Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nasze Plytowe Zakupy - NPZ (;
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Breakout - Blues, kup koniecznie jeśli nie znasz. Spodoba Ci się, blues-rockowe klimaty. Poza tym, to tylko gdzies kolo 25 zł Wink
franek napisał(a):Breakout - Blues, kup koniecznie jeśli nie znasz. Spodoba Ci się, blues-rockowe klimaty. Poza tym, to tylko gdzies kolo 25 zł Wink

Jak blues-rock to biore.
Cytat:Breakout - Blues, kup koniecznie jeśli nie znasz. Spodoba Ci się, blues-rockowe klimaty. Poza tym, to tylko gdzies kolo 25 zł
Jezeli bedzie to chetnie kupie . Bardzo lubie te klimaty wiec powinno mi pasowac , ale problem jest taki , ze zaopatrzenie mojego miejskiego Emipku jest bardzo ubogie wiec nie wiem czy znajde ta plytke . Zastanawialem sie jeszcze nad "DDDDC" AC/DC albo nad jakims krazkiem Jethro Tull . Jeszcze pomysle , ale dzieki za propozycje . Smile
Sam zakupilem po rekomendacji Tomasha i sie nie zawiodlem. Moja pierwsza piatka polskich plyt Smile

[lans]recenzja jakas[/lans] Wink

EDIT Chyba sie uda, akurat w reedycje Breakoutów to zazwyczaj Empiki sa dobrze zaopatrzone. W Gdyni ostatnio byly wszystkie, nawet "Na drugim brzegu teczy" wiec w Slupsku tez powinny byc Smile Akurat ta jest w formie digipaku.
No heaven awaits us - the irony of pure hatred
i przyszla mi paczka z amazona, a tam same metal-corowe perelki Big Grin
O, ktos z amazona zamawia Smile

Mam pytanie - ile wynosi koszt przesylki i ile na nia czekasz ? Wink
Bo sie sam zastanawiam, czyby czegos nie zamowic, ale nie slyszalem zadnej rekomendacji
franek napisał(a):O, ktos z amazona zamawia Smile

Mam pytanie - ile wynosi koszt przesylki i ile na nia czekasz ? Wink
Bo sie sam zastanawiam, czyby czegos nie zamowic, ale nie slyszalem zadnej rekomendacji

koszt zalezy od ilosci - najlepiej jest zamawiac od 5 wzwyz bo przesylka sie rozklada na mniej wiecej 6-7 dolarow (zalezy). A czekasz mniej wiecej miesiac.
Dzieki za info, tymczasem znow skorzystalem z giganta i zrobilem sobie swiateczne zakupy

KSU - Pod Prąd
Klaus Mitffoch - Klaus Mitffoch
Homo Twist - Cały Ten Seks
Ścianka - Białe Wakacje
Lenny Valentino - Uwaga! Jedzie Tramwaj
CKOD - 2
Fisz - Polepione Dźwięki
Paktofonika - Kinematografia (a co, lubie niezly hip-hop)

Czyli zapoznaje sie z polska scena Smile Polecam sklep, naprawde tanio.
Dezerter - Przystanek Woodstock - warto. Całkiem niezły koncert + 70 minut dkumentu z archiwalnymi
zdjęciami.
franek napisał(a):Lenny Valentino - Uwaga! Jedzie Tramwaj

Bardzo ciekawa płyta, szkoda tylko że przeszła bez większego echa - ale mi to nie przeszkadza w cieszeniu się tą oryginalna jak na polskie warunki muzą...
Ja wlasnie z Empiku wrocilem z 3 nowymi plytkami

Kat - ...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach.

Coma - Pierwsze wyjście z mroku

Kult - Poligono industrial
Pod choinke :
Ramones - Anthology 8) 8) Big Grin Big Grin 8) 8) Mad Mad
Exodus - Shovel Headed Kill Machine
Overkill - RELIXIV
Pierwsze wrażenia
Antology .... poprostu genialne....tego nie da się opisać słowami....gorąco polecam

łopatogłowa maszyna
dające kopa riffy świetne solówki i mimo moich obaw bardzo dobry wokal coś w stylu death (pewnie za te słowa zostane pojechany Laughing )....
Overkilla nie słuchałem....ale brat mówi że dobry
Ramone napisał(a):Pod choinke :
Ramones - Anthology 8) 8) Big Grin Big Grin 8) 8) Mad Mad

No patrz ja to rok temu dostałem Laughing
Niedawno wygrałem:
SEWN SHUT- Rediscovering The Dead

Świetny grindcore, nie palę się do tego gatunku ale muzyka na krązku jest dobra. (chociaż rodzima Antigama jest lepsza Smile )
Nabiera dużo ekspresywności przez dwa wokale, pozatym jasno jest wyrysowana perkusja, a gitarki dobrze chodzą.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43