Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tatuaże & piercing
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
jak na moj gust troche duze te tatuaze, jeszcze zalezy gdzie chcesz zrobic
Jeśli tatuaż, to tylko węża na kostce... ale takiego z bardzo wyraźnie zaznaczonymi ząbkami jadowymi, ha. Smile

Co do kolczyków, faktycznie nie trzeba było robić sobie dwóch naraz - mam sine ucho i chyba zaraz mi odpadnie, ale wytrzymam, bo dzielne dziewczę ze mnie Wink
Cytat:jak na moj gust troche duze te tatuaze, jeszcze zalezy gdzie chcesz zrobic

zawsze mozna je pomniejszyc, bo tez nie chce miec takiegow wielkiego- wystarczylby taki 6x10, na lopatce

Cytat:Ladne rysunki,sam rysowales??

jestem totalnym beztalenciem w tej materii wiec niebardzo, znajoma Tongue
chyba za bardzo bym się bał zrobić sobie tatuaż, poza tym to na całe życie, a wyobraźcie sobie takiego dziadka z tatuażem np na łokciu? Laughing hardcore... Laughing
zamierzasz dozyc takiego wieku? Smile ja stwierdzilem ze raczej nie bede sie pokazywac ludziom jak bede stary, lysy i pomarszczony Angry

a co do tych tatuazy to wlasnie hardkorowo Smile
Lech, ja polecam ci zrobić ten z obrazka 9-ego lub 13-ego.Sama bym sobie zrobiła, ale nie widzę siebie z tatuażem w wieku 50 lat (chociaż pewnie i tak sobie zrobię).
Big Grin
qsiarz napisał(a):zamierzasz dozyc takiego wieku? Smile ja stwierdzilem ze raczej nie bede sie pokazywac ludziom jak bede stary, lysy i pomarszczony Angry

a co do tych tatuazy to wlasnie hardkorowo Smile
Zamkniesz sie w domu i bedziesz gadał ze swoimi tatuażami... niahahah Laughing dzieci będą biegały wokół Twego domu, i wołały "stary swir!" ojej! Ja sie nie zamkne w domu. Na koncerty i w pogo! Laughing
Ajana napisał(a):Lech, ja polecam ci zrobić ten z obrazka 9-ego lub 13-ego.Sama bym sobie zrobiła, ale nie widzę siebie z tatuażem w wieku 50 lat (chociaż pewnie i tak sobie zrobię).
Big Grin

wlasnie nad tymi glownie sie zastanawiam- tyle ze calosc z 13-stki kosztuje ok. 500, sama lapa ok. 200...chyba trzeba bedzie na raty
A mi sie z tych wzorow najbardziej podoba 9 Wink zajebiaszcza Big Grin

Jezeli bym miala sobie robic tatuaz to chcialabym na dloni... Angry cos takiego np. jak ma Alexi z CoB Smile
No albo na lydce... reszta miejscowek jakos mi nie odpowiada Tongue (no chyba ze na kims Smile )

A co do kolczykow to chcialabym sobie zrobic takiego w wardze na srodku, ale pierwsze dwa dni jest strasznie! nie mozna sie smiac bo boli Tongue Wiem, bo kolezanka sobie robila i zeby sie zasmiac musiala trzymac sie za warge Tongue
Scully napisał(a):Co do kolczyków, faktycznie nie trzeba było robić sobie dwóch naraz - mam sine ucho i chyba zaraz mi odpadnie, ale wytrzymam, bo dzielne dziewczę ze mnie Wink
A nie mówiłam...
Osobiście to ja bym chciała ten tatuaż z numerem 9.Jest zajebisty.A jakby moi rodzice to zobaczyli, to bym pewnie musiała wzywać pogotowie.
Laughing
trudny wybor cholera, ale juz sie praktycznie zdecydowalem- wchodzi w gre wlasnie 9 i 13- moze rzut moneta? Big Grin a co do starszych to matka pozwoli, gorzej z konserwatywnym ojcem :?
9 i 13 rzeczywiście interesujące.
jak na moje lepsza 9Tongue
w sumie 13-stka to taka pelniejsza 9- jest po prostu leb dodatkowo, wiec mozna zrobic 9 w pomniejszeniu, a za jakis czas(czytaj- jak nazbieram kase)dorobic reszte
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43