Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tatuaże & piercing
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Zakk Wylde napisał(a):
gannon napisał(a):znaczy konkretnie to uwielbiam kobiece wargi przekłute kolczykiem.... Big Grin
Które wargi Big Grin
A myślałem, że tylko ja tu jestem zboczony Wink
To był taki mały żarcik Big Grin Big Grin
gannon napisał(a):jak Ci sie uda w wardzo to wyslij mi zdjęcie Smile
prooosszzeee Confusedhock:

Embarrassed uwielbiam kolczyki w wardze
Jasssssssssssne Wink Masz to jak w banku Smile Też uwielbiam kolczyki w wardze Laughing
jupiii Big Grin trzymam Cie za słowo! Smile
gannon napisał(a):jupiii Big Grin trzymam Cie za słowo! Smile
dobrze ze za slowo Big Grin
za co innego to moge Ciebie, a gabrysi raczej nie było by za co Big Grin

zwyrodnialec Evil or Very Mad
gannon napisał(a):za co innego to moge Ciebie, a gabrysi raczej nie było by za co Big Grin

zwyrodnialec Evil or Very Mad
ale ja obraziles ;p chamie ty jeden ;p mi sie wydaje ze bylo by za co ale nie bede tutaj mowil bo o skrzywienie psychiczne mnie posadzicie...
mam na mysli reke ;p
taa... ręke... juz ja wiem co Ci chodiz po głowie Laughing
Tatuaż może kiedyś sobie jakiś mały zrobie,a dobry kolczyk nie jest zły(jest w planach :])
www.acrid.texasnet.pl/inne/Piercing.wmv --> film tylko dla ludzi pelnoletnich ;D

Swojej pannie nigdy w zyciu bym tego nie pozwolil ((;
Balthor, Gannon: Confusedhock: Rolleyes Feee zboczuchy Wink Tongue Za rękę można mnie potrzymać. Proszę bardzo Smile To takie sympatyczne... Rolleyes Laughing Buehehehehe, ostatnimi czasy miewam dosyć dziwne myśli i zachowania Big Grin
gabrysia napisał(a):wali mi Big Grin

Takich sformulowan przy tych panach to bym nie radzil stosowac Big GrinBig GrinBig Grin
Chryste panie racja!!! Laughing Stary dzięki Big Grin Wink
Teraa feee a później tak mi rob tak mi dobrze ;p
w takim wieku, no wiesz Big Grin
apropo walenia... hm... no wiesz... tak przy ludziach ;p
Confusedhock:
Balthor napisał(a):Teraa feee a później tak mi rob tak mi dobrze ;p
w takim wieku, no wiesz Big Grin
apropo walenia... hm... no wiesz... tak przy ludziach ;p
Confusedhock:

..a wam w glowie tylko te kosmate mysli...ale pamietajcie one kiedys tez wylysieja... Laughing Laughing Laughing

..p.s...a moze to np..chodzi o walenie glowa w sciane tzw.baranek o sciane Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43