Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Strona o Kelthuzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Chujonosz napisał(a):Kurwa, możesz mi laskę ujebać a i tak mojej żony nie dostaniesz.

To pójdę do innego burdelu.

Chujonosz napisał(a):Poza tym kurwa ja tu tworzę zasady ortografii.

Ty kurwa to możesz co najwyżej wyruchać swojego chomika, jebaku ze slamsów.
Nie takim kozakom jądra ściskałem Mjollnyrem...
dobromirsite napisał(a):
Cytat:Wg tej mapy to ja też mieszkam w tej,no jak jej tam... Chrobacji.

A nie na Śląsku? Ślepy jesteś czy nie umiesz czytać.

Haha, ty durny obciągaczu keltuza, to nie moja wina ze twórca tej ... "mapy" zjebał sprawę i rozszerzył tą całą Chrobację o wschodni Śląsk. Proponuję poduczyć się podstaw geografii Polski.

Cytat:Napisałeś, że jesteś ze Śląska. Więc nie podłączaj się pod Chrobację - świętą ziemię Arjów. No cóż, jesteś wspakinteligentem i wykazujesz się infantylizmem intelektualnym.
No ale czego można było się spodziewać po potomku żołnierza Wermachtu?

A tak przy okazji - spierdalaj knypie!
Och, ty tępy pastuchu, twoi "aryjscy" pradziadowie robili za podnóżki u moich prapradziadów, zas twoje prapraprababki robiły za tanie dziwki dla moich przodków za stawkę , która w przeliczeniu na dzisiejszy kurs Euro wywołałaby paroksyzm śmiechu u bułgarskiej tirówki Big Grin I tak jest w zasadzie do dziś dnia Big Grin

Więc teraz wypierdalaj z powrotem na pastwisko Tongue
dobromirsite napisał(a):Poruszamy się na rumakach aryjskich

a co to za rasa? pewnie są tak szlachetne i liczne jak "hordy" chrobackie, a w ich żyłach płynie stal.

dobromirsite napisał(a):To pójdę do innego burdelu.

to już żadna aryjska dupa nie chce ci dać czy po prostu wasza rasa nie ma samic?

Chujonosz napisał(a):Chcesz w ryj prawicowy lewosketny pojebusie? Kurwa na gołe moszny skurwielu.

jaki chojrak. lubisz gips?
Tak, wpierdalam gips na śniadanie z zupką mleczną i maślanką, przegryzając niemiecką dziewicą.
dobromirsite napisał(a):Bezsensowna wypowiedź bez, konkretnych argumentów. Jako żem łaskawy, złożę dzisiaj ofiarę w chramie za twój rozwój umysłowy.
Nie trybisz wodogłowy ciemniaku, pojęcie rasa aryjska odnosi się do ludzi nie rumaków. Najlepiej złóż siebie w ofierze całopalnej Laughing
Ej, dobromirsite - masz jakies gg,albo maila? Pisze referat o słowianach na historię - serio,wyślij mi na PM.
Chujonosz napisał(a):jądra ściskałem Mjollnyrem

Nic nie może się równać z gromem Peruna! Możesz sobie ten młot Thora w dupę wsadzić.

RamzeS napisał(a):Haha, ty durny obciągaczu keltuza, to nie moja wina ze twórca tej ... "mapy" zjebał sprawę i rozszerzył tą całą Chrobację o wschodni Śląsk.
Tylko, że z twego zjebanego opisu nie można wywnioskować, gdzie dokładnie (czyt. w jakiej miejscowości) debilu mieszkasz.
Ej, dobromirsite - masz jakies gg,albo maila? Pisze referat o słowianach na historię - serio,wyślij mi na PM.

Cytat:Proponuję poduczyć się podstaw geografii Polski.
Nie pouczaj swojego Pana. Nie będę słuchał volksdeutcha bez szkoły.

RamzeS napisał(a):Och, ty tępy pastuchu, twoi "aryjscy" pradziadowie robili za podnóżki u moich prapradziadów, zas twoje prapraprababki robiły za tanie dziwki dla moich przodków za stawkę [...] I tak jest w zasadzie do dziś dnia
Więc teraz wypierdalaj z powrotem na pastwisko

Faszysto jebany, potomku Hitlera. Chcesz się zmierzyć ze Mną tak jak ongiś walczyli krzyżowcy z potęgą Sławii pod Grunwaldem? Rzucam ci wyzwanie nazistowski psie! GIŃ!!!

jankier napisał(a):a co to za rasa?

Equus Slavi Arya - najlepsza rasa bojowa jaka kiedykolwiek była na świecie. Potęga na ziemi, i postrach wrogów. Używana przez husaryę. Właśnie na tych koniach porusza się już kultova, "Metalowa Husarya" w pieśi pana KelThuza.

Cytat:a w ich żyłach płynie stal.

Czysta true prawda. Widze że waszmość stara się o usunięcie z KILL LIST.

jankier napisał(a):to już żadna aryjska dupa nie chce ci dać czy po prostu wasza rasa nie ma samic?
Niestety nie zrozumiałeś odpowiedzi. Żal mi ciebie nędzna człeczyno.

Cytat:jaki chojrak. lubisz gips?

On woli kołnierz ortopedyczny i jazdę na wózku.

Chujonosz napisał(a):Tak, wpierdalam gips na śniadanie z zupką mleczną i maślanką, przegryzając niemiecką dziewicą.

Wypierdalaj z tego forum bo przeszkadzasz i siejesz zamęt. Idź po proszek do prania, wymyj kutasa, zakręć go na imadle, i masturbuj się na nim a nie przed komputerem. I nie wypisuj tutaj więcej postów o przebiegu twego orgazmu.

BTW Spierdalaj i nie wracaj. I powiedz tacie, żeby ci Neostradę odłączył.

Azael.qqq napisał(a):pojęcie rasa aryjska odnosi się do ludzi nie rumaków.

Jesteś w błędzie debilu. Onegdaj za takie herezje byś spłonął w ofierze dla Świętowita.
I następnym razem wyrażaj się z szacunkiem do mnie bo dostaniesz wpierdol.

Cytat:Ej, dobromirsite - masz jakies gg,albo maila? Pisze referat o słowianach na historię - serio,wyślij mi na PM.

kelthuzarjo@gmail.com

Pisz jeśli chcesz, może usunę cie z KILL LIST za pozytywny i dobrze zrobiony referat.
PS Jaka to szkoła?
Dla dzieci z autyzmem.

Spierdalaj kociomiocie pierdolony.
dobromirsite napisał(a):Tylko, że z twego zjebanego opisu nie można wywnioskować, gdzie dokładnie (czyt. w jakiej miejscowości) debilu mieszkasz.

A co ma do tego miejscowość? W moim opisie podana jest nazwa zamieszkiwanego przez mnie regionu, jego granice są znane średnio wyedukowanemu gimnazjaliście a to że Tobie daleko do tego poziomu to już nie moja wina. No ale jak sie cały dzien zapierdala w polu i pasie owce , kozy tudzież inny żywy inwentarz to potem ma się takie podstawowe braki elementarnej wiedzy Big Grin

dobromirsite napisał(a):
Cytat:Proponuję poduczyć się podstaw geografii Polski.
Nie pouczaj swojego Pana. Nie będę słuchał volksdeutcha bez szkoły.

Jak widać jednak muszę cię pouczać, co bede czynił na każdym kroku. Teraz oczywiście mnie musisz przeprosić za swoje chamstwo, inaczej wpierdol Big Grin

dobromirsite napisał(a):Faszysto jebany, potomku Hitlera. Chcesz się zmierzyć ze Mną tak jak ongiś walczyli krzyżowcy z potęgą Sławii pod Grunwaldem? Rzucam ci wyzwanie nazistowski psie! GIŃ!!!

Co brałeś? Czym się odurzają takie niedouczone kmioty z "chrobackich" wioch? :>
Cytat:PS Jaka to szkoła?

Seminarium żydowskie na Kazimierzu.
Już mu kurwa odpowiedziałem bo podsłuchałem jak gadałeś z babcią przez żydofon kurwa.
Cytat:Jesteś w błędzie debilu. Onegdaj za takie herezje byś spłonął w ofierze dla Świętowita.
I następnym razem wyrażaj się z szacunkiem do mnie bo dostaniesz wpierdol.
Wpierdol to ty dostajesz od swojej starej Laughing
RamzeS napisał(a):takie podstawowe braki elementarnej wiedzy

A chcesz skurwysynie pojedynek na wiedzę?

Ty chuju hanyski z jebanego Śląska. Wypierdalaj
z Polski, bo twój germański ryj niszczy estetykę Sławii. Wasza gwara to gówno pomieszane z niemiecką rzygiem. A teraz zapierdalaj robić na kopalnię, parobku z pylicą.

RamzeS napisał(a):Teraz oczywiście mnie musisz przeprosić za swoje chamstwo, inaczej wpierdol

Już się boję Big Grin A wpierdol to ty dostaniesz. Podaj czas miejsce walki. Poza tym to ja czekam na przeprosiny chłopczyku.

Cytat:Co brałeś?

Miecz, topór i poszedłem na bitwę z jebanymi Ślązakami z niedomytym ryjem.

Krzychun napisał(a):Seminarium żydowskie na Kazimierzu.

Żydolewakom nie pomagam. Wypierdalaj.

Cytat:Już mu kurwa odpowiedziałem bo podsłuchałem jak gadałeś z babcią przez żydofon kurwa

Miałeś się kurwa nie odzywać. Twe miejsce w stajni. Możesz się co najwyżej odezwać w Wigilię po wtedy podobno zwierzęta mówią ludzkim głosem.

Cytat:Wpierdol to ty dostajesz od swojej starej

Ale się wysiliłeś. Obelga godna przedszkolaka.
Poza tym chuj Ci w dupę i na imię.
dobromirsite napisał(a):Ale się wysiliłeś. Obelga godna przedszkolaka.
Poza tym chuj Ci w dupę i na imię.
To że jesteś żałosnym pedziem wiem, a co do imienia to już bardziej chujowego niż dobromir nie ma.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29