04-14-2009, 03:59 PM
04-14-2009, 05:36 PM
jest WOJNA!!
bin laden "wylądował" w jomsborg. sam widziałem.
04-14-2009, 06:54 PM
dobromir, znalazlem dobre forum gdzie mozesz propagowac idealy Slavii
www.emo.styl.fm
zapraszam, tez tam jestem
www.emo.styl.fm
zapraszam, tez tam jestem
04-14-2009, 07:08 PM
Istny, jaki masz nick? Jak będzie czas to też może wpadnę 

04-15-2009, 03:18 PM
Na pewno mnie rozpoznasz, gwarantuje : D
04-15-2009, 04:05 PM
Cytat:Sława!
Oczywiście, że chcę, będę służyc Tobie i Panu Kelthuzowi!
A więc witaj bracie Chuju pośród naszych wojów! Padnij na kolana przed panem! Kurwa pastuchu drżyj przed moją potęgą, i czcij pana KelThuza, i wyznaj Svargę. Chwała i sława Tobie Chujonoszu mój sławski bracie. Zaoraj socjalizm i zduś u zarania wrogów Arji!
jankier napisał(a):jest WOJNA!!
Kolejny naiwny debil.
BTW Czy ty naprawdę wierzysz w bin ladena i w jego terror-świtę? Żal mi ciebie. Przecież nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że bin laden to wymysł żydolewackich władz ameryki, która pod przykrywką głoszenia wolności i homochrześcijaństwa chce zdobyć ropę od Arabusów.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dobromir, znalazlem dobre forum gdzie mozesz propagowac idealy Slavii
Dlaczego uważasz że to forum jest dobre dla głoszenia Svargi?
BTW Z okazji święta walecznego Jarowita, składam wszystkim forumowiczom sławskie życzenia. Niech wam ziemia rodzi, a święta stalowa tarcza Jarowita chroni wasze kobiety i dzieci! Sława! Zapraszam wszystkich do Wołogoszczy, gdzie miejscowi żercy prowadzą główne obchody święta.
04-15-2009, 04:18 PM
Bo jest tam duzo ludzi w mlodym wieku, podatnych na wplywy starszych autorytetow. Poza tym jeszcze nie znaja imc KelThuza, a jak tak mozna?!
04-15-2009, 06:48 PM
Cytat:Bo jest tam duzo ludzi w mlodym wieku, podatnych na wplywy starszych autorytetow. Poza tym jeszcze nie znaja imc KelThuza, a jak tak mozna?!
Hmm...Może tam wejdę. Każde miejsce jest dobre dla głoszenia potęgi Sławii.
Ale ty Kamil i tak jesteś totalnym zjebem, więc wypierdalaj stąd.
04-15-2009, 07:03 PM
Mam na imie Tomek, a nie Kamil.
04-15-2009, 07:13 PM
Cytat:Mam na imie Tomek, a nie Kamil.
To jak wyjaśnisz to że Książę zwracał się do Ciebie w innych tematach imieniem Kamil?
04-15-2009, 07:31 PM
Twoja tepota i nieumiejetnoscia czytania
04-15-2009, 08:10 PM
Sławia to chujnia, słyszałem że katoliccy księżą dymają was na wielkanoc.
04-15-2009, 08:28 PM
Removed2
04-16-2009, 03:22 PM
Krzychun napisał(a):Sławia to chujnia, słyszałem że katoliccy księżą dymają was na wielkanoc.A ja słyszałem, że socjalizm to dobry ustrój, zaorać!
04-16-2009, 04:02 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Twoja tepota i nieumiejetnoscia czytania
Ty kurwa, nie pierdol, bo nazywasz się Kamil. Poza tym chuj to jak się nazywasz. Tomek czy Kamil! Kogo to kurwa obchodzi. Twoje imię i tak nie jest słowiańskie, więc giń! Zanotuję to na KILL LIST.
Cytat:Sławia to chujnia, słyszałem że katoliccy księżą dymają was na wielkanoc.Morda kurwo! Sławia to potęga! Drżyj przed panem i przepraszaj za te słowa! A katolictwa ci u nas nie ma! Wszyscy spaleni, a głowy ich na palach.
jankier napisał(a):zajebiste jezioro tam jest. polecam
Sławskie jezioro. O tak! To jest true duma Sławi.
Removed2 napisał(a):A ja słyszałem, że socjalizm to dobry ustrój, zaorać!
"Czas zaorać socjalizm. Jedna droga dla kraju"
Socjalizm to gówno i chuj w dupie czarnucha. Kto kurwa popiera socjalizm, ten trafi na KILL LIST! Komuchy wypierdalać z forum!!!
BTW Z okazji Rachmańskiego wełkydnia składam wszystkim forumowiczom słowiańskie życzenia. Dziś dzień puszczania skorupek po pisankach na wodę. Zachęcam wszystkich do świętowania! Sława!