Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tatuaże & piercing
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Dokladnie! Big Grin
aXe Rose napisał(a):
Acrid napisał(a):[quote="gabrysia"]A w czym konkretnie Big Grin

W milych doznaniach z partenerem Wink

gabrysia napisał(a):A wiesz, że podobno jak dwoje ludzi ma kolczyki w językach i jak się całują to jest zajebiście?

Ah wam o całowanie chodzi...Kurde...czemu ja jestem taka zboczona?...chlip Sad ... Angry Angry Laughing
Katiria napisał(a):[Ah wam o całowanie chodzi...Kurde...czemu ja jestem taka zboczona?...chlip Sad ... Angry Angry Laughing

A kto powiedzial ze mi oto chodzilo? Wink ^^"
A kto powiedzial, ze kolczyk mozna miec tylko w jezyku? Wink
No wiecie, to niekoniecznie musi być kolczyk. Są też inne zabawki...Hie, hie, hie. Żartuję oczywiście Wink Katiria: nie przejmuj się. To ten wiek, hormony Ci buzują i te de Wink Big Grin
hm... caly czas myslalem oczyms innym niz calowanie, no ale okej ten wiek jak to gabrysia powiedziala Big Grin
tak sobie niedawno myslalem o kolczyku w jezyku... przydalby sie taki ;d no i pytanka do ludzi z takimi kolczykami, co gdzie jak za ile, buba? Big Grin
Acrid i Tish: No chyba że tak Laughing Laughing Angry

Gabrysia: No dzięki^^ mam dopiero 20 na karku...i aż się boję myśleć co będzie dalej Laughing Laughing Laughing Wink
Katiria napisał(a):Acrid i Tish: No chyba że tak Laughing Laughing Angry

Gabrysia: No dzięki^^ mam dopiero 20 na karku...i aż się boję myśleć co będzie dalej Laughing Laughing Laughing Wink
Och, podobno im człowiek starszy tym mądrzejszy...I głupoty mu z głowy wylatują. Choć zdarzają się wyjątki Big Grin
Balthor: Najlepiej u kosmetyczki. Myślę, że cena to tak mniej więcej 50-60 zł. No ale chyba w cenę jest też wliczony kolczyk, więc może jak masz swojego to mniej zapłacisz Question I podobno język to jest jedno z mniej bolesnych miejsc do przekłuwania Wink Nie będziesz płakał przynajmniej Big Grin
To dlaczego boli, jak sie w niego ugryzie? Question
TisH napisał(a):To dlaczego boli, jak sie w niego ugryzie? Question
Dokladnie! bol jak sie ugryze w jezyk jest duzy ;d
ale i tak nie przebije bolu gdy sam przeklulem sobie chrzastke... kolczykiem ;d, potem zdjolem zeby umyc, no i jak mi sasiadka wkladala (sam nie moglem z bolu) zrobilem sie nagle caly bialy (nie blady, biały) bol byl przeogromny... no i kolczyka nie mam ;d
rada na przyszlosc... niech wam ktos to zrobi igłą... oj tak...
No, ale jak Wam przekłuwa kosmetyczka to robi to bardzo ostra igłą i ma w tym wprawę Smile To na prawdę tylko boli przez chwilkę. Chciałam sobie sama przekłuć chrząstkę kiedyś, ale jakoś zrezygnowałam i za każdym razem wybieram się do kosmetyczki Big Grin Na razie mam dwa kółeczka. Ależ to zajebiście wygląda Laughing W prawym też miałam jednego kolczyka na górze, ale musiałam wyjąć bo moje ucho wciąż było podejrzanie fioletowe.. :? I bolało, chlip.
Jak pracowałem w fabryce wagonów Smile to zrobiliśmy kolesiowi dziare, maszynką zrobioną z długopisu w niezbyt sterylnych warunkach, najpierw chciał motor (JAVE, zapalonymotocyklista ) na ramieniu, ale wyperswadowałem mu, że narysuje ufoka Smile hehe no i narysowałem ufoka, koleś zaczął dziarać, wszystko to odbywało się w szatni między szafkami w przerwie na lancz, w pewnym momencie zabrakło tuszu, no i koleś został z ufokiem bez jednej nogi, na szczęście to mu się spodobało ... Big Grin . Sam bym chętnie się wydziarał, ale narazie się z tym wstrzymuje
a ja nie mam ni kolczyka ani tatoo Crying or Very Sad a co najgorsze... nie mam kasy Big Grin

gabrysia: to chyba ty mowilas ze starzy nie pozwola na kolczyk/tatuaż? starzy SUX.. mam takich jak ty Big Grin... nic bez pozwolenia! a dziare i kolczyki zrobie jak najszybcie jak tylko kase bede miala... i to w ukryciu. moze przy odrobinie szczęscia mnie z chaty wywalą jak to ujrzą Big Grin
Hydra[Female]™' napisał(a):a ja nie mam ni kolczyka ani tatoo Crying or Very Sad a co najgorsze... nie mam kasy Big Grin

gabrysia: to chyba ty mowilas ze starzy nie pozwola na kolczyk/tatuaż? starzy SUX.. mam takich jak ty Big Grin... nic bez pozwolenia! a dziare i kolczyki zrobie jak najszybcie jak tylko kase bede miala... i to w ukryciu. moze przy odrobinie szczęscia mnie z chaty wywalą jak to ujrzą Big Grin
Tak ja Crying or Very Sad Ale mama powiedziała, że w uszach mogę miec nawet 50 kolczyków. Za to w wardze czy w języku na razie nie ma mowy. Niech no poczeka aż skończę 18 lat...Chyba, że będę tak marudziła(ja to potrafię Big Grin ), że mi w końcu pozwolą. Hmm...wiesz, to nie jest tak, że nie mogę robić nic bez ich pozwolenia. Wręcz przeciwnie, robię wszystko na co mam ochotę...Ale kolczyka mieć nie mogę... Evil or Very Mad
no wlasnie... o to chodzi! na drobnostki pozwalaja ale jak ci na czyms zalezy to nie Evil or Very Mad ! ja tez to znam! i tez nie moge miec kolczyka w wardze Crying or Very Sad ! ale niech ja tylko zbiore kase! Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43