blebleblbleblebelbebeleeblbellebeblebleblebeblebelbelblebebelbeelbeblebeb
Cytat:Ad.1 A ty co, jego wesolkowaty pomagier?
Jam jego wierny sługa.
Cytat:Ad.2 Niestety nie zgadles
Bo zapomniałem jeszcze o zdjęciach z last.fm
Valhalla napisał(a):Jezeli to twoj, to nie mam czego sie obawiac bo ma za maly zasieg.
To miecz KelThuza, który znajdzie Cię wszedzię i wypełni misję zniszczneia twojego żydolubstwa i masoństwa.
Cytat:Masz jeszcze zamiar czyms dojebac?
GIŃ LEWACKA SUKO!!!
last.fm- nieuzywam. Jestem ciekawa skad wiesz jakie mam poglady polityczne, bo znowu ci sie nie udalo trafic. Jesli masz taka sama celnosc podczas srania na kiblu to wspolczuje domownikom. Jesteś żałosny i na tym poprzestane. I sie nie bulwersuj wiecej bo nie robi to na mnie wrazenia.
Kotow nie ma, to myszy harcuja
zaszytne 1 miejsce, rewelacja!
a ja sie nie moge od pol roku doprosic o miejsce na kill list
Cytat:a ja sie nie moge od pol roku doprosic o miejsce na kill list
Zapewniam cie że tam trafisz gdy tylko jeszcze raz obrazisz KelThuza.
keltuz chuj, kutas, kurwa i cipa, nie umie spiewac i jest skurwialym lamusem
To jest kurwa jakiś Matrix
raf667 napisał(a):keltus
Cytat:keltuz
Niestety nie potraficie nawet obrazić pana
KelThuza. Za to się na KILL LIST nie trafia. Trzeba sobie zasłużyć. Radzę poćwiczyć pisownię.
Cytat:ODA DO KELTHUZA
W kieleckiej ziemi zrodzon,
Słowiańskiej dumy obrońca,
KelThuzem został nazwan,
Syn chwały boga słońca.
Na początek pierwsza strofa ODY DO KELTHUZA.
Jest ona niejako pierwszą częścią ody. Opowiada o cudownym zrodzeniu KelThuza i nadaniu mu imienia. Z tego fragmentu możemy się dowiedzieć także, że pochodzi z Kielc, i już od dziecka był uważany za obrońcę słowiańszczyzny.
Został on tutaj nazwany synem boga słońca. Jest to oczywiste nawiązanie do słynnego utworu KelThuza - "Wykułem miecz zemsty", w którym śpiewa on o tym iż jest "prawą ręką Amona" egipskiego boga słońca.
chyba się trochę zagalopowałeś. rajtuz ma już swoją kill list, na której zresztą jest połowa tego forum
a teraz możesz już wypierdalać!
choć w sumie zostań. będzie wesoło
jankier napisał(a):ma już swoją kill list,
To jest kill list strony, będący jedynie uzupełnieniem i potwierdzeniem listy pana Wszebąda.
Cytat:a teraz możesz już wypierdalać!
Trafiasz na KILL LIST. GIŃ!!!