Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tatuaże & piercing
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Zmienilem nazwet topicu.. I od teraz prosze sie wypowiadac tylko o tatuazach i piercingu..
a ten znow sie czepia! ja nie moge Evil or Very Mad mody to ale potrafią uprzykrzyc czlowiekowi zycie... :? lepiej byście zbanowali tego goscia co z glupimi tekstami wylatuje... jak mu tam... Szatan.... a nie,... nam topiki zamykać! grrrrr..! Mad
Dobrze jest, chcecie gadac o gadkach szmatkach to załóżcie taki temat, a tutaj są TATUAŻE, ja też tego nie lubie jak w poście o danym temacie wrzuca się kilogramy innego chłamu, takie są reguły aby forum było czyste i przejrzyste :!:
to powiedz Dżemikowi żeby mi odblokował mój temat "Pompujcie rower dla szatana"... bo w nim gadaliśmy TYLKO na temat i nam zamknęło chamidło tak i tak Evil or Very Mad

Arion

daj spokój Dżemikowi... jeśli pieprzy się głupoty przez kilka stron, to nie ma się co dziwić. nie wiem ile mam razy to powtarzać, żeby do wszystkich dotarło, ale PMki po coś tu jednak są i warto ich czasem użyć.
Hmmm o tatułazu myślałam, ale stwierdziłąm, ze najładniejsze ciało to naturalne i czyste ciało, ewentualnie kolczyk we brwi.... Confusedhock:
ano właśnie... nie po to kobitki mają taką sliczną skórę że aż by się chciało cmoknąć Big Grin żeby ją syfić jakimis tatuażami Evil or Very Mad
Ja bardzo chciałabym mieć kolczyk w brwi,ale słyszę tylko negatywną odpowiedź.Ale dziś gdy się spytałam o kolczyk to usłyszałam:pomyślimy.Tylko najwcześniej ten kolczyk będę miała w przyszłym roku na moją osiemnastkę,ale lepsze to niż nic.
Smile
Heh, gdy ja się spytałam: Mamo, mogę sobie przekłuć wargę? Odpowiedź brzmiała jednoznacznie: Nie!!!! Crying or Very Sad Muszę poczekać jeszcze ponad dwa lata do osiemnastki chyba Crying or Very Sad Crying or Very Sad Ale za to wyżywam się na uszach Wink A na wiosnę chyba trachnę nos Smile
jak Ci sie uda w wardzo to wyslij mi zdjęcie Smile
prooosszzeee Confusedhock:

Embarrassed uwielbiam kolczyki w wardze
to sobie moje znajdź. tam jest kolczyk fiesta.
znaczy konkretnie to uwielbiam kobiece wargi przekłute kolczykiem.... Big Grin
gannon napisał(a):znaczy konkretnie to uwielbiam kobiece wargi przekłute kolczykiem.... Big Grin
widzisz, trzeba być dokładnym :>
gannon napisał(a):znaczy konkretnie to uwielbiam kobiece wargi przekłute kolczykiem.... Big Grin
Które wargi Big Grin

Jeśli kiedykolwiek zrobił bym sobie tatosa to będzie to zapewne jakiś motyw bądź ślaczek wokół bica
W wardze.... mi by np. strasznie przeszkadzał, i ładtwo przede wszyskim nieumyślnie pociagnąc za mocno i sobie krzywdę zrobić.... Aparacik na ząbkach mnie wystardzajaco przekonuje, iż jakiekolwiek dodtkowe 'ozdoby' w buźce poza ząbkami są zbędne =]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43