Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wybory 2007
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Eulogy napisał(a):No a kto zwerbował na swoją listę twórcę GG ?

To na pewno sprawka Pana Piotra i Kamila
Osobiście mam nadzieje ,że LPR uzyska to zasrane 7 % no ale się zobaczy , bo jednak w warszawie ciąge licza głosy a to tylko sondae ,a jak wiadomo statystyki to jak mawiał napoleon rodzaj klamstwa ;]
Sobota napisał(a):Osobiście mam nadzieje ,że LPR uzyska to zasrane 7 %

haha, wez Krzyniu mnie nie rozsmieszaj Mr. Green
Sobota napisał(a):Osobiście mam nadzieje ,że LPR uzyska to zasrane 7 %
Z tym, że LPR jest w koalicji z UPR - żeby weszło do Rządu, muszą mieć 8% poparcia (próg zaporowy dla koalicji to własnie 8%).
Acrid napisał(a):nie dziwne, jeszcze kilka dni temu blokowali jedna z stron (wieksze info tu: http://di.com.pl/news/17857,1.html ) to i teraz, gdy wiekszosc rozmawia o znanych juz wynikach daja popalic.

O_O No ja pieprzę, co za idiotyzm.. Evil or Very Mad
JEST KURWA, PO!!! PIERDOLONE LEWAKI, HURRRAAA
No i dobrze. Najważniejsze, że tych kurdupli nie będzie.
^
^Wypierdalaj Tongue
8)

Mr. Green
Crying or Very Sad
No to jutro obudzimy się w Irlandii Laughing
Właśnie. Zamiast "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" Tomka Lipińskiego, byłego punkowca, piosenką wyborczą PO powinno być "Kocham Cię jak Irlandie".
Odblokowali gg Surprised

No i PO wygrało..lepiej oni niż PIS Wink
Tylko żeby nie było tak, jak z tą Japonią, co nam Wałęsa obiecał Laughing
Cytat:Osobiście mam nadzieje ,że LPR uzyska to zasrane 7 %

Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
No, a gdzie UPR Confusedhock: Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38