HateRox napisał(a):nie rozumiem ludzi, ktorzy probuja sie ozdabiac takim czyms jak kolczyk badz tatuaz. rozumiem jeszcze trche kolczyki, bo to metalowe scierwo zawsze mozna zdjac, ale obrazek na ciele po czasie ne pewno by mi sie znudzil...
osobiscie jestem na nie, jesli chodzi o ozdabianie sie czymkolwiek. nie nosze nawet lancuszka ani jemu podobnych.
Hmm generalnie to ludzie ozdabiają się w mniej lub bardziej drastyczny sposób od zarania dziejów. Co do tatuażu to np ja bardzo dlugo o tym myślałam, właściwie od zawsze chciałam jakiś mieć z tym, że wolałam poczekać i wybrać coś co napewno mi się nie znudzi i czego nie będę żałować. Aż wreszcie znalazłam rysunek, jak dla mnie idealny, który jest akurat tym czego szukałam.
Co do kolczyków, niby można zdjąć ale problem by był dopiero gdyby komuś znudziły się tuleje

i to takie naprawdę duże

Właśnie, co sądzicie o tulejach? Takie małe, nierozpychające mocno płatka ucha są nawet ładne, można założyć takie wypełniane i wygladają jak zwykłe kolczyki. Ale sama bym raczej takowych nie chciała.
widzalam ostatnio kolczyki ktore wygladaja jakby sie mialo taka dziure w uchu. bardzo fajne musze kupic bo na stale bym nie chciala takiej dziury.
no tuleje to właśnie "kolczyki" do wielkich dziur w uszach

mi chodzilo o takie ktore tylko tak wygladaja jakby ucho mialo wielka dziure ale w rzeczywiscosci jej nie ma
Hethell napisał(a):mi chodzilo o takie ktore tylko tak wygladaja jakby ucho mialo wielka dziure ale w rzeczywiscosci jej nie ma
masz jakiegos linka?
takie widzialam na zachodnich stronech goth i kilka razy na allegro
Hethell napisał(a):mi chodzilo o takie ktore tylko tak wygladaja jakby ucho mialo wielka dziure ale w rzeczywiscosci jej nie ma
czyli to sa jakies klipsy?
statekx napisał(a):HateRox napisał(a):nie rozumiem ludzi, ktorzy probuja sie ozdabiac takim czyms jak kolczyk badz tatuaz. rozumiem jeszcze trche kolczyki, bo to metalowe scierwo zawsze mozna zdjac, ale obrazek na ciele po czasie ne pewno by mi sie znudzil...
osobiscie jestem na nie, jesli chodzi o ozdabianie sie czymkolwiek. nie nosze nawet lancuszka ani jemu podobnych.
Jest Bolek a ty jestes LOLek.
pisz wiekszymi literami, bo mi sie przez lzy obraz rozmazuje.. 8)
a opcji z kolczykowaniem i tatuazami nie zrozumiem tak samo jak palenia papierosow... to ze jest tak od dawien dawna to nie znaczy, ze to jest dobre!
RADA: nie znasz znaczenia jakiegoś słowa, to go nie stosuj.
Tomash napisał(a):RADA: nie znasz znaczenia jakiegoś słowa, to go nie stosuj.
słowa ów do mnie się odnoszą? bo jesli tak to w błędzie jestes i znam znaczenie słów których używam.
ps. wiecie, ze "takk" po norwesku oznacza "dziekuje"

"Passe" znaczy: przestarzały, niemodny, śmieszny, kiczowaty, przeżyty... w każdym razie nie oznacza NIC pozytywnego. Chyba że tak kalecko ułożyłeś to zdanie, innego wyjścia nie widzę.
Cytat:a opcji z kolczykowaniem i tatuazami nie zrozumiem tak samo jak palenia papierosow... to ze jest tak od dawien dawna to nie znaczy, ze to jest passe!
chyba sie nowego slowa nauczyles bo juz 2 raz je stosujesz w swoich postach dzisiaj i do tego w zlym kontekscie.
Cytat:ps. wiecie, ze "takk" po norwesku oznacza "dziekuje"
wiemy a co?

tez sie dzisaj dowiedzales?
Tomash napisał(a):"Passe" znaczy: przestarzały, niemodny, śmieszny, kiczowaty, przeżyty... w każdym razie nie oznacza NIC pozytywnego. Chyba że tak kalecko ułożyłeś to zdanie, innego wyjścia nie widzę.
eeeeee chyba nie wie ->
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic....highlight=
Cio za debil

to nic że się uczyłem 4 lata francusiekgo(inna sprawa że mało co pamiętam

) , ale ON wie przecież lepiej
Dobra, EOT

oj, mala pomylka. zdaza sie.