Czy serwis jest autoryzowany?
Tej wezcie mnie dodajcie na kill liste gamonie, ja Kel "Goreja wici" Wszebadowi Deboslawicowi Thuzowi wrzucalem na kilku forach i gadu gadu, wiec powinienem tam byc
i rzecz jasna chuj, pogrzebacz i kolek rozporowy Kelthuzowi w dupe
A kelthuz kurwa kelthuz kelthuz kurwa kelthuz starą kurwą jest !!!
-kelthuz!
-cooo?
-ty kurwo!!!
Cytat:Czy serwis jest autoryzowany?
Oczywiście. Wątpisz w to?!
Cytat:i rzecz jasna chuj, pogrzebacz i kolek rozporowy Kelthuzowi w dupe
Na Jarowita! Jak można tak bluźnić. Toż to cios w plecy wymierzony Panu KelThuzowi Zginiesz pomiocie Marksa. KILL!!!
Cytat:A kelthuz kurwa kelthuz kelthuz kurwa kelthuz starą kurwą jest !!!
Na prochy Jaromarów! Znieważyłeś syna Peruna. Czeka cię za to straszna kara plugawa bestio. KILL!!!
raf667 napisał(a):i jestem na liscie=]
I cieszysz się z tego?! Na twoim miejscu bym się bał. Dni Twe policzone...
Z okazji Jarego Święta składam wszystkim forumowiczom słowiańskie życzenia. Czcijcie Swarożyca, palcie Marzannę, składajcie ofiary bogom. Chwała Svardze!!!
I jak wam mijają obchody święta?
Ja już z mymi braćmi spaliłem Marzannę i wrzuciłem do Bałtyku. A wieczorem udajemy się na spotkanie w świętym gaju, gdzie będziemy czcić Swarożyca i poddawać się rytualnemu oczyszczeniu.
Rozmawiałem z nim dzisiaj i powiedział mi, że chętnie by poszedł, ale droga z Kielc do Jomsborga daleka, a jutro czeka Go wiele obowiązków. Już szykuje się nowa płyta...
Kill List napisał(a):2. jankier
-Z Forum Rockmetalshop.pl (dokładnie spod ziemi)
-Powód: Obraza majestatu KelThuza, krytykowanie Kill List, niekwestionowane pedalstwo, urażenie admina strony

tyle...
ps. na stronie rozpierdala mnie jeszcze ten aryjski margines z "zeszytu od polskiego" na obrazku głównym "kill list"
jankier napisał(a):ps. na stronie rozpierdala mnie jeszcze ten aryjski margines z "zeszytu od polskiego" na obrazku głównym "kill list"
Nie bluźnij lewacki dywersancie. Ta strona jest prawdzie true kvltowa. Jeżeli tego nie wiesz to możesz ojcu strzelić kopa w zęby - za to, że wychował cię jako idiotę i debila.
troche mu nick do wizerunku nie pasuje ;] masz slaby PR
Valhalla napisał(a):troche mu nick do wizerunku nie pasuje
Chuj ci do tego, durna babo. Twoje argumenty śmierdzą lewactwem. GNIJ!!!
a twoje pozerstwem.
za to chuj jak najbardziej.
No, no, wreszcie jakaś true stronka. Hail, slava bracie!