Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Strona o Kelthuzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Zostaw piękne, karmazynowe, wypchane majtki z batystu w spokoju. Ich pełnia powinna budzić dumę każdego kurwa Polaka.
jankier napisał(a):rajtuz na lewackiej fotce w gejowskich pozach

Chyba kpisz człeczyno! Toż to muskulatura godna prawdziwego woja. Lepiej daj swoje zdjęcie, a wtedy się przekonamy kto jest lepszy. A co do pozy to jest ona true aryjska. Więc wypierdalaj!!!

Chujonosz napisał(a):Zostaw piękne, karmazynowe, wypchane majtki z batystu w spokoju. Ich pełnia powinna budzić dumę każdego kurwa Polaka.

W końcu porządna wypowiedź Chuju. Przeproś jeszcze Pana KelThuza, a być może usunę cię z KILL LIST.
Kocham Pana KelThuza, chciałbym w Svardze podziwiać jego wypchane majtki przez wieczność.
Sława!!!
zajebista fota z sesji zdjęciowej dla producenta tych arcywygodnych majtóf!
Tylko pedaly nosza slipy
Tak więc Slava pedałom!
Cytat:Wykreśl "libertarianami", a nam pozostanie tylko dziwić się, że żaden z nich nie był z tobą spokrewniony, mimo iż opis pasuje idealnie
nie znasz się. od kiedy macie neta w sosnowcu?

dobromirsite napisał(a):Chyba kpisz człeczyno! Toż to muskulatura godna prawdziwego woja
to już wiadomo dlaczego jest was tak "wiele".

dobromirsite napisał(a):Lepiej daj swoje zdjęcie, a wtedy się przekonamy kto jest lepszy.
nie posiadam ani takich "majtóf", ani skłonności ekshibicjonistycznych

dobromirsite napisał(a):A co do pozy to jest ona true aryjska.
no i te aryjskie efekty na zdjęciu. kunszt
Chujonosz napisał(a):Kocham Pana KelThuza, chciałbym w Svardze podziwiać jego wypchane majtki przez wieczność.
Sława!!!

Sława i tobie o wielki słowiański Chuju!
Oficjalnie zostajesz usunięty z KILL LIST!
Przyjm teraz błogosławieństwo gromowładnego Peruna! Chwała Ci, bracie!

Niech postawa Chuja, będzie przykładem dla innych skurwysynów na tym forum!

Cytat:Tak więc Slava pedałom!

Tylko miarkuj się w twych wypowiedziach, bo znowu tam trafisz.

KelThuz napisał(a):zajebista fota z sesji zdjęciowej dla producenta tych arcywygodnych majtóf!

Słuszna uwaga Mistrzu. Chwała Arji.

Cytat:Tylko pedaly nosza slipy

Sam jesteś pedałem, bo kurwa nosisz stringi. A slipy to już kvltowa tradycja wśród Słowian! Zatem wypierdalaj!!!

jankier napisał(a):to już wiadomo dlaczego jest was tak "wiele".

Jest nas wielu, bo KelThuz to czysty kvlt, a jak tego nie rozumiesz to wypierdalaj.

jankier napisał(a):nie posiadam ani takich "majtóf"

Kolejny pedał w stringach.

jankier napisał(a):ani skłonności ekshibicjonistycznych

Do tego nie ma pewności. Ale na wszelki wypadek zanotuję to na KILL LIST.

jankier napisał(a):no i te aryjskie efekty na zdjęciu. kunszt

Nie inaczej! Prawdziwe rękodzieło, powstałe u sławskich mistrzów slavic art'u. True kvlt!
dobromirsite napisał(a):Do tego nie ma pewności. Ale na wszelki wypadek zanotuję to na KILL LIST.

zanotuj jeszcze, że przeleciałem najładniejsze boginie i boginki aryjskiego panteonu
jankier napisał(a):
dobromirsite napisał(a):Do tego nie ma pewności. Ale na wszelki wypadek zanotuję to na KILL LIST.

zanotuj jeszcze, że przeleciałem najładniejsze boginie i boginki aryjskiego panteonu

Zostaw moją żonę skurwysynie.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

W KURWE JEBANE CZY WY WIDZICIE TO CO JA

JA JEBIE HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Dobre co
jankier napisał(a):zanotuj jeszcze, że przeleciałem najładniejsze boginie i boginki aryjskiego panteonu

Pokaż na to jakieś dowody!

raf667 napisał(a):HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

W KURWE JEBANE CZY WY WIDZICIE TO CO JA

JA JEBIE HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Drwisz z pana KelThuza i jego aryjskich majtóf?

Removed2

Padłem Laughing
dobromirsite napisał(a):Pokaż na to jakieś dowody!
co do większości moich zarzutów z kill list, to dowody jakoś nie były potrzebne

dobromirsite napisał(a):Drwisz z pana KelThuza i jego aryjskich majtóf?
ja też, ja też!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29