Nie odnosiło się to bezpośrednio do faszyzmu, raczej do tego, że necro robił zdziwioną minę co do ataków na gertychola i wkręca biednym ludziom tutaj, jaki to on dobry jaki to on zajebisty, a to co my o nim wiemy to jakiś masoński stereotyp : P
Ale Kwaśniewski pojechał Tuska

Nikt mnie nie przekonał do siebie. A dzisiaj w wyborach u mnie w szkole 80 ponad procent zdobyło PO 18 % Pis i tylko jakis jeden debil na LPR zagłosował (czyli ja

).
Bo gówniarzom podoba się podejście Tuska. Imponuje im chamstwo. Podniecają się jak to kogo nie pojechał swoimi głupimi komentarzami. A tak naprawdę to koleś gówno wie. Nawet na proste pytania nie potrafi odpowiedzieć.
Na tle Kaczora jeszcze jakoś przyzwoicie wyglądał. Ale przy Kwaśniewskim to on jest jak cień.
Co Ty w ogole mozesz korwa wiedzieć?
balzac napisał(a):Co Ty w ogole mozesz korwa wiedzieć?
Spierdalaj.
Oho, imponuje Ci chamstwo? Wyjdź.
balzac napisał(a):Oho, imponuje Ci chamstwo? Wyjdź.
Nie. Drażni mnie głupota.
Prosze mi tutaj kolegi balzaca nie zaczepiac bo poleci ostrzezenie, on ma chody u wladzy

Morgenstern napisał(a):Nie. Drażni mnie głupota.
Teraz podaj definicje głupoty.
Kolejny upośledzony zwolennik jednej racji, tej najmojszej.
Dobra, nie chce mi się z tobą kłucić.
A głuptą jest np. wykrzykiwanie pojedyńczych haseł bez uzasadnienia.
Hm, tutaj różnie bywało, nieraz Tusk ładnie dojebał, czasem i Kwaśniewski. Wolę nie oceniać indywidualnie każdego, ale ogólnie, całą debatę. Była zdecydowanie zajebistrza niż Kaczyński - Tusk, gdzie nikt nikomu nie przyjebał, bo w sumie jak, jak to ta sama opcja polityczna

hock: W dzisiejszej debacie przynajmniej coś się działo. No i nie było tego chamstwa ze strony publiczności w stylu jeeeeeee łuuuuuuuuuuuuuu jeeeeeeee łuuuuuuuuuuuu

Podatek liniowy i Polski cud - by żyło sie lepiej
Ej coś inną publiczność wzieli, jakoś mało zamieszania teraz robili.
Zoltan napisał(a):Była zdecydowanie zajebistrza niż Kaczyński - Tusk, gdzie nikt nikomu nie przyjebał,
Tak. Jakby najważniejszą rzeczą było przyjebanie komuś.
To wyjaśnia dlaczego Tusk ma tylu zwolenników.