Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tatuaże & piercing
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Blood napisał(a):Nie mam nic przeklutego(nawet uszu Big Grin ), ani nic wydzierganego ;p
Wlasnie dzis chce isc przekluc uszy Big Grin
pierwszy raz w zyciu ;p
Jakos nigdy wczesniej mnie nie ciagnelo do kolczykow.
Ale planuje sobie przekluc chrzastke, zrobic rzadek kolczykow, tatuaz (mama powiedziala, ze sie zgodzi jesli sie do dobrego liceum dostane Laughing ) i chcialabym miec kolczyk w wardze Wink . No, a teraz niech mi ktos powie jakie to jest uczucie jak sie uszu przekluwa Big Grin . Boli to troche czy nic nie czuc? A jak z przekluwaniem chrzastki???

ja sobie sama przebijałam ucho mam ok.7 dziurek w jednym... nic nie boli jak przekłuwa sie (sterylną igłą) ale pozniej jak bedziesz wsadzala kolczyka do tej swierzej diórki bedzie sie go trudno wkładało bo tam zarastają błonki ... z jedną dziurką przez te zarabane błonki meczylam sie poł godziny

sory za błędy jestem dyslektykiem

Kamael: edytuj posty.
Przeciez to sa dziela szatana!! Angry
<joke> Smile
Ja sobie wymyslilam taki tatuaz...gdzie znajduje sie Slash-szkielet...(chyba wiadomo o co chodzi) z Gibsonem...albo mam druga opcje...smoka na calych plecach,albo jakis chinski znam na udzie Wink Angry
a co do kolczykow ...to moze w pepku Surprised ale jak raz sie przygladalam jak to facet robi...to...narazie podziekuje Tongue Rolleyes Crying or Very Sad
metallgirl napisał(a):Przeciez to sa dziela szatana!! Angry
<joke> Smile
Ja sobie wymyslilam taki tatuaz...gdzie znajduje sie Slash-szkielet...(chyba wiadomo o co chodzi) z Gibsonem...albo mam druga opcje...smoka na calych plecach,albo jakis chinski znam na udzie Wink Angry
a co do kolczykow ...to moze w pepku Surprised ale jak raz sie przygladalam jak to facet robi...to...narazie podziekuje Tongue Rolleyes Crying or Very Sad

no ja w pepku mam Big Grin ale musze przyznac ze mi troche slabo bylo jak widzalam jak to mi robia. igla jest bardzo gruba
Scully napisał(a):^ był w fanklubie Arion, potem przeszło na uwielbienie dla Słońca, a teraz padło na Ciebie, współczuję Wink

no i sprawa z Kelem mnie po prostu zabiła, nabijam się z takich godzinami... Big Grin

Łooo Big Grin , Arion to Arion... nasze "bractwo" z Acridem nie było niczym innym jak żartem. Sonne bardzo polubiłem jakiś czas temu Wink . Z Rhonwen to osobna histroia, bo można powiedzieć, że przyjaźnimy się od roku bynajmniej nie "przez kabel". No i nie wiem o jaką sprawę z Kelthuz'em chodzi. Jeśli sugerujesz, że chcę się mu podlizać to nic bardziej mylnego, gdyż nie przepadam za nim. Poprostu przy okazji wyraziłem moją niechęć do Twojej specyficznej osoby. Więc zupełnie osobno i bez związków z innymi sprawami mówię raz jeszcze, że wkurwiasz mnie i sympatii z mojej strony nie zaznasz. Smile

Przepraszam za OT, chciałem tylko wyjaśnić.

Jeśli chodzi o mój ewentualny tatuaż - rozważam, tylko jeszcze nie wiem co by to miało być, gdzie i kiedy. Confusedhock:
Hethell napisał(a):
metallgirl napisał(a):Przeciez to sa dziela szatana!! Angry
<joke> Smile

no ja w pepku mam Big Grin ale musze przyznac ze mi troche slabo bylo jak widzalam jak to mi robia. igla jest bardzo gruba
No wlasnie...ale moze po kilku piwach Wink Laughing
Ja planuje wytatuować sobie za kilka lat smoka albo orła na plecach, tak by skrzydła była na moich łopatkach. Sprawia to wrażenie że gdy rusza się ramionami to smok/orzeł macha skrzydłami. Może też zrobie sobie jakiegoś tribala na karku.

BTW: Ostatnio widziałem skina który miał wytatułowaną cała twarz i głowę w coś co przypominało czarny płomien (troche było to podobne właśnie do tego co miały na twarzy elfy z Warcrafta). W każdym razie wyglądało fajnie. Smile
Ja czekam jeszcze tylko na moją osiemnastkę. Robię sobie wtedy: kolczyk w wardze, języku i dziarki na: plecach, kostce(stopa), nadgarstek i być może brzuch Smile Jak na razie mama pozwoliła mi przekłuć nos Big Grin No i o uszach to już nawet nie wspomnę Wink
Pearl napisał(a):Ja czekam jeszcze tylko na moją osiemnastkę. Robię sobie wtedy: kolczyk w wardze, języku i dziarki na: plecach, kostce(stopa), nadgarstek i być może brzuch Smile Jak na razie mama pozwoliła mi przekłuć nos Big Grin No i o uszach to już nawet nie wspomnę Wink
bedziesz wygladac jak poplamione sito... ;p
Mi sie tam osobiscie to wszystko nie podoba (czyt. tatuaze, kolczyki) jesli chodzi o mnie uwazam ze to szpeci (zreszta, tak samo jak dredy, ale o tym juz chyba mowilam :? )
no to przekulam chrzastke Laughing
mi przyjaciel zrobil dziurki w uszach, kupuje sie wenflon, wbija z niego igle i po krzyku ;D
Znajoma chciała kumplowi przekuwać chrząstki, tak u góry żeby kolczyki były pionowo i trafiła mu na jakieś naczynie krwionośne :/ Ucho spuchło niemiłosiernie, a potem zaczęło ropieć, kumpel odczekał jakiś czas i przekuł uszy w salonie, ale to jedno ucho ciągle mu się babrze :/
nie rozumiem ludzi, ktorzy probuja sie ozdabiac takim czyms jak kolczyk badz tatuaz. rozumiem jeszcze trche kolczyki, bo to metalowe scierwo zawsze mozna zdjac, ale obrazek na ciele po czasie ne pewno by mi sie znudzil...

osobiscie jestem na nie, jesli chodzi o ozdabianie sie czymkolwiek. nie nosze nawet lancuszka ani jemu podobnych.
Rhonwen napisał(a):Znajoma chciała kumplowi przekuwać chrząstki, tak u góry żeby kolczyki były pionowo i trafiła mu na jakieś naczynie krwionośne :/ Ucho spuchło niemiłosiernie, a potem zaczęło ropieć, kumpel odczekał jakiś czas i przekuł uszy w salonie, ale to jedno ucho ciągle mu się babrze :/

Tez tak kiedys mialem. Lipa jak chuj, najlepiej czekac az sie kompletnie zagoi i potem znowu przekluc, tylko z lepszym wyczuciem.

HateRox napisał(a):nie rozumiem ludzi, ktorzy probuja sie ozdabiac takim czyms jak kolczyk badz tatuaz. rozumiem jeszcze trche kolczyki, bo to metalowe scierwo zawsze mozna zdjac, ale obrazek na ciele po czasie ne pewno by mi sie znudzil...

osobiscie jestem na nie, jesli chodzi o ozdabianie sie czymkolwiek. nie nosze nawet lancuszka ani jemu podobnych.

Jest Bolek a ty jestes LOLek.
Neth napisał(a):bedziesz wygladac jak poplamione sito... ;p
Nieee Smile Aż tak źle nie będzie. Wiesz, widzę to oczyma wyobraźni i jest pięknie Rolleyes Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43