Jakiś czas temu zamówione:
Isis - "Panopticon"
Red Sparowes - "At The Soundless Dawn"
Porcupine Tree - "The Sky Moves Sideways"
Van Der Graaf Generator - "Pawn Hearts"
Emerson Lake & Palmer - "Brain Salad Surgery"
SBB - "Memento z banalnym tryptykiem"
The Mars Volta - "De-Loused In The Comatorium"
Dzisiaj zakupione: The Mars Volta - "Frances The Mute" (psychodelia - to lubię ;D )
David Gilmour - "On an Island" na prezent dla ojca

Miriam napisał(a):Jakiś czas temu zamówione:
Isis - "Panopticon"
Red Sparowes - "At The Soundless Dawn"
Porcupine Tree - "The Sky Moves Sideways"
The Mars Volta - "De-Loused In The Comatorium"
Dzisiaj zakupione: The Mars Volta - "Frances The Mute" (psychodelia - to lubię ;D )
Ojoj, świetne zakupy jak widzę

. Wszystkie powyższe płyty to dla mnie 10/10, ale szczególnie ciekawi mnie jak Ci się Mars Volta podoba ; ).
Dopiero wsłuchuję się we "Frances The Mute", więc niewiele mogę napisać. Za to dwie rzeczy od razu rzucają się w uszy: ta muzyka dużo wymaga od słuchacza i jest bardzo psychodeliczna (co oczywiście stanowi duży plus) Bez wątpienia jest to coś nowego, świeżego, bez powielania starych schematów.Niebawem wypowiem się w temacie o Mars Volta ; )
Acid Drinkers - Fishdick (z stara miazdzaca okladka, ach to nabijanie z Narwanej ;P przy okazji autografy zespolu dla Iwony ;DD)
Acid Drinkers - 3 Version 4 Yonash. Only for mega fans.
Przy okazji trafil sie znow autograf, tym razem Litzy ;D
Jak ja lubie udane zakupy! ;D
Monster Magnet-Powertrip
Fields of the Nephilim-Elizium
\m/\m/
Ostatnio RHCP - Stadium Arcadium, Led Zeppelinów II, New Model Army Ghost Of Cain i AC/DC - Highway to Hell
Z ostatnich zakupów to 2 3-paki- Sacred Steel 3 pierwsze płytki i Grave Digger - Middleage, czy coś takiego. Z obu jestem w miarę zadowolony (w pierrwszym 2 płytkę już miałem, to na allegro opchłem, a jedna to kupa; w drugim wszystkie trzy to taki 7.5-8.0)
Wydałem dzisiaj trochę kasy w Empiku. Ale pomimo niemiłych przejść i stresu, zwiazanych z niemożnością odnalezienia samochodu taty, którym się tam wybrałem jestem zadowolony, mimo iż mój budżet został nieco naruszony ;]
A oto dzisiaj zakupione pozycje:
1. The Mars Volta- De-loused In Comatorium- Uznałem, że czas najwyższy nadrobić zaległości, gdyż dotychczas miałem tylko "Fraces the Mute";
2. Marillion- Marbles- cóż, polecono mi tę płytę, więc postanowiłem sprawdzić, mimo iż wielkim fanem Marillion nie jestem;
3. Myslovitz- Happiness Is Easy- większość utworów z tej płyty słyszałem w radiowej Trójce i bardzo mi się podobały, toteż zdecydowałem się na zakup;
4. Anja Garbarek- Briefly Shaking- jw, też zasłyszane w radiu, spodobało mi się, więc zakupiłem;
5. Republika- Republika marzeń- od dawna planowałem zakupić tę płytę;
6. Breakout- Blues- płyta często puszczana w audycji "Teraz Polska" po północy w Trójce. Cena była śmiesznie niska, więc wziąłem;
7. Mercyful Fate- Don't Break The Oath- po prostu uzupełnienie dyskografii.
To tyle

^troche sie wykosztowales

, ale pieniadze wydane na plyty to dobrze wydane pieniadze\m/
Heh, zawsze po zakupach płytowych, nawet najbardziej udanych, szkoda mi wydanej kasy ;] Poza tym, w tym samym Empiku, kupiłem też książkę Marcina Świetlickiego- Dwanaście. Kurna, ile kasy poszło ;]
a tam pieniadze, raz sie zyje

Cytat: kupiłem też książkę Marcina Świetlickiego- Dwanaście.
To zamierzam kupić

i nową płytę Myslovitz również

.
Jak książke byś przeczytał za nim ja ją przeczytam czy nawet kupie to powiedz co i jak i czy sie podoba

Właśnie zamówione:
Slayer - "Seasons In The Abyss"
Slayer - "Reign In Blood"
Slayer - "South of Heaven"
King Crimson - "Ladies of The Road"
The Doors - "Morrison Hotel"
The White Stripes - "Elephant"
Yes - "Yessongs"
Wykosztowałem się, alę myślę, że się opłaca.