Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tatuaże & piercing
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Valhalla napisał(a):^
a Twoja w lepszym stanie? ;>
Nie wiem jaką pościel ma uzytkownik Sobota. Poprzedni post to był dowcip. Taki że ubaw_po_pachy.
A moja pościel w dobrym stanie.

Sobota napisał(a):Już ci nigdy balzac nie podam reki na powitanie .
Straciłem kolejnego kumpla. Jest mi smutno i pójdę się znowu ogolić.
Sad
Cytat:A moja pościel w dobrym stanie.
z kory?
Nie, z Dody. Kora już przechodzona.
a doda nie?
kurczak ją chyba tracal.
Valhalla napisał(a):a doda nie?
Jeszcze nie. Ale to dobre tworzywo. Niedługo wymienie ostatecznie. Na razie przedświątecznie wymienie.
Pearl napisał(a):Ja mam w planach bliższych/dalszych hand piercing

[Obrazek: handju8.th.jpg]

Ale ja chcę inny kolczyk. Widziałam kiedyś u typa i wygląda to zajebiście.
Moze i fajnie wyglada,ale jesli idziesz do jakiegos piercera z tym, to zabulisz, a i tak mala sznsa na to, ze Ci sie utrzyma w takim miejscu.
No mam zamiar kopsnąć się do studia tatoo. A dlaczego miałoby mi się nie utrzymać? Wystarczy chyba trochę uważać ;]
W pierdlu napewno cię docenią Tongue
ten kolczyk na rece straszna chujnia
Zoltan napisał(a):W pierdlu napewno cię docenią Tongue
Nie wybieram się Wink
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ten kolczyk na rece straszna chujnia
Rzecz gustu.
Cytat:W pierdlu napewno cię docenią
W pierdlu pierwej by zrobili co innego. Z Tobą pewnie tez Surprised
Pearl napisał(a):No mam zamiar kopsnąć się do studia tatoo. A dlaczego miałoby mi się nie utrzymać? Wystarczy chyba trochę uważać ;]
Hmm... nie chodzi tu o uwazanie, ale chyba na codzien czesto poruszasz kciukiem, prawda? [; A gdy to robisz to skora w tym miesjcu wciaz sie naciaga, i tak w kolko... pozatym naprawde latwo bedzie tym o cos zahaczyc. Chociazby przy ubieraniu sie, czy nawet glupim poprawianiu wlosow Big Grin Przynajmniej tak mi sie wydaje...
Ale coz, jesli chcesz to rob. Trzeba sprobowac, zeby sie przekonac.
Cytat:Hmm... nie chodzi tu o uwazanie, ale chyba na codzien czesto poruszasz kciukiem, prawda? [; A gdy to robisz to skora w tym miesjcu wciaz sie naciaga, i tak w kolko... pozatym naprawde latwo bedzie tym o cos zahaczyc. Chociazby przy ubieraniu sie, czy nawet glupim poprawianiu wlosow Big Grin Przynajmniej tak mi sie wydaje...
Ale coz, jesli chcesz to rob. Trzeba sprobowac, zeby sie przekonac.

Też się z tym zgadzam, jeżeli decydujesz się na taki kolczyk trzeba być cholernie ostrożnym.... Ale każdy ma inne gusta.

Ja osobiście mam zrobiony tatuaż, średniej wielkości smok na przedramieniu. Według mnie fajnie wygląda Big Grin
Punky_boy napisał(a):Ja osobiście mam zrobiony tatuaż, średniej wielkości smok na przedramieniu. Według mnie fajnie wygląda Big Grin
Nie bądź nieśmiał. Poka smoczucha.
Imo tatuaze i wulgarne okolczykowanie szpecą
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43