz. Spodoba Ci się, blues-rockowe klimaty. Poza tym, to tylko gdzies kolo 25 zł

Cytat:Breakout - Blues, kup koniecznie jeśli nie znasz. Spodoba Ci się, blues-rockowe klimaty. Poza tym, to tylko gdzies kolo 25 zł
Jezeli bedzie to chetnie kupie . Bardzo lubie te klimaty wiec powinno mi pasowac , ale problem jest taki , ze zaopatrzenie mojego miejskiego Emipku jest bardzo ubogie wiec nie wiem czy znajde ta plytke . Zastanawialem sie jeszcze nad "DDDDC" AC/DC albo nad jakims krazkiem Jethro Tull . Jeszcze pomysle , ale dzieki za propozycje .

Sam zakupilem po rekomendacji Tomasha i sie nie zawiodlem. Moja pierwsza piatka polskich plyt
[lans]
recenzja jakas[/lans]
EDIT Chyba sie uda, akurat w reedycje Breakoutów to zazwyczaj Empiki sa dobrze zaopatrzone. W Gdyni ostatnio byly wszystkie, nawet "Na drugim brzegu teczy" wiec w Slupsku tez powinny byc

Akurat ta jest w formie digipaku.
No heaven awaits us - the irony of pure hatred
i przyszla mi paczka z amazona, a tam same metal-corowe perelki

O, ktos z amazona zamawia
Mam pytanie - ile wynosi koszt przesylki i ile na nia czekasz ?

Bo sie sam zastanawiam, czyby czegos nie zamowic, ale nie slyszalem zadnej rekomendacji
franek napisał(a):O, ktos z amazona zamawia 
Mam pytanie - ile wynosi koszt przesylki i ile na nia czekasz ? 
Bo sie sam zastanawiam, czyby czegos nie zamowic, ale nie slyszalem zadnej rekomendacji
koszt zalezy od ilosci - najlepiej jest zamawiac od 5 wzwyz bo przesylka sie rozklada na mniej wiecej 6-7 dolarow (zalezy). A czekasz mniej wiecej miesiac.
Dzieki za info, tymczasem znow skorzystalem z giganta i zrobilem sobie swiateczne zakupy
KSU - Pod Prąd
Klaus Mitffoch - Klaus Mitffoch
Homo Twist - Cały Ten Seks
Ścianka - Białe Wakacje
Lenny Valentino - Uwaga! Jedzie Tramwaj
CKOD - 2
Fisz - Polepione Dźwięki
Paktofonika - Kinematografia (a co, lubie niezly hip-hop)
Czyli zapoznaje sie z polska scena

Polecam sklep, naprawde tanio.
Dezerter - Przystanek Woodstock - warto. Całkiem niezły koncert + 70 minut dkumentu z archiwalnymi
zdjęciami.
franek napisał(a):Lenny Valentino - Uwaga! Jedzie Tramwaj
Bardzo ciekawa płyta, szkoda tylko że przeszła bez większego echa - ale mi to nie przeszkadza w cieszeniu się tą oryginalna jak na polskie warunki muzą...
Ja wlasnie z Empiku wrocilem z 3 nowymi plytkami
Kat - ...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach.
Coma - Pierwsze wyjście z mroku
Kult - Poligono industrial
Pod choinke :
Ramones - Anthology 8) 8)

8) 8)
Exodus - Shovel Headed Kill Machine
Overkill - RELIXIV
Pierwsze wrażenia
Antology .... poprostu genialne....tego nie da się opisać słowami....gorąco polecam
łopatogłowa maszyna
dające kopa riffy świetne solówki i mimo moich obaw bardzo dobry wokal coś w stylu death (pewnie za te słowa zostane pojechany

)....
Overkilla nie słuchałem....ale brat mówi że dobry
Niedawno wygrałem:
SEWN SHUT- Rediscovering The Dead
Świetny grindcore, nie palę się do tego gatunku ale muzyka na krązku jest dobra. (chociaż rodzima
Antigama jest lepsza

)
Nabiera dużo ekspresywności przez dwa wokale, pozatym jasno jest wyrysowana perkusja, a gitarki dobrze chodzą.