Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Strona o Kelthuzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
dobromirsite napisał(a):to możesz ojcu strzelić kopa w zęby - za to, że wychował cię jako idiotę i debila.

a masz jakieś swoje teksty czy wszystko ściągasz od rajtuza?
Valhalla napisał(a):a twoje pozerstwem.

Cały czas cię miażdżę i tego nie zmienisz.
Wypierdalaj!!!

Removed2 napisał(a):No, no, wreszcie jakaś true stronka. Hail, slava bracie!

SŁAWA!!! Witam cię słowiański bracie na forum.
Zarejestruj się na stronie KelThuza.
Widzę, że są jeszcze na świecie prawdziwi wojownicy pradawnej Mocy i Chwały! Niech będzie cześć za to dziedzicom Svargi.

Cytat:a masz jakieś swoje teksty czy wszystko ściągasz od rajtuza?

Jego mądre myśli i zapiski to moja Święta Księga. Nie zabronisz mi cytować mojego Mistrza. Jego słowa to dla mnie raj dla uszu, a przy tym pokaz bezlitosnej miażdżycielskiej siły pana Wszebąda i ogólnie jak rzekł ongiś KelThuz - "młot na lewaków".
dobromirsite napisał(a):Cały czas cię miażdżę i tego nie zmienisz.
ale ty jestes chujowy. Jakos nie widze tej twojej wszechmocy, jesli ma sie opierac na twoich zenujacych tekstach albo pseudointeligencji ktora tak porazajaco wykorzystujesz to naprawde gratuluje samooceny. Nawet sie wyslowic normalnie nie potrafisz i trzeba do ciebie dostosowywac poziom wpowiedzi zebys mogl cokolwiek przyswoic. No rewelacja, more power to you, dude.
a można 2 razy trafić na kill list?
Valhalla napisał(a):ale ty jestes chujowy. Jakos nie widze tej twojej wszechmocy,

No to kiepsko z twoim wzrokiem, dziwko z burdelu.

Valhalla napisał(a):Nawet sie wyslowic normalnie nie potrafisz

Pokaż stosowne cytaty, którymi poprzesz swoje argumenty, bo jak narazie zasady argumentacji u ciebie leżą.

Valhalla napisał(a):more power to you, dude.

There were grammatical errors even in her silence.

jankier napisał(a):a można 2 razy trafić na kill list?

Nie można, zomowski psie.
^Skąd on sie wziął?
Cytat:No to kiepsko z twoim wzrokiem, dziwko z burdelu.
w burdelu to sie urodziles
dobromirsite napisał(a):Pokaż stosowne cytaty, którymi poprzesz swoje argumenty, bo jak narazie zasady argumentacji u ciebie leżą.
wybacz nie bede wklejac kazdego twojego posta, bo za duzo miejsca to zajmie

dobromirsite napisał(a):There were grammatical errors even in her silence.
przykro mi ze nie znasz idiomow.
RamzeS napisał(a):^Skąd on sie wziął?

Jeszcze jeden taki post i trafisz na KILL LIST.

Valhalla napisał(a):w burdelu to sie urodziles

Ten tekst prezentuje poziom twojej inteligencji. Czy ty w ogóle skończyłaś podstawówkę!? . Poza tym nie interesuje Mnie zdanie kurwy spod latarni.

Valhalla napisał(a):wybacz nie bede wklejac kazdego twojego posta, bo za duzo miejsca to zajmie

Pudło! Nic nie wkleisz bo nie ma takich postów debilko. Wszystkie moje wypowiedzi to merytoryczna konwersacja. Ucz się ode mnie jak prowadzić rzeczową polemikę !

Cytat:przykro mi ze nie znasz idiomow.

To nie jest idiom tępy babsztylu.
No ale ty zapewne nie znasz twórczości Stanisława Jerzego Leca. Jeżeli umiesz czytać polecam ci lekturę jego utworów.
A OTO TWOJA RZECZOWA POLEMIKA.
dobromirsite napisał(a):niedouczony lewaku.

dobromirsite napisał(a):GIŃ LEWACKA SUKO!!!
dobromirsite napisał(a):Zginiesz pomiocie Marksa. KILL!!!
dobromirsite napisał(a):Czeka cię za to straszna kara plugawa bestio. KILL!!!
dobromirsite napisał(a):Nie bluźnij lewacki dywersancie. Ta strona jest prawdzie true kvltowa. Jeżeli tego nie wiesz to możesz ojcu strzelić kopa w zęby - za to, że wychował cię jako idiotę i debila.
Cytat:Chuj ci do tego, durna babo. Twoje argumenty śmierdzą lewactwem. GNIJ!!!

dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj!!!

dobromirsite napisał(a):dziwko z burdelu.

dobromirsite napisał(a):zomowski psie.

dobromirsite napisał(a):zdanie kurwy spod latarni.

dobromirsite napisał(a):tępy babsztylu.

Nie chce mi sie z toba wiecej gadac, bo twoja glupota porzestala mnie bawic, buziaczki!

PS.
dobromirsite napisał(a):To nie jest idiom tępy babsztylu.
znowu nie zrozumiales.
Skąd on sie wziął?
nie sądziłem że to forum tak się stoczy ;]
Heh, ja jednak to przeczuwalem
Valhalla napisał(a):A OTO TWOJA RZECZOWA POLEMIKA.

Oczywiście że to jest rzeczowa polemika. Wszystkie te argumenty mają swoje dogłębne uzasadnienie. Ale twój mały mózg tego nie pojmuje. Zaiste, w niektórych mych opiniach pojawiają się mocniejsze słowa, które są użyte w celu potwierdzenia oczywistych prawd lub służą zdemaskowaniu lewactwa mego oponenta.

Zatem, jakbyś nie zauważyła, kpię sobie z twojego debilizmu, i lewactwa. Więc miarkuj się babo, bo dostaniesz kiedyś sromotny wpierdol. Po stokroć KILL!!!

Cytując pana KelThuza: "Zaorane, następny"

RamzeS napisał(a):Skąd on sie wziął?

Trafiasz na KILL LIST. Przykro mi, ale sam tego chciałeś. GNIJ!!!

raf667 napisał(a):nie sądziłem że to forum tak się stoczy ;]

Co miałeś na myśli?! Przypominam Ci że jesteś na KILL LIST, więc zachowaj umiar w swojej odpowiedzi.

BTW

Z okazji dzisiejszego święta gromowładnego Peruna składam wszystkim forumowiczom słowiańskie życzenia. Wypatrujcie w nocy burzy.

[Obrazek: 23df341575748efb.jpg]

NIECH GROM NA LEWAKÓW SPADNIE,
PERUNIE ZMIAŻDŻ ICH WSZECHWŁADNIE.
Cytat:5. RamzeS

-Z Forum Rockmetalshop.pl (dokładnie: Górny Śląsk / Oberschliessen / Horni Slezsko / Upper Silesia)
-Powód: Dopytywanie się o pochodzenie admina, lewak, mason, czecholub, volksdeutch, całkowity brak kultury, obraza pana KelThuza

O kurwa Laughing Dociekliwy jesteś, niech Cię chvj
Krzychun napisał(a):O kurwa Dociekliwy jesteś, niech Cię chvj

Sława!

Krzychunie! Krzychunie! Przywołuje cię do porządku! Chyba nie chcesz trafić na KILL LIST.
Otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie. Jeszcze jeden taki lewacki wybryk i będę zmuszony cię tam umieścić.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29