10-09-2007, 05:15 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
10-09-2007, 05:44 PM
a mi sie wydaje ze po nie wygra wyborow. Za malo sie lansowali za kandencji pisowcow. ogolnie to chcialabym sie pomylic ;P ale ja na nich glosowac i tak nie zamierzam. mam inny typ.
10-09-2007, 05:47 PM
Czyli nie ma na kogo głosować
10-09-2007, 05:48 PM
ja tam mam na kogo, tyle, ze wiem, ze ta partia wyborow nie wygra ;P zawsze warto probowac (;
10-09-2007, 05:48 PM
Partia Kobiet? 

10-09-2007, 05:50 PM
za kogo Ty mnie, cholera, masz? 

10-09-2007, 06:22 PM
sdpl?
10-09-2007, 06:47 PM
PSL?
10-09-2007, 07:59 PM
Corpseone napisał(a):Wy wszyscy, którzy nie idziecie na wybory, nie gadajcie później, że w państwie syf, bieda i nędza. Ja idę na wybory i głosuję na PO. Tylko oni są w stanie zagrozić Kaczorom. Wg mnie nie ma sensu głosować na kogoś, kto nie ma szans na zwycięstwo. A czy się sprawdzą, zobaczymy. Moim zdaniem, nikt nie jest zbytnio warty głosu, ale nie chcę już żyć w świadomości władzy nieWIELKICH braci Xero.
O kurwa, ale wykształciuch, nie mogę
10-09-2007, 08:06 PM
Corpseone napisał(a):Wg mnie nie ma sensu głosować na kogoś, kto nie ma szans na zwycięstwo.
O kurwa, ale typo. Jakby wszyscy mieli takie podejście...
A PO nie zrobi nic lepszego od PiSu. Jedno warte drugiego. Na dodatek Tusk to najbardziej chamowaty polityk jakiego widziałem.
10-09-2007, 08:18 PM
Headless cadaver napisał(a):Czyli nie ma na kogo głosować
UPR i nie wciskaj ciemnoty.
www.upr.polityczne.net
10-09-2007, 08:22 PM
Panie Schopenhauer, wykształciuchem nie jestem, bo dopiero matura przede mną, w tym roku szkolnym
Moim zdaniem Donald Tusk i Jarosław Kaczyński prezentują podobny poziom, obydwaj nawzajem się obrażają, co jest skandalicznym zachowaniem godnym przedszkolaków. Ciekawe czy podczas debaty równie będą się tak prezentować. Obydwaj się gotują, gdy pomyślą o przegranych wyborach. Moje głosowanie na PO i Tuska wynika z przekory, gdyz nie przypadły mi do gustu konserwatywne rząd PiSdy. O ile dobrze pamiętam, to za czasów władzy SLD i AWS też ludzie narzekali, że nic się nie robiło w sejmie itp, więc i przy rządach PO nie wróżę rewolucji. Bliższy mi jest jednak liberalizm niż konserwatyzm. Za rządów PiSu tacy ludzie jak Rydzyk umacniają swoją pozycję. Co do rewolucji gospodarczej to nie wierzę w jej nadejście. Jestem sceptyczny z wyrobieniem się do 2012 z tymi wszystkimi autstradami i stadjonami. Wstydu sobie narobimy, gdy Ukraina się wyrobi, a my będziemy w tyle. Niech sobie premier gada i chwali się zmniejszającym się bezrobociem, skoro Polacy masowo emigrowali, to wiadomo, że automatycznie bezrobocie spadło. Ciekawy jestem co zrobi pan Tusk, żeby Polaków przyciągnąć z powrotem, co tak zresztą gorąco obiecuje w spotach. Co do chamowatych polityków, to jest ich sporo -----> ex koalicjanci obecnie rządzącej (mam nadzieję, że do 21 X i ani dzionka dłużej) partii.

10-09-2007, 09:32 PM
Corpseone napisał(a):gdyz nie przypadły mi do gustu konserwatywne rząd PiSdy.
Prawdziwy konserwatysta zniósłby małżeństwa cywilne,a nie zabraniał gejom parad. Kaćżyńscy to nie konserwatyści.
Corpseone napisał(a):Bliższy mi jest jednak liberalizm niż konserwatyzm.
To się łączy,masz po prostu wypaczone pojęcie jednego i drugiego.
10-09-2007, 09:34 PM
Corpseone napisał(a):Panie Schopenhauer, wykształciuchem nie jestem, bo dopiero matura przede mną, w tym roku szkolnymMoim zdaniem Donald Tusk i Jarosław Kaczyński prezentują podobny poziom, obydwaj nawzajem się obrażają, co jest skandalicznym zachowaniem godnym przedszkolaków. Ciekawe czy podczas debaty równie będą się tak prezentować. Obydwaj się gotują, gdy pomyślą o przegranych wyborach. Moje głosowanie na PO i Tuska wynika z przekory, gdyz nie przypadły mi do gustu konserwatywne rząd PiSdy. O ile dobrze pamiętam, to za czasów władzy SLD i AWS też ludzie narzekali, że nic się nie robiło w sejmie itp, więc i przy rządach PO nie wróżę rewolucji. Bliższy mi jest jednak liberalizm niż konserwatyzm. Za rządów PiSu tacy ludzie jak Rydzyk umacniają swoją pozycję. Co do rewolucji gospodarczej to nie wierzę w jej nadejście. Jestem sceptyczny z wyrobieniem się do 2012 z tymi wszystkimi autstradami i stadjonami. Wstydu sobie narobimy, gdy Ukraina się wyrobi, a my będziemy w tyle. Niech sobie premier gada i chwali się zmniejszającym się bezrobociem, skoro Polacy masowo emigrowali, to wiadomo, że automatycznie bezrobocie spadło. Ciekawy jestem co zrobi pan Tusk, żeby Polaków przyciągnąć z powrotem, co tak zresztą gorąco obiecuje w spotach. Co do chamowatych polityków, to jest ich sporo -----> ex koalicjanci obecnie rządzącej (mam nadzieję, że do 21 X i ani dzionka dłużej) partii.
Zrozum, chłopczyku, że jesteś wprost idealnym przykładem doskonale wytresowanego przez reżim naiwniaka. Cudu gospodarczego rzeczywiście nie będzie póki mafia rządząca nami od 18 lat nie przestanie wpierdalać wszystkiego co nawinie się do koryta, ba, być moze póki nie zostanie FIZYCZNIE, wraz z korytem, wyeliminowana. Zakurwij sobie link zapodany przez Kel Thuza i czcij !
10-09-2007, 09:53 PM
KelThuz napisał(a):Headless cadaver napisał(a):Czyli nie ma na kogo głosować
UPR i nie wciskaj ciemnoty.
www.upr.polityczne.net
Otóż to!