dobromirsite napisał(a):Bo żyjesz w oparach świętego dymu, pradawnych sławskich ziół z tajnej skarbnicy osobistego żercy Pana KelThuza! Już nie długo a będziesz śpiewała "Metalową Husaryę" a rana do wieczora. Sława!
akurat metalowa husarye spiewalam juz 4 lata temu, smieszysz mnie zajebiscie, bo jakbys czytal uwaznie to juz dawno bys sie zorientowal, ze tworczosc Kelthuza lubie, jak i jego samego. Ale spoko, mam z ciebie fajna pompe.
btw, wole Kelthuzzar od Sorcerer
dobromirsite napisał(a):Twoja czerwona brać, pod młotem zemsty pana Dębosławica!
kto się pytam. imiona, nazwiska
dobromirsite napisał(a):Cytat:i zapewne masz na to dowody
Oczywiście!
mój ulubiony moment
Valhalla napisał(a):akurat metalowa husarye spiewalam juz 4 lata temu, smieszysz mnie zajebiscie, bo jakbys czytal uwaznie to juz dawno bys sie zorientowal, ze tworczosc Kelthuza lubie, jak i jego samego. Ale spoko, mam z ciebie fajna pompe.
btw, wole Kelthuzzar od Sorcerer
Dobromir z bólem serca przyznaje, że Valhalla ma racje.
Krzychun napisał(a):Dobromir, dodaj do kill list info o moim lewackim blogu.
http://krzychun.blogbank.pl/
Ten blog jest akurat w stu procentach libertariański.
Valhalla napisał(a):akurat metalowa husarye spiewalam juz 4 lata temu
Mimo wszystko i tak jesteś zaoraną lewaczką. Wypierdalaj!
Valhalla napisał(a):ze tworczosc Kelthuza lubie, jak i jego samego.
To dlaczego obrażasz jego wierzenia i jego wiernych wyznawców?
jankier napisał(a):kto się pytam. imiona, nazwiska
Nie podaję imion i nazwisk z powodu ustawy o ochronie danych osobowych!
Cytat:To dlaczego obrażasz jego wierzenia i jego wiernych wyznawców?
boście obaj tępe chuje. proste
Cytat:boście obaj tępe chuje. proste
Wypierdalaj do domu (czyt. dżungli), czarny sukinsynie, socjalżydowstwa.
dobromirsite napisał(a):Nie podaję imion i nazwisk z powodu ustawy o ochronie danych osobowych!
znasz się na prawie jak na muzyce
jankier napisał(a):znasz się na prawie jak na muzyce
Czyli krótko - jestem poprostu geniuszem!
dobromirsite napisał(a):Mimo wszystko i tak jesteś zaoraną lewaczką. Wypierdalaj
nie
Cytat:To dlaczego obrażasz jego wierzenia i jego wiernych wyznawców?
polecam, tak sie bawi wrocław
http://www.youtube.com/watch?v=R0_F9zws6bw
i nie pierdol mi, ze obrazam czyjes wierzenia, bo wiem co, to jare gody i kupala i w miare wolnego czasu biore w tym udzial. No ale skad mozesz wiedziec.
mnie zadni wierni wyznawcy nie obchodza, nie znam cie na zywo, a Kelthuza tak i wiem za co go lubie.
Valhalla napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=R0_F9zws6bw
Naprawdę świetny filmik. Polecam go wszystkim lewakom by go zobaczyli, i się nawrócili na świętą wiarę przodków. Valhalla jesteś na tym arcydziele?
dobromirsite napisał(a):Czyli krótko - jestem poprostu geniuszem!
tak, ale samozwańczym. takim to nawet chujonosz jest
nie dobromir, lecz removed2 napisał(a):Ale wole przeprawy przez lasy i palenie ognisk w samotności.
hahaha! na moje oko w lesie byś się zgubił i zesrał na widok lisa.
jeśli palisz ogniska w lesie, to tylko mam nadzieję, że przypadkiem kiedyś spotkasz jakiegoś myśliwego ze słabymi nerwami i ci przypierdoli w kolby w ryj
edit: chyba poczułem moc peruna, który mi namieszał w poście
jankier napisał(a):hahaha! na moje oko...
Jako, że Twoje oko jest tak zjebane jak Ty sam, reszta Twojego wywodu jest bezwartościowa. Jak zawsze zresztą.
PS.
Naucz się cytować.