Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Strona o Kelthuzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Sława!

Oczywiście, że chcę, będę służyc Tobie i Panu Kelthuzowi!
jest WOJNA!!
bin laden "wylądował" w jomsborg. sam widziałem.
dobromir, znalazlem dobre forum gdzie mozesz propagowac idealy Slavii

www.emo.styl.fm

zapraszam, tez tam jestem
Istny, jaki masz nick? Jak będzie czas to też może wpadnę Big Grin
Na pewno mnie rozpoznasz, gwarantuje : D
Cytat:Sława!

Oczywiście, że chcę, będę służyc Tobie i Panu Kelthuzowi!

A więc witaj bracie Chuju pośród naszych wojów! Padnij na kolana przed panem! Kurwa pastuchu drżyj przed moją potęgą, i czcij pana KelThuza, i wyznaj Svargę. Chwała i sława Tobie Chujonoszu mój sławski bracie. Zaoraj socjalizm i zduś u zarania wrogów Arji!

jankier napisał(a):jest WOJNA!!
bin laden "wylądował" w jomsborg. sam widziałem.

Kolejny naiwny debil.

BTW Czy ty naprawdę wierzysz w bin ladena i w jego terror-świtę? Żal mi ciebie. Przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że bin laden to wymysł żydolewackich władz ameryki, która pod przykrywką głoszenia wolności i homochrześcijaństwa chce zdobyć ropę od Arabusów.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dobromir, znalazlem dobre forum gdzie mozesz propagowac idealy Slavii

Dlaczego uważasz że to forum jest dobre dla głoszenia Svargi?

BTW Z okazji święta walecznego Jarowita, składam wszystkim forumowiczom sławskie życzenia. Niech wam ziemia rodzi, a święta stalowa tarcza Jarowita chroni wasze kobiety i dzieci! Sława! Zapraszam wszystkich do Wołogoszczy, gdzie miejscowi żercy prowadzą główne obchody święta.
Bo jest tam duzo ludzi w mlodym wieku, podatnych na wplywy starszych autorytetow. Poza tym jeszcze nie znaja imc KelThuza, a jak tak mozna?!
Cytat:Bo jest tam duzo ludzi w mlodym wieku, podatnych na wplywy starszych autorytetow. Poza tym jeszcze nie znaja imc KelThuza, a jak tak mozna?!

Hmm...Może tam wejdę. Każde miejsce jest dobre dla głoszenia potęgi Sławii.

Ale ty Kamil i tak jesteś totalnym zjebem, więc wypierdalaj stąd.
Mam na imie Tomek, a nie Kamil.
Cytat:Mam na imie Tomek, a nie Kamil.

To jak wyjaśnisz to że Książę zwracał się do Ciebie w innych tematach imieniem Kamil?
Twoja tepota i nieumiejetnoscia czytania
Sławia to chujnia, słyszałem że katoliccy księżą dymają was na wielkanoc.
http://pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82awa_(miasto)

zajebiste jezioro tam jest. polecam

Removed2

Krzychun napisał(a):Sławia to chujnia, słyszałem że katoliccy księżą dymają was na wielkanoc.
A ja słyszałem, że socjalizm to dobry ustrój, zaorać!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Twoja tepota i nieumiejetnoscia czytania

Ty kurwa, nie pierdol, bo nazywasz się Kamil. Poza tym chuj to jak się nazywasz. Tomek czy Kamil! Kogo to kurwa obchodzi. Twoje imię i tak nie jest słowiańskie, więc giń! Zanotuję to na KILL LIST.

Cytat:Sławia to chujnia, słyszałem że katoliccy księżą dymają was na wielkanoc.
Morda kurwo! Sławia to potęga! Drżyj przed panem i przepraszaj za te słowa! A katolictwa ci u nas nie ma! Wszyscy spaleni, a głowy ich na palach.

jankier napisał(a):zajebiste jezioro tam jest. polecam

Sławskie jezioro. O tak! To jest true duma Sławi.

Removed2 napisał(a):A ja słyszałem, że socjalizm to dobry ustrój, zaorać!

"Czas zaorać socjalizm. Jedna droga dla kraju"

Socjalizm to gówno i chuj w dupie czarnucha. Kto kurwa popiera socjalizm, ten trafi na KILL LIST! Komuchy wypierdalać z forum!!!

BTW Z okazji Rachmańskiego wełkydnia składam wszystkim forumowiczom słowiańskie życzenia. Dziś dzień puszczania skorupek po pisankach na wodę. Zachęcam wszystkich do świętowania! Sława!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29