Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Strona o Kelthuzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
dobromirku, dziecko. ty jeszcze do liceum chodzisz Laughing
dobromir z miernym skutkiem próbuje polepszyć reputację swojej rodziny, pszesz wiadomo że wszyscy w SB byli.
Kelthuz tez przeciez jest Tomek
dobromir ma na drugie Izrael, a z bierzmowania Abraham.
Sława!

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kelthuz tez przeciez jest Tomek

Pastuchu pisz jaśniej!

Cytat:dobromir ma na drugie Izrael, a z bierzmowania Abraham.

Po pierwsze debilu nazywam się Dobromir Borzygniew Gromisławski, a po to drugie co ty tu kurwa piszesz o katolictwie i jego świętach!?
Cytat:Po pierwsze debilu nazywam się Dobromir Borzygniew Gromisławski, a po to drugie co ty tu kurwa piszesz o katolictwie i jego świętach!?

Nie ma nikogo takiego na naszej-klasie, królu ministrantów.
Krzychun napisał(a):Nie ma nikogo takiego na naszej-klasie

Nie mam kont na lewackich stronach.

Krzychun napisał(a):królu ministrantów.

Poraz kolejny piszę. Z katolictwem nie mam nic wspólnego!!!
Cytat:Poraz kolejny piszę. Z katolictwem nie mam nic wspólnego!!!

Winny zawsze się tłumaczy.
Wszebad Deboslawic naprawde nazywa sie Tomek Czapla. Mysle ze ta informacja powinna znalezc sie na stronie
Ojacie, ale tajemnica została odkryta.
Cytat:Winny zawsze się tłumaczy.

Wypierdalaj do Mozambiku i tam głoś te swoje durne teksty. Żegnaj!

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszebad Deboslawic naprawde nazywa sie Tomek Czapla. Mysle ze ta informacja powinna znalezc sie na stronie

Kamilu, nie wnikam w to jak się kiedyś nazywał pan Wszebąd. On wojem Arji, i legitymuje się słowiańskimi imionami! A kto w to kurwa nie wierzy niech wypierdala!
ja tam mam napisane na okladce challenger ze tomasz czapla
czarno na bialym
No i tyle tej slowianskosci
nawet trochę ma coś w swoje 'urodzie' z czapli
taaa... i jeszcze św. tomasza z akwinu
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29