Dzisiaj kupiona starsza płyta Huntera - "Requiem" ;]]].
Jedyna dobra płyta Huntera...
Leszek Możdżer -"Piano live"

A ja wreszcie nową Apocalypticę kupiłem!!!
Nie przypominam sobie kiedy ostatni raz kupiłam jakąś płytę...hmm...

hock: Ale mogę się 'pochwalić', że na mikołaja dostałam Reghine Klozetkillera.
ostatnimi czasy nabyłem "Amazing Atomic Activity" Acid'ów - albumik wymiata po prostu !! jednym słowem świetny-polski-heavy-metal.
czekam własnie na paczke z bad taste z jedynka arkhon infaustus
A ja już mam dwupłytowe wydanie "You All Look The Same To Me" Archive

Ostatnio szedłem do MediaMarkt z zamiarem kupienia płyty A. Coopera dla kuzynki, no i nie oparłem się pokusie kupienia jakiejś do domciu. Wahałem się dość długo pomiędzy VENOM: At War With Satan, a GN'R: Appetite For Destruction (obie miałem wcześniej na mp3). Wyszedłem z Gunsami - byli o 9zł. tańsi

kasabian-kasabian tydzien temu
Hair of the dog napisał(a):kasabian-kasabian tydzien temu
Takie zakupy popieram ;D. Ja teraz robię polowanie na parę płyt polskich kapel reggae i punk, może uda mi się coś ciekawego znaleźć.
planuje nowy nine inch ...jezeli sie okaze naprawde taki dobry
aXe Rose napisał(a):Ostatnio szedłem do MediaMarkt z zamiarem kupienia płyty A. Coopera dla kuzynki, no i nie oparłem się pokusie kupienia jakiejś do domciu. Wahałem się dość długo pomiędzy VENOM: At War With Satan, a GN'R: Appetite For Destruction (obie miałem wcześniej na mp3). Wyszedłem z Gunsami - byli o 9zł. tańsi 
Kurwa ja też chce takie Media Markt

Najcięzsza płyta jaka znalazłem tam u mnie to był nowy Behemoth :? o jakiejś kapeli black mogę sobie pomarzyć, więc trzeba zamawiać przez net...

hm... moje ostatnie zakupy płytowe...to było... dość dawno...
W MM zakupiłam okołoświątecznie Finntroll - Visor om Slutet (bardzo lubię tę płytkę, miałam mp3 ale mi się spodobało i postanowiłam kupić)
Wcześniej, koło wakacji coś folkowego (na festiwalach różnych) - Fidelius i Beltaine.
A takie porządne zakupy... to trzeba będzie pozbierać :]
A mnie dopiero za dwa tygodnie przyjdzie DMDS MayheM, bo muszą sprowadzić z wytwórni do sklepu