04-27-2009, 06:30 PM
04-27-2009, 06:54 PM
Cytat:co to ma wspolnego z czymkolwiek?
To kurwa mój temat więc mogę tu umieszczać co chcę!
lenin139 napisał(a):najpierw mi cwoku odpowiedz na pytanie
A teraz kurwo możesz wypierdalać!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Czyli zabawianie sie z dupkami jest zle?
Katole tym zachowaniem przeczą swej religii.
jankier napisał(a):jak dobromir był w wojsku,
Nie byłem w wojsku, bo studiowałem idioto. Ale na kwalifikacji wojskowej już byłem (mam kat.A)
jankier napisał(a):odkrył że zabawiać się najlepiej z kolegami z liceum
Wypierdalaj się leczyć pedalskie ścierwo! Niech cię Perun ukarze swym gromem zagłady!
04-27-2009, 06:56 PM
dobromirsite napisał(a):Katole tym zachowaniem przeczą swej religii.
chuj ci do tego, to nie twoja religia (w co zreszta powatpiewam, bo pewnie co niedziela i tak zapierdalasz z rodzicami za raczke do kosciola). chyba ze zazdroscisz fajnej dupie tego goscia w bieli
dobromirsite napisał(a):Nie byłem w wojsku, bo studiowałem idioto. Ale na kwalifikacji wojskowej już byłem (mam kat.A)
a ja slyszalem ze dostales kategorie F ("worek z piaskiem")
dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj się leczyć pedalskie ścierwo! Niech cię Perun ukarze swym gromem zagłady!
uwazaj tylko zeby piorun nie zapierdolil cie pierwszego, razem z reszta wesolej kompanii pedala rajtuza
04-27-2009, 08:00 PM
dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj się leczyć pedalskie ścierwo! Niech cię Perun ukarze swym gromem zagłady!chyba kutasem zagłady
dobromirsite napisał(a):Nie byłem w wojsku, bo studiowałem idioto. Ale na kwalifikacji wojskowej już byłem (mam kat.A)ja w sumie nie znam nikogo kto by dostał inną kategorię niż a lub b.
pewnie na pobór wpadłeś w aryjskiej zbroi dzierżąc miecz zagłady, a wku do teraz się przed tobą ukrywa
http://www.kelthuz.ubf.pl/viewpage.php?page_id=10
przesadziłeś... nie mam zamiaru dzielić się swoim kontem na kill list z nikim!!!
04-27-2009, 10:20 PM
lenin139 napisał(a):chuj ci do tego, to nie twoja religia
Ukazuję jedynie ich hipokryzję moralną i skrajny idiotyzm.
lenin139 napisał(a):a ja slyszalem ze dostales kategorie F ("worek z piaskiem")
Taką dostają tacy jak ty chorzy umysłowo.
Cytat:uwazaj tylko zeby piorun nie zapierdolil cie pierwszego, razem z reszta wesolej kompanii pedala rajtuza
Lewactwo podobne do ciebie trzeba zaorać, a dodatkowo uprzednio zapierdolić.
jankier napisał(a):chyba kutasem zagłady
To śmierć dla "zasłużonych" lewaków. Na takich pastuchów socjalizmu jak ty szkoda specjalnej fatygi Peruna.
jankier napisał(a):przesadziłeś... nie mam zamiaru dzielić się swoim kontem na kill list z nikim!!!
Ale ty i lenin to przecież ta sama osoba. Nie ma potrzeby tworzenia osobnych kont.
04-27-2009, 10:43 PM
dobromirsite napisał(a):Ale ty i lenin to przecież ta sama osoba. Nie ma potrzeby tworzenia osobnych kont.poka dowody kapitanie żbiku
04-28-2009, 09:05 AM
jankier napisał(a):poka dowody kapitanie żbiku
O dowodach pisałem już wcześniej w innym temacie.
BTW Znalazłem kolejną cechę wspólną potwierdzającą że ty i lenin to ta sama osoba:
Nie czytasz forum, podobnie jak lenin bo jak byś czytał to byś wiedział o tych dowodach.
04-28-2009, 09:57 AM
to nie dowody tylko poszlaki. na dodatek najważniejsza poszlaka się nie sprawdza, bo ja widzę spore różnice między moimi wypowiedziami, a lenina. zresztą przydałoby się odpowiedzieć na najważniejsze pytanie. po co?
04-28-2009, 03:55 PM
jankier napisał(a):bo ja widzę spore różnice między moimi wypowiedziami, a lenina.
Debil! Pisałem już wcześniej, że po ujawnieniu przeze mnie że ty i lenin to ta sama osoba zmienisz ton i sposób dyskusji!
jankier napisał(a):zresztą przydałoby się odpowiedzieć na najważniejsze pytanie. po co?
Żeby jeszcze bardziej wkurwiać aryjskich wojów oraz po to by maskować swoje lewactwo i dezorientować czujny nos trve wzyznawców KelThuza, wyczulony na socjalistyczne nasienie. Wypierdalaj!
04-29-2009, 02:40 PM
dobromirsite napisał(a):Debil! Pisałem już wcześniej, że po ujawnieniu przeze mnie że ty i lenin to ta sama osoba zmienisz ton i sposób dyskusji!ty się lepiej zajmij pracą i przestań się bawić w detektywa przez internet
dobromirsite napisał(a):Żeby jeszcze bardziej wkurwiać aryjskich wojów oraz po to by maskować swoje lewactwo i dezorientować czujny nos trve wzyznawców KelThuza, wyczulony na socjalistyczne nasienie. Wypierdalaj!jakbym nie miał nic innego do roboty. jakbym chciał wkurwiać, to bym łaził za tobą po wszystkich forach wymienionych na kill list
04-29-2009, 03:18 PM
Cytat:ty się lepiej zajmij pracą i przestań się bawić w detektywa przez internet
Poddajesz się czy po prostu przyznajesz mi rację?
04-29-2009, 03:20 PM
Dobromir, zamiast siedzeć na forum mogłeś podpisy zbierać bo z-pomorskie nie zebrało i reszta Wam dupe uratowała.
04-29-2009, 05:43 PM
dobromirsite napisał(a):Poddajesz się czy po prostu przyznajesz mi rację?ani jedno, ani drugie. poprostu uważam cię za buraka
04-29-2009, 10:11 PM
Cytat:Dobromir, zamiast siedzeć na forum mogłeś podpisy zbierać bo z-pomorskie nie zebrało i reszta Wam dupe uratowała.
Chuj cię to obchodzi!
Cytat:ani jedno, ani drugie. poprostu uważam cię za buraka
Nie interesuje mnie to za kogo mnie uważasz! Nie liczę się ze zdaniem plebsu!
04-29-2009, 10:16 PM
Cytat:Chuj cię to obchodzi!
No właśnie trochę mnie to obchodzi, już mniejsza o powody. Tutaj z Ciebie taki UPRowiec pełna gęba, a wygląda na to że z pełna premedytacją przysłużyłeś się klęsce swojego okręgu. Swoja drogą, skoro z-pomorze to tacy zajebiści anty lewaccy liberałowie etc, to dlaczego macie opinię najgorzej zarządzanego oddziału UPR w kraju?