Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nasze Plytowe Zakupy - NPZ (;
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Tomash napisał(a):Myślałem że tylko ja tu kupuje "czarne krążki" Big Grin

U mnie w miescie nie ma za bardzo gdzie, wiec pozostaje mi allegro. Slyszalem ze w kato jest cos takiego, ale nie mam pojeci agdzie, bo sie tam malo pokazuje (;

Tomash napisał(a):dzisiaj przytargałem "memento z banalnym tryptykiem" SBB

Hehe, a mam to akurat Wink
Acrid napisał(a):U mnie w miescie nie ma za bardzo gdzie, wiec pozostaje mi allegro. Slyszalem ze w kato jest cos takiego, ale nie mam pojeci agdzie, bo sie tam malo pokazuje (;

3 Maja - komis płytowy - tam można dostać wszystko

3 Maja - U hipa - pełno winyli ze starym metalem, również ciężko dostępne rzeczy - niestety ceny są bardzo "true" Laughing

Mickiewicza - All - mały wybór, ale tanio i wszystko w idealnym stanie

Stanisława - Enigmatic - sporo "niezależnych" winylków, jeśli chcesz kupić np. najnowszy siedmiocalowy split pt. "Australian grindcore compilation" to tylko tam Laughing
Winyli w domu mam dość dużo, chyba samych polskich wykonawców, ale nie mam niestety adaptera (dawno, dawno temu podobno się rozpadł). Orientujecie się może jak i gdzie można kupić?
http://allegro.pl/show_item.php?item=45065903 -> ja mam identyczny, jak widac idzie od zlotowki ((; Ale moze nie robmy OT? Przydaloby sie tu gdzies maznac temat o winylach, bo to swietna sprawa, dzwiek, zmienianie na druga strone, echh (;
Morbid Angel - gods of all heretics - bootleg koncertowy
Ja mam adapter, ale niestety igły brak:/
A ja wrzoraj kupilam sobie Kasete VHS zatytulowana "Historien Om Sex Pistols" i DVD The Clash-Rude Boy...polecam Tongue ,zaraz wezme sie za ogladanie dodatkow na tym DVD... Big Grin
Moim ostatnim zakupem była nowa płyta łódzkiego zespołu Pandemonium - The Zonei Smile Teraz oczekuję DVD Sacriversum z koncertu w Krakowie Smile
Nilfheim napisał(a):Teraz oczekuję DVD Sacriversum z koncertu w Krakowie Smile

Czyli ktoś jednak kupuje metalmajndowe DVD ze studia telewizyjnego Laughing
Tomash napisał(a):
Nilfheim napisał(a):Teraz oczekuję DVD Sacriversum z koncertu w Krakowie Smile

Czyli ktoś jednak kupuje metalmajndowe DVD ze studia telewizyjnego Laughing

ano Wink O MM się nie będę wypowiadać Wink Co do DVD to trzeba wspomagać rodzimą scenę Smile Tym bardziej że oczekuję po niej wiele smaczków hehe a i na sam koncert chętnie popatrzę, nie mogło mnie tam być więc przynajmniej sobie obejrzę DVD Smile
No jasne że trzeba wspierać scene, ale czy wydawanie takich DVD ma jakikolwiek sens? przecież te(nasze) kapele grają na tych koncertach, jako supporty, czyli na pewno gorzej brzmią, publiczność po pierwsze czeka na gwiazde wieczoru, po drugie często nawet nie zna danego zespołu, sam koncert trwa najwyżej godzinke...troche mało jak na profesjonalne DVD :? mogliby np. to sprzedawać po 30 zł, lub zrobić jakieś splity, albo sfilmować jakiś normalny koncert danego wykonawcy, tyle że to wiąże się z dodatkowymi kosztami, a metal mind, co nietrudno zauważyć uwielbia robić wszystko jak najmniejszym kosztem - np. wydawanie DVD z metalmanii, co już kompletnie nie ma sensu(przecież na festiwalach kapele grają praktycznie bez scenografii, bez próby, przeważnie na początku są jakieś problemy z dzwiękiem, koncerty są stosunkowo krótkie)...ok, nie róbmy offtopa Big Grin
Ha! Mega zakupy.. Big Grin

Akurat- Prowincja
Mortiis- The Grudge
Mortiis- The Smell Of Rain
Soilwork- Stabbing The Drama (limitowana edycjaBig Grin)
Dimension Zero- This Is Hell (poprzednia plytka mi sie polamala.. musialem kupic drugi raz ten sam album =/)
Arcturus- La Masquerade Infernale
Apocalyptica- Apocalyptica
Die Apokalyptischen Reiter- Have A Nice Trip
Elvenking- Wyrd

Ale bede mial wypas swieta.. Big Grin

PS> Wszystkie albumy oczywiscie goraco polecam.. Smile
ile na to że tak powiem WYJEBAŁEŚ?? Confusedhock:
Alsvartr napisał(a):ile na to że tak powiem WYJEBAŁEŚ?? Confusedhock:
Dobre pytanie. Ja nie raz zbieram i parę miesięcy, by jakąś płytkę kupić, a Dżem tu na raz z taką listą.
Dokladnie 435 zl.. =/

Ale nie zaluje ani zlotowki.. Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43