04-07-2009, 09:39 AM
04-07-2009, 03:44 PM
jankier napisał(a):rajtuz na lewackiej fotce w gejowskich pozach
Chyba kpisz człeczyno! Toż to muskulatura godna prawdziwego woja. Lepiej daj swoje zdjęcie, a wtedy się przekonamy kto jest lepszy. A co do pozy to jest ona true aryjska. Więc wypierdalaj!!!
Chujonosz napisał(a):Zostaw piękne, karmazynowe, wypchane majtki z batystu w spokoju. Ich pełnia powinna budzić dumę każdego kurwa Polaka.
W końcu porządna wypowiedź Chuju. Przeproś jeszcze Pana KelThuza, a być może usunę cię z KILL LIST.
04-07-2009, 04:00 PM
Kocham Pana KelThuza, chciałbym w Svardze podziwiać jego wypchane majtki przez wieczność.
Sława!!!
Sława!!!
04-07-2009, 04:30 PM
zajebista fota z sesji zdjęciowej dla producenta tych arcywygodnych majtóf!
04-07-2009, 05:08 PM
Tylko pedaly nosza slipy
04-07-2009, 05:14 PM
Tak więc Slava pedałom!
04-07-2009, 09:55 PM
Cytat:Wykreśl "libertarianami", a nam pozostanie tylko dziwić się, że żaden z nich nie był z tobą spokrewniony, mimo iż opis pasuje idealnienie znasz się. od kiedy macie neta w sosnowcu?
dobromirsite napisał(a):Chyba kpisz człeczyno! Toż to muskulatura godna prawdziwego wojato już wiadomo dlaczego jest was tak "wiele".
dobromirsite napisał(a):Lepiej daj swoje zdjęcie, a wtedy się przekonamy kto jest lepszy.nie posiadam ani takich "majtóf", ani skłonności ekshibicjonistycznych
dobromirsite napisał(a):A co do pozy to jest ona true aryjska.no i te aryjskie efekty na zdjęciu. kunszt
04-08-2009, 04:43 PM
Chujonosz napisał(a):Kocham Pana KelThuza, chciałbym w Svardze podziwiać jego wypchane majtki przez wieczność.
Sława!!!
Sława i tobie o wielki słowiański Chuju!
Oficjalnie zostajesz usunięty z KILL LIST!
Przyjm teraz błogosławieństwo gromowładnego Peruna! Chwała Ci, bracie!
Niech postawa Chuja, będzie przykładem dla innych skurwysynów na tym forum!
Cytat:Tak więc Slava pedałom!
Tylko miarkuj się w twych wypowiedziach, bo znowu tam trafisz.
KelThuz napisał(a):zajebista fota z sesji zdjęciowej dla producenta tych arcywygodnych majtóf!
Słuszna uwaga Mistrzu. Chwała Arji.
Cytat:Tylko pedaly nosza slipy
Sam jesteś pedałem, bo kurwa nosisz stringi. A slipy to już kvltowa tradycja wśród Słowian! Zatem wypierdalaj!!!
jankier napisał(a):to już wiadomo dlaczego jest was tak "wiele".
Jest nas wielu, bo KelThuz to czysty kvlt, a jak tego nie rozumiesz to wypierdalaj.
jankier napisał(a):nie posiadam ani takich "majtóf"
Kolejny pedał w stringach.
jankier napisał(a):ani skłonności ekshibicjonistycznych
Do tego nie ma pewności. Ale na wszelki wypadek zanotuję to na KILL LIST.
jankier napisał(a):no i te aryjskie efekty na zdjęciu. kunszt
Nie inaczej! Prawdziwe rękodzieło, powstałe u sławskich mistrzów slavic art'u. True kvlt!
04-08-2009, 07:17 PM
dobromirsite napisał(a):Do tego nie ma pewności. Ale na wszelki wypadek zanotuję to na KILL LIST.
zanotuj jeszcze, że przeleciałem najładniejsze boginie i boginki aryjskiego panteonu
04-08-2009, 07:20 PM
jankier napisał(a):dobromirsite napisał(a):Do tego nie ma pewności. Ale na wszelki wypadek zanotuję to na KILL LIST.
zanotuj jeszcze, że przeleciałem najładniejsze boginie i boginki aryjskiego panteonu
Zostaw moją żonę skurwysynie.
04-08-2009, 07:39 PM
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
W KURWE JEBANE CZY WY WIDZICIE TO CO JA
JA JEBIE HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
04-08-2009, 07:44 PM
Dobre co
04-09-2009, 08:35 AM
jankier napisał(a):zanotuj jeszcze, że przeleciałem najładniejsze boginie i boginki aryjskiego panteonu
Pokaż na to jakieś dowody!
raf667 napisał(a):HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Drwisz z pana KelThuza i jego aryjskich majtóf?
Removed2
04-09-2009, 11:24 AM
Padłem 

04-09-2009, 11:40 AM
dobromirsite napisał(a):Pokaż na to jakieś dowody!co do większości moich zarzutów z kill list, to dowody jakoś nie były potrzebne
dobromirsite napisał(a):Drwisz z pana KelThuza i jego aryjskich majtóf?ja też, ja też!