Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Strona o Kelthuzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
MASZ COś DO SłOWIAńSKICH DZIEWIC VOLKSDEUTCHU?!
tylko do tych nieistniejacych, i przyznam nawet, ze 15 lat temu calkiem milo posuwalo mi sie twoją starą

Removed2

lenin139 napisał(a):najszpetniejsza morda gannona i tak nie zmieni faktu, ze removed2 wyglada jak ciota
Removed2 wygląda jak ciota, ale nie masa mięśni decyduje o tym czy jest się w stanie kogoś zabić pięścią czy nie. Widocznie niektóre pedały na tym forum o tym nie wiedzą
jankier napisał(a):kolorystyka iście "aryjska" jak i przemyślenia
Na podobne w życiu nie byłoby Cię stać. Ty założyłbyś blog o glanach!
jankier napisał(a):proszę bardzo. półgłówek wierzący w bajki i hipokryta
To ma być konstruktywna krytyka? Wracaj do nory, z której wypełzłeś, judeochrześcijański elemencie do utylizacji.
Removed2 napisał(a):Removed2 wygląda jak ciota

jankier, powinienes przeprosic teraz viperka za wytykanie mu braku samokrytyki

Removed2 napisał(a):nie masa mięśni decyduje o tym czy jest się w stanie kogoś zabić pięścią czy nie

zatem pewnie znasz pare poteznych aryjskich chwytow ze szkoly kalekiej czapli, pochwal sie nimi

Removed2 napisał(a):Ty założyłbyś blog o glanach!

lepiej o nich niz o fantazjach spedalonych libertynow; z glanow jest przynajmniej jakis pozytek

Removed2

lenin139 napisał(a):zatem pewnie znasz przynajmniej pare poteznych aryjskich chwytow ze szkoly kalekiej czapli, pochwal sie nimi
Akurat Pan Wszebąd vel Aryo vel Howard Roark vel Kelthuz vel Libertaryan vel Mścisławic Debosławic nie uczył mnie żadnych ciosów. A Ty trafisz na KILL LIST lewaku.
lenin139 napisał(a):lepiej o nich niz o fantazjach spedalonych libertynow;
o swoich ojcach mówisz?
lenin139 napisał(a):z glanow jest przynajmniej jakis pozytek
Szczególnie gdy wgniatają słodziutkie buzie lewaczków w oddech lodowej czeluści!
Removed2 napisał(a):A Ty trafisz na KILL LIST lewaku.

i zemsci sie na mnie najlepszy kiler rajtuza, removed2 vel rambo vel pytogniot vel miekka faja?
oz kurwa, juz spinam poslady!

lenin139 napisał(a):lepiej o nich niz o fantazjach spedalonych libertynow
Removed2 napisał(a):o swoich ojcach mówisz?

takimi tekstami mozesz sobie smialo zripostowac kolegow z piaskownicy, ale tutaj jednak powinno byc tobie z tej racji troche wstyd...

lenin139 napisał(a):z glanow jest przynajmniej jakis pozytek
Removed2 napisał(a):Szczególnie gdy wgniatają słodziutkie buzie lewaczków w oddech lodowej czeluści!

szkoda tylko ze wizja ta nigdy nie wyszla poza ramy twoich nocnych marzen zwienczonych biala plama na slipach, czy chuj wie jaki aryjski rodzaj bielizny ty nosisz

PS bylbym wdzieczny gdybys wytlumaczyl mi co to za cudo ta lodowa czelusc, i gdzie mozna ja znalezc
Removed2 napisał(a):Szczególnie gdy wgniatają słodziutkie buzie lewaczków w oddech lodowej czeluści!
przeca glany to lawackie obuwie

Removed2 napisał(a):To ma być konstruktywna krytyka? Wracaj do nory, z której wypełzłeś, judeochrześcijański elemencie do utylizacji.
ni to co twoja. szczyty elokwencji i złotych myśli

Removed2 napisał(a):Na podobne w życiu nie byłoby Cię stać. Ty założyłbyś blog o glanach!
blog o glanach byłby bez sensu. zresztą blogi piszą albo dziunie z fotki, albo politycy/publicyści, albo pedały. i tu metodą negatywnej eliminacji jako, że politykiem czy dziunią nie jesteś...

Removed2

Namnożyło się tego robactwa tutaj ostatnio.
Oramy.
lenin139 napisał(a):i zemsci sie na mnie najlepszy kiler rajtuza, removed2 vel rambo vel pytogniot vel miekka faja?
oz kurwa, juz spinam poslady!
Nie, no jak na razie to mści się na Tobie tylko i wyłącznie Twoja własna głupota.
lenin139 napisał(a):takimi tekstami mozesz sobie smialo zripostowac kolegow z piaskownicy, ale tutaj jednak powinno byc tobie z tej racji troche wstyd...
Sam debilu, rozpocząłeś dyskusje na poziomie rynsztokowym, to teraz ponieś tego konsekwencje Mad
lenin139 napisał(a):szkoda tylko
Szkoda to mi wyłącznie Ciebie. I to nie za coś konkretnego, za całokształt.
lenin139 napisał(a):ze wizja ta nigdy nie wyszla poza ramy twoich nocnych marzen zwienczonych biala plama na slipach, czy chuj wie jaki aryjski rodzaj bielizny ty nosisz
Wiem, że chciałbyś moją bielizne, ale niestety muszę cię rozczarować. Nic z tego! Ale śmiało możesz dostać białą plame, o której tak rozmyślasz. Lecz nie na slipy, a na własny ryj.
lenin139 napisał(a):PS bylbym wdzieczny gdybys wytlumaczyl mi co to za cudo ta lodowa czelusc, i gdzie mozna ja znalezc
Byłbym wdzięczny jak byś skończył gimnazjum z oceną pozytywną. Wtedy nie zadawałbyś takich debilnych pytań.
jankier napisał(a):przeca glany to lawackie obuwie
Przeca Ty nie masz o czymkolwiek pojęcia, a tym bardziej o tym co jest lewackie, a co nie.
jankier napisał(a):ni to co twoja. szczyty elokwencji i złotych myśli
Dziękuje i wypierdalaj.
jankier napisał(a):blog o glanach byłby bez sensu. zresztą blogi piszą albo dziunie z fotki, albo politycy/publicyści, albo pedały. i tu metodą negatywnej eliminacji jako, że politykiem czy dziunią nie jesteś...
Na pewno opinia gościa, który twierdzi że libertarianizm to feudalizm nie jest dla mnie miarodajna. Możesz spierdalać z powrotem do nory.
Gneralnie jak tak to poczytać to twoja riposta na wszystko jest taka sama - bezsensowna i gówniana
Krzychun napisał(a):Te, dobromir - a ty piszesz bloga?

Ja mam swą true sławską stronę!!!

Cytat:a dla kogo sa te zyczenia skoro tu sami lewacy, he?

Dla aryjskich niewiast z tego forum.

Cytat:straszysz mnie swoim starym pracującym w hucie?

Ostrzegam cię przed potęgą pradawnej stali pana Wszebąda, od której już nie jeden socjalistyczny pomiot zginął! KILL!!!

Cytat:uważasz, że mnie oświeciłeś?

Nieco wyprostowałem twój zjebany rozum, skażony czerwoną zarazą!!!

Cytat:zatem pewnie znasz pare poteznych aryjskich chwytow ze szkoly kalekiej czapli, pochwal sie nimi

Jedno takie uderzenie i zmarłbyś w konwulsjach pierdolony marksisto!!!

BTW

lenin139-widzę że komuchy wkraczają na forum.
Co skurwysynie? Wpierdol byś nie chciał?
Oczywiście trafiasz na KILL LIST lewacki pedale! Powiedziałem - czas zaorać socjalizm!
A ty kurwa jesteś na moim celowniku! Zniszczę cię aż do całkowitego zaorania, aż sczeźnie twój zjebany rozum, a wtedy będziesz prosił Swaroga o litość gdy cię będzie kastrował płomiennym żarem aryjskiej stali! KILL!!!
za komuchami to ja nie przepadam, ale przynajmniej o tvarogu nie pierdolą
komuchy chronia twoj odbyt przed zakusami viperka, dobromira i reszty homoliberalow
serdeczne Bóg zapłać Wink , na szczęście mój odbyt sobie sam świetnie poradzi.
co do reszty:

Removed2 napisał(a):oramy ble ble pierdu pierdu bla bla

nawet nie chcialo mi sie tego czytac, na pierwszy rzut oka widac ze nie napisales nic z sensem

dobromirsite napisał(a):Jedno takie uderzenie i zmarłbyś w konwulsjach pierdolony marksisto!!!

niepotrzebny bylby zaden cios, na sam widok wybiedzonego pyska pedalka viperka serce pekloby mi z zalu

dobromirsite napisał(a):lenin139-widzę że komuchy wkraczają na forum. Co skurwysynie? Wpierdol byś nie chciał? Oczywiście trafiasz na KILL LIST lewacki pedale! Powiedziałem - czas zaorać socjalizm! A ty kurwa jesteś na moim celowniku! Zniszczę cię aż do całkowitego zaorania, aż sczeźnie twój zjebany rozum, a wtedy będziesz prosił Swaroga o litość gdy cię będzie kastrował płomiennym żarem aryjskiej stali! KILL!!!

"krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje"

aha, chcialbym jeszcze zapytac, ile osob z kill list zaorala juz potega zemsty peruna

no i co to do kurwy nedzy jest ta czelusc?!

Removed2

Najlepiej załóżcie sobie oddzielny temat i tam spuszczajcie się sobie na klaty.
Tu rządzi STAL!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29