04-02-2009, 12:56 PM
04-04-2009, 10:29 PM
Sława! Wróciłem!
A wiesz debilu gdzie jest chram Arkony? Koniem ani pociągiem to raczej tam nikt nie dojedzie.
Przed pojedynkiem na wiedzę ze mną.
Chyba sobie kpisz idioto. A kto jeździ nad morze czy wycieczki do Warszawy czy Krakowa?
Wy nie możecie się pochwalić żadnymi porządnymi miastami. Np. takie Katowice to jeden wielki smród, brud, i ubóstwo.
Przykro mi. Znowu się mylisz. Chciałem napisać dokładnie to co znajduje się w moich postach.
Przyznaj się w końcu. Boisz się i dlatego nie chcesz przyjechać.
Wypowiedź bez sensu. Podaj jakieś argumenty.
Pierdolisz jak nic. Żadnych argumentów, tylko jakieś frazesy, z twojego zniemczonego móżdżku.
A wy na Śląsku macie jakaś armię?
-Teorię heliocentryczną.
-bombę kryptologiczną
-lampę naftową
-rad
-polon
oraz wiele innych.
Tylko że to skurwysynie byli sami Niemcy.
W chuju a nie w genach, jebany volksdeutschu.
A wiesz debilu co to ironia?
To wypierdalaj na śląskie fora, o ile istnieją. Ale ja i tak podejrzewam, że nie znasz swojej gwary(języka).
Co do śląskiego i ciebie jebany psie:
RamzeS to pieroński gorol, ze Sosnowca. A jak bajtlu myslisz że nie byda cie rozumioł jak bydziesz pisoł po śląsku to żeś jes w dużym błyndzie. Moja potynżno wszechmoc i wszechwiedzo pozwalo mi godać w kożdym jynzyku.
Zatym leć na gruba i zmaszkieć trocha wonglo, i wypierdalej z tego forum.
Topór i pieszo.
jankier napisał(a):aryjski rumak aż dwóch dni potrzebuje, by dotrzeć ze słowiańskiego zadupia do chrobacji? już wolę lewackie pociągi
A wiesz debilu gdzie jest chram Arkony? Koniem ani pociągiem to raczej tam nikt nie dojedzie.
RamzeS napisał(a):Strach przed czym?
Przed pojedynkiem na wiedzę ze mną.
RamzeS napisał(a):Zaden z nas sie nie wybiera na wasze tereny.No chyba ze w celach agroturystycznych. Tyle ze strasznie tam u was śmierdzi, więc w sumie chuj z tą waszą agroturystyką, możecie wypierdalać.
Chyba sobie kpisz idioto. A kto jeździ nad morze czy wycieczki do Warszawy czy Krakowa?
Wy nie możecie się pochwalić żadnymi porządnymi miastami. Np. takie Katowice to jeden wielki smród, brud, i ubóstwo.
RamzeS napisał(a):Chciałes napisać: "nie dam rady wydostać się z tego zadupia na jakim mieszkam, bo do najbliższej drogi asfaltowej jest jakieś trzy dni piechotą i PKS tu nie ma jak dojechać"
RamzeS napisał(a):Chciałeś napisać:"tylko po to żeby mi ktoś obił moją i tak paskudną wsiową mordę"
Przykro mi. Znowu się mylisz. Chciałem napisać dokładnie to co znajduje się w moich postach.
RamzeS napisał(a):Mam jechać taki kawał drogi tylko po to żeby w ciągu kilkunastu sekund wgnieść cię w ziemię bez naostrzania? Znajdź coś bliższego.
Przyznaj się w końcu. Boisz się i dlatego nie chcesz przyjechać.
RamzeS napisał(a):Mowiłem ześ niedouczony cuchnący gnojem kmiot? Mowiłem, no i jak widać miałem rację.
Wypowiedź bez sensu. Podaj jakieś argumenty.
Cytat:I na tym właśnie polega różnica między ludźmi cywilizowanymi a bandą wsiowych śmierdzieli jakimi jestescie.
Pierdolisz jak nic. Żadnych argumentów, tylko jakieś frazesy, z twojego zniemczonego móżdżku.
RamzeS napisał(a):, mamy XXI wiek cieciu, jeden osobnik z kałachem rozwala tą tępą bandę brudasów w ok 15 sekund. Proponuję zainwestować w nowoczesną armię
A wy na Śląsku macie jakaś armię?
Cytat:Hm a co wy wynaleźliście? Przypomnij m
-Teorię heliocentryczną.
-bombę kryptologiczną
-lampę naftową
-rad
-polon
oraz wiele innych.
Cytat:Gwoli scisłości ze Śląska pochodzi 10 noblistów
Tylko że to skurwysynie byli sami Niemcy.
Cytat:Nie, my mamy dobrą i uczciwą prace zakodowaną w genach
W chuju a nie w genach, jebany volksdeutschu.
Cytat:Gratuluję "wiedzy" z zakresu antropologii.
A wiesz debilu co to ironia?
RamzeS napisał(a):Nie wiem o jakiej gwarze mówisz, na codzien posługuję się zazwyczaj językiem śląskim, a jeśli tutaj piszę po polsku to tylko po to abyś mnie mógł zrozumieć a nie co chwila pytał co piszę. Proste
To wypierdalaj na śląskie fora, o ile istnieją. Ale ja i tak podejrzewam, że nie znasz swojej gwary(języka).
Co do śląskiego i ciebie jebany psie:
RamzeS to pieroński gorol, ze Sosnowca. A jak bajtlu myslisz że nie byda cie rozumioł jak bydziesz pisoł po śląsku to żeś jes w dużym błyndzie. Moja potynżno wszechmoc i wszechwiedzo pozwalo mi godać w kożdym jynzyku.
Zatym leć na gruba i zmaszkieć trocha wonglo, i wypierdalej z tego forum.
Azael.qqq napisał(a):Jaką wybierasz broń? Miecze czy topory, no i konno czy pieszo?
Topór i pieszo.
04-05-2009, 05:41 PM
RamzeS napisał(a):Gwoli scisłości ze Śląska pochodzi 10 noblistów
dobromirsite napisał(a):Tylko że to skurwysynie byli sami Niemcy.
O, przepraszam, część z nich to byli jeszcze Żydzi...
BTW, masz coś do Sosnowca?
04-06-2009, 08:18 AM
budzigniew napisał(a):BTW, masz coś do Sosnowca?
Ej ty zajmuj się nowym projektem strony, a nie wtrącaj się do rozmowy.
budzigniew napisał(a):O, przepraszam, część z nich to byli jeszcze Żydzi...
Należy jeszcze dodać, że ci nobliści byli lewakami.
04-06-2009, 09:29 AM
oraz pedałami, libertarianami i ekologami
04-06-2009, 01:07 PM
jankier napisał(a):oraz pedałami, libertarianami i ekologami
Wykreśl "libertarianami", a nam pozostanie tylko dziwić się, że żaden z nich nie był z tobą spokrewniony, mimo iż opis pasuje idealnie
dobromirsite napisał(a):Ej ty zajmuj się nowym projektem strony, a nie wtrącaj się do rozmowy.
Posłyszawszy tę zniewagę, drużyna mych radogoskich Redarów zakrzyknęła "ku chwale Swarożyca" i uzbrojona w nagie miecze ze stali prasłowiańskiej zmierza właśnie w stronę Jomsborga. Jeśli nie okażesz szacunku, nie zdąży Chors pojawić się na niebie, a my złupimy tę zapadłą dziurę, wasze nędzne chałupy puścimy z dymem, mężczyzn wyrżniemy w pień, a kobiety weźmiemy w niewolę
04-06-2009, 01:19 PM
Co za banda pedalow
04-06-2009, 01:29 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Co za banda pedalow
Z twojej strony był to chyba komplement.
Jeśli mimo wszystko nie odpowiada ci taka sytuacja (wolisz pedalić się kameralnie?), wyjdź stąd, będzie was mniej

04-06-2009, 03:05 PM
budzigniew napisał(a):Posłyszawszy tę zniewagę, drużyna mych radogoskich Redarów zakrzyknęła "ku chwale Swarożyca" i uzbrojona w nagie miecze ze stali prasłowiańskiej zmierza właśnie w stronę Jomsborga. Jeśli nie okażesz szacunku, nie zdąży Chors pojawić się na niebie, a my złupimy tę zapadłą dziurę, wasze nędzne chałupy puścimy z dymem, mężczyzn wyrżniemy w pień, a kobiety weźmiemy w niewolę
Giń radogoski psie! Wasze nędzne oddziały, nie mogą się równać z potęgą grodu w Jomsborgu. My przeto jesteśmy przedwiecznymi wojami Arji, strażnikami świętej Winety. Z naszych chramów żercy już wyjęli sławetną stanicę Świętowita. Nasz gród, przez wieki niezdobyty, ma się lękać kilku twoich wojów? Nasze drakkary śpieszą już do brzegów Arkony, by na odsiecz przybyła nam niepokonana drużyna z rugijskiego chramu. Nasi bracia z Chrobacji, dowiedziawszy się o waszych niecnych czynach pochwycili swe topory i rumaki, i z imieniem Peruna na ustach ruszyli w stronę waszego nędznego grodu. Nasi guślarze wróżą wam sromotną klęskę. Zatem na kolana buntownicyi, i błagajcie Svargę o łagodną śmierć. KILL!!!
04-06-2009, 03:33 PM
BTW
Zdjęcie pana KelThzua, bo to w końcu o Nim temat, więc powinniśmy wrócić do właściwej dyskusji. :
![[Obrazek: 13702362640.jpg]](http://img3.imageshack.us/img3/8155/13702362640.jpg)
Zdjęcie pana KelThzua, bo to w końcu o Nim temat, więc powinniśmy wrócić do właściwej dyskusji. :
![[Obrazek: 13702362640.jpg]](http://img3.imageshack.us/img3/8155/13702362640.jpg)
04-06-2009, 04:22 PM
Nie zmieniaj tematu! Czyżby lęk ogarnął twoje tchórzliwe serce na wyobrażenie hord wojów niosących śmierć i pożogę po waszej krainie?
Wołchw najczcigodniejszy welesowy w chramie Radogoszczy przepowiedział już, że szans z nami nie macie najmniejszych. Chabety wasze rychło padną przeszyte lancami lucickiej husaryi, a wojów w ziemię wgniotą żelaznymi kopytami nasze aryjskie rumaki. Ścierwo użyźni ziemię, kości chąsowników lat jeszcze wiele bieleć będą w blasku Swarożyca - tego pragniesz?!
Padnij zatem na ziemię przed potęgą Redarów i proś o przebaczenie, dopókiśmy pełni jeszcze litości oraz miłosierdzia dla naszych marniejszych braci. Potem może być za późno...!
Wołchw najczcigodniejszy welesowy w chramie Radogoszczy przepowiedział już, że szans z nami nie macie najmniejszych. Chabety wasze rychło padną przeszyte lancami lucickiej husaryi, a wojów w ziemię wgniotą żelaznymi kopytami nasze aryjskie rumaki. Ścierwo użyźni ziemię, kości chąsowników lat jeszcze wiele bieleć będą w blasku Swarożyca - tego pragniesz?!
Padnij zatem na ziemię przed potęgą Redarów i proś o przebaczenie, dopókiśmy pełni jeszcze litości oraz miłosierdzia dla naszych marniejszych braci. Potem może być za późno...!
04-06-2009, 06:42 PM
Mhmmm.... Majteczki wypchane miodzio.
Prawdziwy chujonosz.
Prawdziwy chujonosz.
04-06-2009, 08:25 PM
AHHAHAHAAHHAHAHAHHA O KURWA
a juz spisalem to forum na straty AHAHAHAHAH
a juz spisalem to forum na straty AHAHAHAHAH
04-06-2009, 10:07 PM
budzigniew napisał(a):Wołchw najczcigodniejszy welesowy w chramie Radogoszczy przepowiedział już, że szans z nami nie macie najmniejszych.
Już chyba o tym pisałem, że to my mamy wiktorię w kieszeni. Zatem nie kłóć się z mistrzem bo na dobre ci to nie wyjdzie.
budzigniew napisał(a):Chabety wasze rychło padną przeszyte lancami lucickiej husaryi, a wojów w ziemię wgniotą żelaznymi kopytami nasze aryjskie rumaki. Ścierwo użyźni ziemię, kości chąsowników lat jeszcze wiele bieleć będą w blasku Swarożyca - tego pragniesz?!
Czekamy na murach grodu, a wówczas się okaże kto mam rację. Pochodnie mamy zapalone, gdyż być może zaatakujecie w nocy. A wtedy wam biada!!! Przywitają was łuki cisowe naszych, wikińskich najemników, poleje się na was ognista smoła, a nad wami zagrzmi rozwścieczony grom wszechwładnego Peruna. A oto w ten czas lament i trwoga w waszych duszach zapanuje. I wzejdzie czerwone słońce, a moc Świętowita zmiażdży was, i zmiesza wasze plugawe zwłoki z krwawiącą ziemią.
Cytat:Padnij zatem na ziemię przed potęgą Redarów i proś o przebaczenie, dopókiśmy pełni jeszcze litości oraz miłosierdzia dla naszych marniejszych braci. Potem może być za późno...!
Nigdy!!! Nie będę korzył się przed, przed buntownikami. Lepiej wy proście o przebaczenie, bo doszły mnie słuchy, że otrzymamy również pomoc od Polan, Wiślan i Mazowszan. Jesteście osaczeni. A na Świętej Górze płonie już znicz ku waszej zagładzie. Żądajcie wybaczenia!!!
04-07-2009, 09:00 AM
co za kurwa wojna. co prawda III wojna światowa miała ponoć być na kamienie i ciupagi, ale nie myślałem, że tak szybko i z powodu chorób psychicznych
ps. rajtuz na lewackiej fotce w gejowskich pozach. wiadomość kurwa roku!!
ps. rajtuz na lewackiej fotce w gejowskich pozach. wiadomość kurwa roku!!