Chujonosz napisał(a):jądra ściskałem Mjollnyrem
Nic nie może się równać z gromem Peruna! Możesz sobie ten młot Thora w dupę wsadzić.
RamzeS napisał(a):Haha, ty durny obciągaczu keltuza, to nie moja wina ze twórca tej ... "mapy" zjebał sprawę i rozszerzył tą całą Chrobację o wschodni Śląsk.
Tylko, że z twego zjebanego opisu nie można wywnioskować, gdzie dokładnie (czyt. w jakiej miejscowości) debilu mieszkasz.
Ej, dobromirsite - masz jakies gg,albo maila? Pisze referat o słowianach na historię - serio,wyślij mi na PM.
Cytat:Proponuję poduczyć się podstaw geografii Polski.
Nie pouczaj swojego Pana. Nie będę słuchał volksdeutcha bez szkoły.
RamzeS napisał(a):Och, ty tępy pastuchu, twoi "aryjscy" pradziadowie robili za podnóżki u moich prapradziadów, zas twoje prapraprababki robiły za tanie dziwki dla moich przodków za stawkę [...] I tak jest w zasadzie do dziś dnia
Więc teraz wypierdalaj z powrotem na pastwisko
Faszysto jebany, potomku Hitlera. Chcesz się zmierzyć ze Mną tak jak ongiś walczyli krzyżowcy z potęgą Sławii pod Grunwaldem? Rzucam ci wyzwanie nazistowski psie! GIŃ!!!
jankier napisał(a):a co to za rasa?
Equus Slavi Arya - najlepsza rasa bojowa jaka kiedykolwiek była na świecie. Potęga na ziemi, i postrach wrogów. Używana przez husaryę. Właśnie na tych koniach porusza się już kultova, "Metalowa Husarya" w pieśi pana KelThuza.
Cytat:a w ich żyłach płynie stal.
Czysta true prawda. Widze że waszmość stara się o usunięcie z KILL LIST.
jankier napisał(a):to już żadna aryjska dupa nie chce ci dać czy po prostu wasza rasa nie ma samic?
Niestety nie zrozumiałeś odpowiedzi. Żal mi ciebie nędzna człeczyno.
Cytat:jaki chojrak. lubisz gips?
On woli kołnierz ortopedyczny i jazdę na wózku.
Chujonosz napisał(a):Tak, wpierdalam gips na śniadanie z zupką mleczną i maślanką, przegryzając niemiecką dziewicą.
Wypierdalaj z tego forum bo przeszkadzasz i siejesz zamęt. Idź po proszek do prania, wymyj kutasa, zakręć go na imadle, i masturbuj się na nim a nie przed komputerem. I nie wypisuj tutaj więcej postów o przebiegu twego orgazmu.
BTW Spierdalaj i nie wracaj. I powiedz tacie, żeby ci Neostradę odłączył.
Azael.qqq napisał(a):pojęcie rasa aryjska odnosi się do ludzi nie rumaków.
Jesteś w błędzie debilu. Onegdaj za takie herezje byś spłonął w ofierze dla Świętowita.
I następnym razem wyrażaj się z szacunkiem do mnie bo dostaniesz wpierdol.
Cytat:Ej, dobromirsite - masz jakies gg,albo maila? Pisze referat o słowianach na historię - serio,wyślij mi na PM.
kelthuzarjo@gmail.com
Pisz jeśli chcesz, może usunę cie z KILL LIST za pozytywny i dobrze zrobiony referat.
PS Jaka to szkoła?