Krzychun napisał(a):to dlaczego macie opinię najgorzej zarządzanego oddziału UPR w kraju?
A co ty kurwa możesz o tym wiedzieć? Lepiej się ucz do matury*, którą masz już 4 maja, zamiast wypisywać niesprawdzone bzdury na forum.
* Krzychun wiem że jesteś licealistą i nie wyprzesz się tego!
Cytat:A co ty kurwa możesz o tym wiedzieć?
A poczytaj chociażby opinie na mikke.dyskutuj.com .
Cytat:* Krzychun wiem że jesteś licealistą i nie wyprzesz się tego!
A niby dlaczego miałbym się wypierać?
Krzychun napisał(a):Tutaj z Ciebie taki UPRowiec pełna gęba, a wygląda na to że z pełna premedytacją przysłużyłeś się klęsce swojego okręgu. Swoja drogą, skoro z-pomorze to tacy zajebiści anty lewaccy liberałowie etc, to dlaczego macie opinię najgorzej zarządzanego oddziału UPR w kraju?
krzychun, ty naprawde sadzisz ze dobromir ma jakies pojecie o polityce? pomijam nawet wiare w to ze mieszka w zachodniopomorskiem. przeciez to zwykly netowy napinacz
Krzychun napisał(a):dobromirsite napisał(a):* Krzychun wiem że jesteś licealistą i nie wyprzesz się tego!
A niby dlaczego miałbym się wypierać?
bo on sam uwaza to za powod do wstydu i woli udawac programiste
dobromirsite napisał(a):Lepiej się ucz do matury*, którą masz już 4 maja, zamiast wypisywać niesprawdzone bzdury na forum.
a teraz stan przed lustrem i powtorz to.
i wypierdalaj do nauki, by nie przyniesc wstydu katarzynie z. i ewie w.
Cytat:krzychun, ty naprawde sadzisz ze dobromir ma jakies pojecie o polityce? pomijam nawet wiare w to ze mieszka w zachodniopomorskiem. przeciez to zwykly netowy napinacz
No właśnie chce go namówić na jakieś zwierzenia żeby się przekonać.
Krzychun napisał(a):A niby dlaczego miałbym się wypierać?
Z czystej przekory wobec mnie.
Cytat:krzychun, ty naprawde sadzisz ze dobromir ma jakies pojecie o polityce?
Negujesz moją znajomość polityki czerwony szczurze?
lenin139 napisał(a):woli udawac programiste
lenin przykro mi, ale jestem nim na prawdę, a ty chuju wracaj do gimnazjum!
lenin139 napisał(a):wypierdalaj do nauki, by nie przyniesc wstydu katarzynie z. i ewie w.
Chuj mnie one obchodzą , ale przekaże to mojemu koledze z liceum, który je zna i w tym roku pisze maturę.
lenin po co ty się zarejestrowałeś na tym forum?
BTW lenin139 musi stąd wypierdalać!!!
dobromirsite napisał(a):Nie interesuje mnie to za kogo mnie uważasz! Nie liczę się ze zdaniem plebsu!
takiś burżuj? z jakiego rodu pochodzisz parobku?
jankier napisał(a):takiś burżuj? z jakiego rodu pochodzisz parobku?
Pochodzę ze szlachty, herbu Ogończyk.
no patrz. a ja herbu zadora
a tobie o co znowu chodzi?
UPR partia wybranych dla wybrańców...
dobromirsite widzę ze bujasz tutaj brygadą...

przetłumacz mi proszę ten gimnazjalny slang
on buja co najwyzej swoja stara