Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tatuaże & piercing
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
HateRox napisał(a):oj, mala pomylka. zdaza sie.
MAŁA? Confusedhock: o_O zarty sobie stroisz?
Pomylki takie jak Ty takze sie zdarzaja.
Lech napisał(a):Pomylki takie jak Ty takze sie zdarzaja.
...uffff... juz myslelem, ze piszesz o mnie 8) tylko nie rozumiem, dlaczego czasem piszesz do siebie w drugiej osobie Laughing
HateRox napisał(a):...uffff... juz myslelem, ze piszesz o mnie 8) tylko nie rozumiem, dlaczego czasem piszesz do siebie w drugiej osobie Laughing
Moze jestem jakas glupia, ale Lechu pisal o tobie Laughing Laughing Laughing
Valhalla napisał(a):Moze jestem jakas glupia, ale Lechu pisal o tobie Laughing Laughing Laughing
nie, no co ty, wydaje ci sie... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
HateRox napisał(a):nie, no co ty, wydaje ci sie... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Idz stad, zaczynasz mnie, mowiac lekko, DENERWOWAC Rolleyes ,
Zamknijta sie wreszcie..
Ja mam 2 kolczyki w lewym uchu,a miałam 3, tylko z tym ostatnim były problemy i trzeba było usunąć, a jak namówiłam na nie starszą?-
Avea: Mamo mogę sobie zrobić kolczyka?
Mama: Sama? Chcesz gronkowca dostać?
A: Tak, downa od razu...
M: Nie, to juz masz, a ile tych kolczyków?
A: No to co moge czy nie? 2 w lewym uchu
M: Pójdziemy do jubilera, ale tylko 1 !

U jubilera:
Pan Jubiler: No to ile kolczyków i gdzie.
M: Ewa a gdize jeszcze można mieć, kolczyki?
A: W wardze sromowej xD
M: Ale hardkor
A: No w uchu
PJ: W zestawie są 2 kolczyki, więc pani musi zapłacić za oba
M: Ale my chcemy jednego
A: Mamo ja chciałam 2 Tongue
M: Na pewno?
A: Oczywiście.
PJ: No zrobie mamie nowy durszlak xD
M: O jak miło, no chodź juz mój cedzaczku idziemy do domu. Bolą uszka? xD

Moja matka jest pojechana Big Grin heh, edukacyjne rozmowy o sexie, alkoholu, po prostu marzyc o takiej matce Big Grin
no i nowe kolczyki....
teraz mam juz 3 w lewym uchu, 2 w chrzastce i jeden na dole w tym czyms ^^

a jak ja to zalatwilem?
pytam sie mamy: ( a to bylo daaawno temu)
ja:mamo moge sobie zrobic kolczyka w uchu?
m:w uchu? na małym sobie zrób, to wtedy będziesz mógl wszędzie robić...

i tak sie skonczylo pytanie.. po prostu postawiełem ją przed faktem dokonanym, to znaczy przed kolczykiem w uchu.. Big Grin
teraz sobie zrobilem jeszcze 2, a co jak szalec to szalec Big Grin
na temet modyfikacji ciala polecam artykuly Dariusza Misiuny do sciagniecia na stronie wydawnictwa Okultura.

http://www.okultura.pl/texts.htm

I - "Dziura w głowie, czyli szybka droga do oświecenia"
II - "Raj bez jaj, piekło bez łechtaczek, czyli sex sucks"
III - "Szpetne jest piękne, czyli o miłosci bez członków"
IV - "Niewolnicy ciała, ciało zniewolone"
V - "Archaiczne techniki osiągania ekstazy"
a moj przyszly i niedoszly tatuazysta siedzi w areszcie, a potem go pewnie do pierdla wsadza, bo jest skinem i w srode pobil cyganow, razem z 3 kolegami i grozi im 12 lat paki :? :? :?
Valhalla napisał(a):a moj przyszly i niedoszly tatuazysta siedzi w areszcie, a potem go pewnie do pierdla wsadza, bo jest skinem i w srode pobil cyganow, razem z 3 kolegami i grozi im 12 lat paki :? :? :?

to ten gosc, co nim w tym smiesznym fakcie pisza?z tego co mi wiadomo, to on dostal wpierdol,a nie cyganie.
kolesie lecieli za baba z dzieckiem krzyczac ze ją zgwalca i zlali cygana lancuchem po gebie, nie wiem co pisza w fakcie, nie czytalam. W wyborczej jest to opisane. Nie musze chyba dodawac ze byli pijani? :?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43