IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a ja mam taka nadzieje
zle sie wyrazilem
mialem napisac "mam nadzieje ze NIE"
nastepnym razem tez zaglosuje na upr
Zoltan napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):No i z czego rżysz, idioto? Z tępoty ludu głosującego na tych panów, których przepite buźki najczęsciej widzi w telewizorze i na bilboardach ?
Nie, rżę z waszej naiwności 
Możesz to łaskawie rozwinąć, wykształciuchu?
Valhalla napisał(a):ogolnie rzecz biorac lepiej byc kryptokomuchem niz pisowczykiem ;]
A to ciekawe bo całe środowisko prawicowe ma PiS za kryptokomuchów,polecam teksty Adama Wielomskiego.
Krzychun napisał(a):Adama Wielomskiego.
Ty mi nic nie polecaj bo i tak zadnej propagandy czytac nie zamierzam. a mowiac kryptokomuchy mialam na mysli ludzi glosujacych na lid, a to juz moja dowolna interpretacja

Poczekamy kto kumu bedzie się smiał, bo ja coś czuje ,że to kolejne 4 stracone lata dla polski będa stracone, bo PO nie zlikwiduje m.in Zusu ;].
Sobota napisał(a):Poczekamy kto kumu bedzie się smiał, bo ja coś czuje ,że to kolejne 4 stracone lata dla polski będa stracone, bo PO nie zlikwiduje m.in Zusu ;].
Ani nie powróci do standardu złota <; Co gorsza, PiS coraz bardziej zyskuje i podejrzewam, ze czekaja nas po raz kolejny kilkumiesieczne przepychanki koalicyjne - bedzie koalicja z PSLem, ale czy z całym? A jesli koalicja z LiDem to czy przypadkiem czesc najbardziej konserwatywnych działaczy nie opusci PO przez co znowu większosć sejmowa pozostanie marzeniem? A może kolejna batalia z pisem? Rzygac mi sie chce na sama mysl o tym demokratycznym syfie
Cytat:Poniedziałek
Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju.
Wtorek
Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe.
Środa
Donald Tusk obniżył podatki â od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1%, jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia â pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach.
Czwartek
W czwartek Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie â UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji.
Piątek
W piątek Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad 840 pływalni i 320 stadionów. Hanna Gronkiewicz-Waltz â nowa minister infrastruktury - przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin
Sobota
Donald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę. Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i ulgę na dziecko â bez kozery - pińcet tysięcy.
Niedziela
Po zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia, Donald Tusk odpoczął.
PS
Wieczorem w niedzielę od niechcenia Donald Tusk zniósł przymrozki, by jabłka już nigdy nie drożały.
http://bernardo.salon24.pl/41449,index.html
:)
^Mięso przez rurę do Rosji mnie rozkurwiło
Necro Desecrator napisał(a):Sobota napisał(a):Poczekamy kto kumu bedzie się smiał, bo ja coś czuje ,że to kolejne 4 stracone lata dla polski będa stracone, bo PO nie zlikwiduje m.in Zusu ;].
Ani nie powróci do standardu złota <; Co gorsza, PiS coraz bardziej zyskuje i podejrzewam, ze czekaja nas po raz kolejny kilkumiesieczne przepychanki koalicyjne - bedzie koalicja z PSLem, ale czy z całym? A jesli koalicja z LiDem to czy przypadkiem czesc najbardziej konserwatywnych działaczy nie opusci PO przez co znowu większosć sejmowa pozostanie marzeniem? A może kolejna batalia z pisem? Rzygac mi sie chce na sama mysl o tym demokratycznym syfie
NO Panowie, pozostaje mieć nadzieję.
piona dla tych, ktorzy uwazaja ze rzady pisu prowadzily do upadku demokracji w polsce : >
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):piona dla tych, ktorzy uwazaja ze rzady pisu prowadzily do upadku demokracji w polsce : >
Niestety, nie ma takiej partii w sejmie, która pragnęłaby wyplenić demokrację z Cwilizacji Białego Człowieka

Są za to ugrupowania stanowiące duże i kurewskie zagrożenie dla kapitalizmu
specjalnie dla was poprosiłem JKM-a o wypowiedź a propos waszego mędrkowania:
![[Obrazek: vgjz0n.jpg]](http://i20.tinypic.com/vgjz0n.jpg)
Wygląda troche na tym zdjęciu jak lenin :]/
moje pierwsze skojarzenia to Anton Szandor LaVey...
Franciszek z Asyżu raczej.