hihi, a ja już po jestem

nawet nie boli, a tyle tego żelastwa w uszach

Dwa, a co się będę patyczkować

Co do tatuaży(ów?), myślałem nad czymś takim:
http://beforethedawn.com/gallery/live/ou...005/08.jpg (ten łysy ziomek, jego prawa ręka.), ale później mogłyby być kłopoty ze znalezieniem dobrej pracy chyba.

Dlatego też, tymczasowo muszę się powstrzymać. No, chyba żebym został sławnym gitarziomalem. :S
Rządki kółek moim skromnym zdaniem są be.

infernum napisał(a):Rządki kółek moim skromnym zdaniem są be. 
zaorać! Rządki kółek są cacy!

Najlepszy jest wielki odwrócony krzyż na czole.

aXe Rose napisał(a):Najlepszy jest wielki odwrócony krzyż na czole. 
Jak glen benton...
on ponadz brał ślub kościelny ciekawe jak to wyglądało

hmm...ja bym sobie wytatulowala slasha albo hammetta na ramieniu,ale po kilku latach zapewne chcialabym sie tego pozbyc

(powod:maz byl by zazdrosny

) ...ale tak na serio to myslam,zeby sobie wytatulowac jakas czaszke z pistoletem i roza,albo jakis szkielet z gitara gibson les paul,o

dobry pomysl,a cio do kolczykow,to pamietam raz chcialam sobie przekluc uszy,a przede mna byl jakis punk,to jak wyszedl to w kazdym uchu mial po 10 kolczukow

:? ,hmmm...widac chcial byc orginalnym,hehe

metallgirl napisał(a):hmm...ja bym sobie wytatulowala slasha albo hammetta na ramieniu,ale po kilku latach zapewne chcialabym sie tego pozbyc
(powod:maz byl by zazdrosny
) ...ale tak na serio to myslam,zeby sobie wytatulowac jakas czaszke z pistoletem i roza,albo jakis szkielet z gitara gibson les paul,o
dobry pomysl,a cio do kolczykow,to pamietam raz chcialam sobie przekluc uszy,a przede mna byl jakis punk,to jak wyszedl to w kazdym uchu mial po 10 kolczukow
:? ,hmmm...widac chcial byc orginalnym,hehe 
Hmmm... w sumie Slash to dobry pomysł
I tak najlepsze dziary ma James H

zwłaszcza te karty przypominające podróż autokarem, w której zginął Cliff...
aXe Rose napisał(a):Hmmm... w sumie Slash to dobry pomysł 
Tez tak mysle,chyba Slash by nawet ladniej wygladal.(jako tatuaz np.)

Niektóre fajnie wygladają, inne to przesada.
Ale sobie nigdy bym nie zrobiła.