Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nasze Plytowe Zakupy - NPZ (;
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Dzisiaj Black Label Society ..jakiś grejtets hits...(wsumie to mój brat ale cóż)...ja dostałem 5 dyszek i zastanawiam się co wziąść ??
^ Polecam zespół Wir Sind Helden, świetna muza Smile
I w koncu stało się!!Od dziś jestem szczęsliwym posiadaczem "This Godless Endeavor"-NEVERMORE w wersji digipack(ponoć innej nie ma jak twierdzi Darek z muzycznego na dw.PKP w Katowicach).O zawartosci muzycznej nie ma sie chyba co wypowiadać.Za to szata graficzna po prostu zabija!! Przepięknie wydany digipack rozkłada sie w kształcie krzyza...Od dobrej godziny siedzę i z nabozną czcią oglądam kazdy detal na okładce,kazdy najdrobniejszy szczegół...I oczywiscie plyta w odtwarzaczu...
[Obrazek: h_godless.jpg][Obrazek: bandx.jpg]
Lao Che - "Gusła"
Kult - "Poligono Industrial"
Miriam napisał(a):Kult - "Poligono Industrial"

i jak?
Tomash napisał(a):
Miriam napisał(a):Kult - "Poligono Industrial"

i jak?

Pierwsze wrażenia: PI to dobry album, ale bez zachwytów. Lepsza strona muzyczna niż tekstowa. Album posiada bardzo dobre (np."Bracia") ale i słabsze momenty ("Poligono Industrial") Generalnie jest dobrze.
R_amze_S napisał(a):Przepięknie wydany digipack rozkłada sie w kształcie krzyza...
Żadna nowość Wink
Nightal napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Przepięknie wydany digipack rozkłada sie w kształcie krzyza...
Żadna nowość Wink
Zadna nowosc ze w kształcie krzyza czy ze przepieknie wydany?:>
R_amze_S napisał(a):
Nightal napisał(a):
Żadna nowość Wink

masz z bonusem czy bez ?
A o jaki bonus chodzi?
dwa dodatkowe live albo cover Ozziego - Revelation (Mother Earth)... Confusedhock:
Niestety,tego nie mam czyli bez bonusów ;/
warsadal napisał(a):^ Polecam zespół Wir Sind Helden, świetna muza Smile

Zarąbisty jest ten zespół.
Smile
Bylem wczoraj w Gdyni na miazdzacym koncercie Harlem Gospel Choir . Kupilem koncertowa plyte "Live In Buenos Aires" a 2004 roku . Do tego mam autografy wszystkich czlonkow na okladce . Poprostu ekstra plyta i koncert .
R_amze_S napisał(a):
Nightal napisał(a):
Żadna nowość Wink
Jedno i drugie. Przecież zośka Behemotha była wydana w formie pieknego digi, rozkładającego się w odwrócony krzyż.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43