Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Strona o Kelthuzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
O kurwa, to gdzieś nie daleko nawet Wink
Bierz Tomka vel Viperka i wpadajcie do mnie .
Removed2 napisał(a):
jankier napisał(a):ejakulaty jankiera
gannon napisał(a):ejakulaty Gannona
Zabijcie sie!
Slava!

na moje Removed2 to ty sam wyglądasz jak ejakulat. Co myślisz Jankier?

[img=http://img151.imageshack.us/img151/943/tomczak.th.jpg]

Removed2

Zdjęcie stare, a Ty nie masz argumentów. WON!
Slava!
gannon napisał(a):na moje Removed2 to ty sam wyglądasz jak ejakulat

Masz coś kurwa do Viperka?
Removed2 napisał(a):Zdjęcie stare, a Ty nie masz argumentów. WON!
Slava!

[Obrazek: tomcio.th.jpg]

to też jest stare? bo na moje to najdalej z zeszłego roku Big Grin (kalendarz ścienny cie zdradzil)

Ejakulat to nazbyt ładne określenie. Końska spierdolina lepiej do ciebie pasuje Wink

Removed2

Jak pedały nie mają argumentów, to wklejają zdjęcia i myślą, że są fajni.
Czcisz Svarge?
To nie jest zwykłe zdjęcie. To jedna z najbardziej komicznych fot jakie ostatnio widziałem. Laughing

Poza tym nie wyzywaj mnie od pedałów, bo to nie ja się w domu bawię w przebieranki. Czekaj czekaj... jak ty jestes rambo to kto cie sunął w tyłek? Tarzan czy herkules?

Zastanawia mnie jakim prawem taka pizdeczka się tak kozaczy w internecie. Rozumiem, że to zgodne z myślą libertariańską?

btw. chodzisz do chyba najbardziej chujowego liceum w toruniu, więc nie mędrkuj

Removed2

gannon napisał(a):To nie jest zwykłe zdjęcie. To jedna z najbardziej komicznych fot jakie ostatnio widziałem. Laughing
Co nie zmienia faktu, że jesteś false i możesz wypierdalać!
gannon napisał(a):Poza tym nie wyzywaj mnie od pedałów, bo to nie ja się w domu bawię w przebieranki. Czekaj czekaj... jak ty jestes rambo to kto cie sunął w tyłek? Tarzan czy herkules?
Nie mnie, tylko twoją starą. I nie Tarzan tylko ja.
gannon napisał(a):Zastanawia mnie jakim prawem taka pizdeczka się tak kozaczy w internecie.
Zastanawia mnie jakim prawem taki impotent intelektualny wypowiada się w tym temacie.
gannon napisał(a):Rozumiem, że to zgodne z myślą libertariańską?
Rozumiem, że to zgodne z myślą socjalistyczną?
gannon napisał(a):btw. chodzisz do chyba najbardziej chujowego liceum w toruniu, więc nie mędrkuj
btw. jesteś chyba największym kretynem na tym forum, więc nie mędrkuj
SLAVA!
jak do ściany. Nic konstruktywnego nie wypociłeś i tym razem Wink

Jednakowoż chciałbym, żebyś opowiedział nam coś o tym zdjęciu Confusedhock: Czemu w takim razie przebrałeś się za rambo?

Removed2

gannon napisał(a):jak do ściany. Nic konstruktywnego nie wypociłeś i tym razem Wink
Laughing
gannon napisał(a):Jednakowoż chciałbym, żebyś opowiedział nam coś o tym zdjęciu Confusedhock: Czemu w takim razie przebrałeś się za rambo?
Nie wiem o czym pierdolisz Question
to jak nie wiesz to kurwa spójrz na siebie na tym zdjęciu

Removed2

gannon napisał(a):to jak nie wiesz to kurwa spójrz na siebie na tym zdjęciu
Patrze i nadal nie wiem o czym pierdolisz. Nie zabieraj mi już więcej czasu.
Ja już wytarłem kutaska
No rozpierdalasz mnie do reszty. Przynajmniej zasłaniasz się adekwatnie do swojego poziomu chłopcze. Byłem pewien, że będziesz bardziej kreatywny Wink

Removed2

gannon napisał(a):No rozpierdalasz mnie do reszty. Przynajmniej zasłaniasz się adekwatnie do swojego poziomu chłopcze. Byłem pewien, że będziesz bardziej kreatywny Wink
To się grubo pomyliłeś. Nie zasłużyłeś na żadną inteligentną dyskusje ze mną.
A teraz czcij ! http://www.lastfm.pl/music/Manowar/+images/2570550
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29