04-23-2009, 07:55 AM
04-23-2009, 08:05 AM
lenin139 napisał(a):"krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje"
Słowa prawie jak z przemówienia Gomółki.
lenin139 napisał(a):aha, chcialbym jeszcze zapytac, ile osob z kill list zaorala juz potega zemsty peruna
Mnóstwo! Teraz jest orana Valhalla!
lenin139 napisał(a):no i co to do kurwy nedzy jest ta czelusc?!
Przepaść, głębia, jama. Rozumiesz komuchu?
04-23-2009, 12:55 PM
Removed2 napisał(a):Oramy.chyba sramy. jakbyś nie wiedział wśród arjów teraz dżezi jest termin "spopielamy"
Removed2 napisał(a):Sam debilu, rozpocząłeś dyskusje na poziomie rynsztokowymto jednak byłeś ty. cały czas zresztą poziomu nie zmieniasz
Removed2 napisał(a):Przeca Ty nie masz o czymkolwiek pojęcia, a tym bardziej o tym co jest lewackie, a co nie.chyba nie masz pojęcia skąd wzięły się glany
Removed2 napisał(a):Dziękuje i wypierdalaj.proszę bardzo. nie ma mowy
Removed2 napisał(a):Na pewno opinia gościa, który twierdzi że libertarianizm to feudalizm nie jest dla mnie miarodajna. Możesz spierdalać z powrotem do nory.przecież sami tak twierdzicie: "wszebąd mym panem" itp. jakiej nory?
Cytat:Ostrzegam cię przed potęgą pradawnej stali pana Wszebąda, od której już nie jeden socjalistyczny pomiot zginął! KILL!!!pradawnej jak prl? kto zginął?
dobromirsite napisał(a):Jedno takie uderzenie i zmarłbyś w konwulsjachzapewne nie przez uderzenie tylko przez trv aryjski zapach spod słowiańskiej kolczugi
dobromirsite napisał(a):Mnóstwo! Teraz jest orana Valhalla!i zapewne masz na to dowody
i na koniec: WOJOWIE ARJI TO BANDA CHUJA!!!
proszę dopisać do profilu na kill list
04-23-2009, 01:26 PM
jankier napisał(a):dobromirsite napisał(a):Ostrzegam cię przed potęgą pradawnej stali pana Wszebąda, od której już nie jeden socjalistyczny pomiot zginął! KILL!!!kto zginął?
kulawy jamnik pani eleonory, sasiadki kelthuza ktora osmielila sie powiesic na scianie portret brezniewa
Removed2
04-23-2009, 02:14 PM
jankier napisał(a):chyba sramy.Nie wiem co tam robisz, ale zostaw to dla siebie i swoich kumpli z krainy gumisiów.
jankier napisał(a):jakbyś nie wiedział wśród arjów teraz dżezi jest termin "spopielamy"Udowodnij.
jankier napisał(a):to jednak byłeś ty. cały czas zresztą poziomu nie zmieniaszTwój zespół nasilających się urojeń zaczyna mnie niepokoić.
Jankier napisał(a):chyba nie masz pojęcia skąd wzięły się glanyPrawda. Ale i tak tylko białe są trv, tu z kolei Ty pewnie nie wiesz dlaczego.
Jankier napisał(a):przecież sami tak twierdzicie: "wszebąd mym panem"Jako wybitny przedstawiciel lewicy, prezentujesz typowo kolektywistyczne myślenie. Innego się nie spodziewałem.
Jankier napisał(a):itp. jakiej nory?To już Ty powinieneś wiedzieć.
04-23-2009, 02:25 PM
roznica poziomu polega na tym, ze rzucasz tylko banalami z dupy, gdy twoi rozmowcy (czasami) podaja sensowne argumenty
baj de lej, czym sie rozni jankier od Jankiera? w polowie posta doszedles do wniosku ze moglbys dostac od niego wpierdol, i nabrales szacunku?
baj de lej, czym sie rozni jankier od Jankiera? w polowie posta doszedles do wniosku ze moglbys dostac od niego wpierdol, i nabrales szacunku?
Removed2
04-23-2009, 02:28 PM
lenin139 napisał(a):roznica poziomu polega na tym, ze rzucasz tylko banalami z dupy, gdy twoi rozmowcy (czasami) podaja sensowne argumentyTo tu w ogóle odbyła się dyskusja, że Ty o jakiś argumentach wspominasz?
lenin139 napisał(a):baj de lej, czym sie rozni jankier od Jankiera? w polowie posta doszedles do wniosku ze moglbys dostac od niego wpierdol, i nabrales szacunku?Przypadek.
04-23-2009, 02:29 PM
Removed2 napisał(a):swoich kumpli z krainy gumisiów.twój pan to gumiś
http://szajbaaa.wrzuta.pl/audio/9e4hdYko...ck_version
Removed2 napisał(a):Udowodnij.przecież stosuję goebbelsowskie metody propagandowe. poza tym ty też
Removed2 napisał(a):Twój zespół nasilających się urojeń zaczyna mnie niepokoić.za twoja troska o zdrowie wrogów jest nieco gejowska
Removed2 napisał(a):Prawda. Ale i tak tylko białe są trv, tu z kolei Ty pewnie nie wiesz dlaczego.no nie wiem dlaczego są trv. wiem za to, że są megapedalskie
Removed2 napisał(a):Jako wybitny przedstawiciel lewicy, prezentujesz typowo kolektywistyczne myślenie. Innego się nie spodziewałem.lewak ze mnie jak kelthuza
Removed2 napisał(a):To już Ty powinieneś wiedzieć.nie wiem jak można mieszkać w norze
04-23-2009, 02:35 PM
jankier napisał(a):przecież stosuję goebbelsowskie metody propagandowe. poza tym ty też
mysle ze goebbels dalby jednak rade przekabacic wiecej niz dwoch gimnazjalistow (dobromir, chujonosz)
jankier napisał(a):no nie wiem dlaczego są trv. wiem za to, że są megapedalskie
sam sobie odpowiedziales dlaczego sa dla nich trv
Removed2
04-23-2009, 02:43 PM
Jankier napisał(a):twój pan to gumiśSpecjalnie dla Ciebie znalazłem, bo widzę że z czytaniem ze zrozumieniem jesteś na bakier.
Removed2 napisał(a):Pana to mają takie lewackie pomioty, jak Ty, chwalące złodziejski system redystrybucji.
Jankier napisał(a):http://szajbaaa.wrzuta.pl/audio/9e4hdYko...ck_versionSrogi KVLT! Nie czujesz tam aryjskiej mocy pradziadów?
Jankier napisał(a):przecież stosuję goebbelsowskie metody propagandowe. poza tym ty teżTo żeś udowodnił, niech cie Swaroży obłok pierdyknie.
Jankier napisał(a):za twoja troska o zdrowie wrogów jest nieco gejowskaTo ja decyduje co jest gejowskie, a co nie. Do kroćset!
Jankier napisał(a):no nie wiem dlaczego są trv.
Ponieważ białe są typowe dla środowisk ultraprawicowych.
Jankier napisał(a):wiem za to, że są megapedalskieWłaśnie stwierdziłeś, że środowiska ultraprawicowe są megapedalskie nosząc owe glany. Chyba nie muszę pisać co Cię za to czeka? lewaku?
Jankier napisał(a):lewak ze mnie jak kelthuzaChciałbyś być takim lewakiem jak Pan
Kelthuz

Jankier napisał(a):nie wiem jak można mieszkać w norzeA racja, Ty preferujesz kanały...
04-23-2009, 02:57 PM
Removed2 napisał(a):Właśnie stwierdziłeś, że środowiska ultraprawicowe są megapedalskie nosząc owe glany. Chyba nie muszę pisać co Cię za to czeka? lewaku?to nie jesteś liberałem?
Removed2 napisał(a):A racja, Ty preferujesz kanały...pierwsze słyszę
Removed2 napisał(a):To ja decyduje co jest gejowskie, a co nie. Do kroćset!nawet klniesz gejowsko
Removed2 napisał(a):Specjalnie dla Ciebie znalazłem, bo widzę że z czytaniem ze zrozumieniem jesteś na bakier.nie mam żadnego pana. to ty masz pana kelthuza
Removed2 napisał(a):Srogi KVLT! Nie czujesz tam aryjskiej mocy pradziadów?żartujesz chyba
04-23-2009, 03:03 PM
Chciałem zwrócić uwagę, że ta pyskówka to już nawet śmieszna nie jest. Co prawda w przeciwieństwie do tej pizdy lenina nie oczekuje wysokiego poziomu, ale KURWA WYMYSLCIE COS NOWEGO
Removed2
04-23-2009, 03:03 PM
jankier napisał(a):to nie jesteś liberałem?Jestem libertarianinem, skrajnym prawicowcem i rodzimowiercą. Czego nie rozumiesz?
Jankier napisał(a):to ty masz pana kelthuzaUdowodnij, że KelThuz to mój pan. Tylko postaraj się to zrobić merytorycznie, nie tak jak poprzednio.
Jankier napisał(a):żartujesz chybaAleż skąd

04-23-2009, 03:26 PM
dobromirsite napisał(a):Mnóstwo! Teraz jest orana Valhalla!nie wydaje mi sie. chyba mnie cos ominelo?
04-23-2009, 04:31 PM
jankier napisał(a):kto zginął?
Twoja czerwona brać, pod młotem zemsty pana Dębosławica!
Cytat:i zapewne masz na to dowody
Oczywiście! Nie zauważyłeś że ostatnio mniej się wypowiada na forum, bo jej umysł zajął już duch prasłowiańskiej dumy i chwały, który wyprostuje jej umysł.
lenin napisał(a):mysle ze goebbels dalby jednak rade przekabacic wiecej niz dwoch gimnazjalistow (dobromir, chujonosz)
Gdybyś tępaku czytał forum to wiedziałbyś że mam 25 lat.Poza tym w ówczesnym systemie szkolnictwa nie było gimnazjum! Więc kurwa wypierdalaj na korepetycje, albo czyść rowy, bo z taką wiedzą jaką posiadasz nadajesz się do tego znakomicie. GNIJ!!!
Krzychun napisał(a):Co prawda w przeciwieństwie do tej pizdy lenina nie oczekuje wysokiego poziomu
Krzychunie - w końcu trv post. Lenin to chuj i musi stąd wypierdalać!!!
Valhalla napisał(a):nie wydaje mi sie
Bo żyjesz w oparach świętego dymu, pradawnych sławskich ziół z tajnej skarbnicy osobistego żercy Pana KelThuza! Już nie długo a będziesz śpiewała "Metalową Husaryę" a rana do wieczora. Sława!