01-26-2005, 11:50 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
01-27-2005, 07:59 AM
aXe Rose napisał(a):Acrid napisał(a):[quote="gabrysia"]A w czym konkretnie
W milych doznaniach z partenerem
gabrysia napisał(a):A wiesz, że podobno jak dwoje ludzi ma kolczyki w językach i jak się całują to jest zajebiście?
Ah wam o całowanie chodzi...Kurde...czemu ja jestem taka zboczona?...chlip

01-27-2005, 09:29 AM
Katiria napisał(a):[Ah wam o całowanie chodzi...Kurde...czemu ja jestem taka zboczona?...chlip...
![]()
![]()
A kto powiedzial ze mi oto chodzilo?

01-27-2005, 09:37 AM
A kto powiedzial, ze kolczyk mozna miec tylko w jezyku? 

01-27-2005, 11:07 AM
No wiecie, to niekoniecznie musi być kolczyk. Są też inne zabawki...Hie, hie, hie. Żartuję oczywiście
Katiria: nie przejmuj się. To ten wiek, hormony Ci buzują i te de

01-27-2005, 11:31 AM
hm... caly czas myslalem oczyms innym niz calowanie, no ale okej ten wiek jak to gabrysia powiedziala 
tak sobie niedawno myslalem o kolczyku w jezyku... przydalby sie taki ;d no i pytanka do ludzi z takimi kolczykami, co gdzie jak za ile, buba?

tak sobie niedawno myslalem o kolczyku w jezyku... przydalby sie taki ;d no i pytanka do ludzi z takimi kolczykami, co gdzie jak za ile, buba?

01-27-2005, 12:05 PM
Acrid i Tish: No chyba że tak

Gabrysia: No dzięki^^ mam dopiero 20 na karku...i aż się boję myśleć co będzie dalej

Gabrysia: No dzięki^^ mam dopiero 20 na karku...i aż się boję myśleć co będzie dalej

01-27-2005, 04:11 PM
Katiria napisał(a):Acrid i Tish: No chyba że takOch, podobno im człowiek starszy tym mądrzejszy...I głupoty mu z głowy wylatują. Choć zdarzają się wyjątki![]()
![]()
Gabrysia: No dzięki^^ mam dopiero 20 na karku...i aż się boję myśleć co będzie dalej![]()
![]()
![]()

Balthor: Najlepiej u kosmetyczki. Myślę, że cena to tak mniej więcej 50-60 zł. No ale chyba w cenę jest też wliczony kolczyk, więc może jak masz swojego to mniej zapłacisz

01-27-2005, 04:17 PM
To dlaczego boli, jak sie w niego ugryzie? 

01-27-2005, 04:29 PM
TisH napisał(a):To dlaczego boli, jak sie w niego ugryzie?Dokladnie! bol jak sie ugryze w jezyk jest duzy ;d
ale i tak nie przebije bolu gdy sam przeklulem sobie chrzastke... kolczykiem ;d, potem zdjolem zeby umyc, no i jak mi sasiadka wkladala (sam nie moglem z bolu) zrobilem sie nagle caly bialy (nie blady, biały) bol byl przeogromny... no i kolczyka nie mam ;d
rada na przyszlosc... niech wam ktos to zrobi igłą... oj tak...
01-27-2005, 04:36 PM
No, ale jak Wam przekłuwa kosmetyczka to robi to bardzo ostra igłą i ma w tym wprawę
To na prawdę tylko boli przez chwilkę. Chciałam sobie sama przekłuć chrząstkę kiedyś, ale jakoś zrezygnowałam i za każdym razem wybieram się do kosmetyczki
Na razie mam dwa kółeczka. Ależ to zajebiście wygląda
W prawym też miałam jednego kolczyka na górze, ale musiałam wyjąć bo moje ucho wciąż było podejrzanie fioletowe.. :? I bolało, chlip.

01-28-2005, 01:25 PM
Jak pracowałem w fabryce wagonów
to zrobiliśmy kolesiowi dziare, maszynką zrobioną z długopisu w niezbyt sterylnych warunkach, najpierw chciał motor (JAVE, zapalonymotocyklista ) na ramieniu, ale wyperswadowałem mu, że narysuje ufoka
hehe no i narysowałem ufoka, koleś zaczął dziarać, wszystko to odbywało się w szatni między szafkami w przerwie na lancz, w pewnym momencie zabrakło tuszu, no i koleś został z ufokiem bez jednej nogi, na szczęście to mu się spodobało ...
. Sam bym chętnie się wydziarał, ale narazie się z tym wstrzymuje

01-28-2005, 08:55 PM
a ja nie mam ni kolczyka ani tatoo
a co najgorsze... nie mam kasy
gabrysia: to chyba ty mowilas ze starzy nie pozwola na kolczyk/tatuaż? starzy SUX.. mam takich jak ty
... nic bez pozwolenia! a dziare i kolczyki zrobie jak najszybcie jak tylko kase bede miala... i to w ukryciu. moze przy odrobinie szczęscia mnie z chaty wywalą jak to ujrzą 

gabrysia: to chyba ty mowilas ze starzy nie pozwola na kolczyk/tatuaż? starzy SUX.. mam takich jak ty

01-28-2005, 09:32 PM
Hydra[Female]™' napisał(a):a ja nie mam ni kolczyka ani tatooTak jaa co najgorsze... nie mam kasy
![]()
gabrysia: to chyba ty mowilas ze starzy nie pozwola na kolczyk/tatuaż? starzy SUX.. mam takich jak ty... nic bez pozwolenia! a dziare i kolczyki zrobie jak najszybcie jak tylko kase bede miala... i to w ukryciu. moze przy odrobinie szczęscia mnie z chaty wywalą jak to ujrzą

01-28-2005, 09:35 PM
no wlasnie... o to chodzi! na drobnostki pozwalaja ale jak ci na czyms zalezy to nie
! ja tez to znam! i tez nie moge miec kolczyka w wardze
! ale niech ja tylko zbiore kase!