jak na moje ten łeb niszczy reszte;]
mnie najbardziej podobają się 3 i 9 ;]
Rządek kółek nie bardzo mi się podoba, kilka to jeszcze do wytrzymania. W niektórych przypadkach podoba mi się kolczyk w brwi, ale raczej nie kółko, tylko taki bolec zakończony dwoma kółkami (u niektórych facetów to ładnie wygląda)
Momentami za to mnie napada i mam ochotę zrobić sobie tatuaż. A w innych momentach nie chcę. A jeśli się zdecyduję to będzie to jednokolorowy wzorek etniczny. Pewnie coś celtyckiego albo wikińskiego. Takie cieniowane rysunki na skóze nie bardzo mi się podobają.
Fajne jeszcze są takie tatuaże na twarzy jak elfy z Warcrafta mają

(ale w realu już to gorzej wygląda pewnie

)
zastanawialem sie jeszcze nad tymi wilkami- tez sa swietne
a ja posiadam takie coś
http://www.johannaost.com/ink/281/enlarge ale sam elf, bez grzyba. Jest wielkości rozłożonej dłoni. Zaczyna się na prawym pośladku a kończy na lędźwiach
Btw, kiedyś słyszałam, że tatuowanie uzależnia, chyba jest w tym trochę prawdy. Elfa robilam w czerwcu, a w październiku będzie się szykowało coś nowego

O nie... i znowu bedę tam z Tobą sterczał 4 godziny
Ciężki żywot fana...
A tatuaż ma ładny,

trza jej to przyznać

No jasne, że będziesz
nikt inny nie mieszka tak blisko studio

poza tym jesteś moim F - I

Ty im lepiej pokaż to zdjęcie Elfa już na dupie

gannon napisał(a):Ciężki żywot fana...
biedna Rhonwen, największy dupoliz świata jej się trafił...

jestem z Tobą, siostro

Raszplo jedna, daj spokój. Lepiej zapytaj Rhonwen czy w ogóle chce żebyś z nią była

...szczerze w to wątpię

Nooo, tatuaż prędzej czy później sobie zrobię, niech no uzbieram odpowiednią sumkę. Zapewne na jednym się nie skończy.
Kolczyki mam 2 - po jednym na ucho. Więcej nie zamierzam robić.
no ja wczoraj sie dorobilam, w prawym uchu mam 2 dziurki w lewym 3

a tatuaz bedzie jak sie zdecyduje, wzor juz mam, tylko nie jestem jeszcze pewna czy na bank chce miec tatuaz

Scully napisał(a):gannon napisał(a):Ciężki żywot fana...
biedna Rhonwen, największy dupoliz świata jej się trafił...
jestem z Tobą, siostro 
chyba ktoś tu nei wie co mówi
dupoliz?
co rozumieć pod tym pojęciem? Bo w moim rozumowaniu Gannon bynajmniej taką osobą nie jest.
sorry za ot
^ był w fanklubie Arion, potem przeszło na uwielbienie dla Słońca, a teraz padło na Ciebie, współczuję
no i sprawa z Kelem mnie po prostu zabiła, nabijam się z takich godzinami...

Och nasz wzajemny fanclub już rok z hakiem istnieje

jestem najpierwsza

Scully napisał(a):^ był w fanklubie Arion, potem przeszło na uwielbienie dla Słońca, a teraz padło na Ciebie, współczuję ;)
Odezwala sie ta, co zmienia fiuty czesciej niz bielizne, pff.